Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησε πολύ καλά, κάπου στη 1 ώρα έκανε κοιλιά, στο τέλος είχα βαρεθεί. 

Πολύ καλές ατάκες σε πάρα πολλά σημεία, κυλούσε γρήγορα, οι χαρακτήρες εξαιρετικά γραμμένοι όλοι τους, αλλά το σενάριο ήταν πάρα πολύ αδύναμο. Υπερβολικά προβλέψιμο, με πολλές σκηνές που δεν έβγαιναν φυσικά στους χαρακτήρες, βεβιασμένες ατάκες, καλά δεν το συζητώ άχρηστος villain character (απλά πλέον όταν πηγαίνω να δω ταινία της Marvel δεν περιμένω κακό της προκοπής). Κρίμα γιατί το 1ο ήταν από τα καλύτερα του mcu.

Ακριβώς ότι ήθελα να γράψω ;)

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το insomnia.gr έχει τα δικά του ιδιαίτερα γούστα ως φόρουμ τελικά. 

Δεν ξέρω ποια ταινία είδατε και τι περιμένατε να δείτε, ήταν στο ύφος της πρώτης. Για εμένα προσωπικά οι δύο ταινίες των Guardians of the Galaxy είναι ήταν ότι πιο διασκεδαστικό έχει βγάλει η Marvel τα τελευταία χρόνια. Έχουν ιδιαίτερο στυλ και humour.

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το insomnia.gr έχει τα δικά του ιδιαίτερα γούστα ως φόρουμ τελικά. 

Δεν ξέρω ποια ταινία είδατε και τι περιμένατε να δείτε, ήταν στο ύφος της πρώτης. Για εμένα προσωπικά οι δύο ταινίες των Guardians of the Galaxy είναι ήταν ότι πιο διασκεδαστικό έχει βγάλει η Marvel τα τελευταία χρόνια. Έχουν ιδιαίτερο στυλ και humour.

βασικα καλυτερα οι παραγωγοι και οι λοιποι να ρωτανε πρωτα εδω την αδεια του φορουμ, για το τι θα κανουν, τα περισσοτερα ποστ εδω στον κινηματογραφο ειναι αστεια με ψαγμενους απο το reddit..

οι μισοι και πανω αμφιβαλλω αν πανε εστω σινεμα η απλα torrenting...

• Like 1
Δημοσ.

It's pointless to argue taste dude ;) τώρα post τύπου "χειρότερη ταινία ever γιατί έτσι" απλά τα προσπερνάς :)

Δημοσ.

Το μονο που εχω να πω γυρω απο την χειροτερη ταινια ever ειναι οτι την ειδαν ολοι κριτικοι...

Και εγω την ειδα προσφατα και φυσικα και γελαω με τα παραπανω.

Το πρωτο μισο μαρεσε περισσοτερο απο τηβ πρωτη ταινια αλλα αργοτερα εκανε κοιλια.

Επισης οταν στην πρωτη βλεπεις Thanos(αν και δεν ηταν ακριβως ο κεντρικος κακος)και στην δευτερη τον ...γερο rushel ενταξυ δεν σου προκαλει τοσο δεος :P

Καποια αστεια ηταν πετυχημενα,αλλα παλι οχι.mvp ο stalone φυσικα :D

Κλασσικη συνεχεια της πρωτης ταινιας που θα μπορουσε και καλυτερα. Τα 9ρια τα θεωρω τραβηγμενα οπως και τα παραπανω περι απαξιωσης.

7/10 η αλλιως αξιολογη καλη ταινια(οποιος δεν παει τις βαθμολογιες)την περιμεβα λιγο καλυτερη απο την πρωτη η αληθεια ειναι αλλα μονο σε ορισμενα σημεια ηταν.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ελπίζω να δούμε την "Martha" στο 2ο Infinity War...

Μετά την "μάνα" του και τους υπόλοιπους Sovereigns που έφερναν σε VG nerds...είμαι στο 50-50 αν είναι καλό να δούμε πώς θα γίνει ο Adam Warlock.

Edit:

What.

Δημοσ.

Ελπίζω να δούμε την "Martha" στο 2ο Infinity War...

ποια Mαρθα;

Το μονο που εχω να πω γυρω απο την χειροτερη ταινια ever ειναι οτι την ειδαν ολοι κριτικοι...

φαινεται..

Δημοσ.

κοιτα, Fulgore, οσο μπορω να στηριζω την αποψη μου και να κρινω και σχολιαζω αυτο που βλεπω, δεν με πτοει τιποτα.

ουτε προσωπικοι χαρακτηρισμοι, ουτε blocking απο καποιους δειλους, ουτε rotten tomatoes, ουτε νουμερα BO, ουτε τα fanboys, κοκ

Δημοσ.

μετριο σηκουελ μιας μετριας ταινιας. περνας ευχαριστα αλλα το ξεχνας αμεσως μολις αφησεις το σινεμα.

πασχει απο το sequeletis συνδρομο ενω το παρακανανε με το baby groot/we're family για να πιασουν το δις στο BO.

Κριτικη με (η χωρις καθολου)αστεια επιχειρηματα ολοι ξερουμε τι ειναι τελικα.

Μετρο sequel γιατι...ετσι

Παιρνας ευχαριστα γιατι..παλι ετσι

Το ξεχνας αμεσως γιατι..παλι ετσι:)

Τα περι κρισης που λεγαμε :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...