snake_plissken2112 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 κι όμως με αυτούς τους χαρακατήρες-χημεία + ενα πιο ανεξάρτητο και ελέυθερο από μαρβελικές συμβάσεις στόρυ, δε βρίσκω το λόγο να μην έπιανε μεγαλεία κλασσικών sci-fi περιπετειών...παραταύτα ναι, παραμένει η πιο αρκούντως διασκεδαστική ταινία της μάρβελ so far...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 και το full trailer 4
speedy23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Let it not be a disappointment. Please, let it not be a disappointment.
snake_plissken2112 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 σα ταινία κυριακή μεσημέρι ant1 1994 δε ξέρω αν μπορώ πια να δώ κάτι τόσο παιδικό και οικογενειακό όσο αυτό που δείχνει το νέο τρέηλερ...
tritonas00 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ολο μ@@κιες ειναι η NebulaΝα δω ποτε θα την περιλαβει ο supreme...
LongTom Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Την είδα εψές στο IMAXη της γειτονιάς. Καταρχάς θα έλεγα ότι έχει τα καλύτερα εφέ που έχω δει σε σινεμάς. Απίστευτα και επειδή ήταν και σε τριαΔουΙΜΑΧ ακόμη καλύτερα. Εξαιρετική ταινία για ότι είναι, πολλές αστείες στιγμές και ωραία εφέ δοσμένα με καλή δράση και καλές "εκπλήξεις" μέχρι τέλους. Η πλοκή μηδαμινή, αλλά δεν περίμενα κάτι καλύτερο, ούτε πιστεύω ότι δόθηκε και ιδιαίτερη σημασία στο θέμα τούτο. Συμπερασματικά, όποιος την δει ας το κάμει με δεδομένο ότι είναι αστεία ταινία δράσης και προσφέρει πολύ ευχάριστες 2+ ώρες.Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Επίσης να πάει στο 3Δ διότι εκεί είναι το ζουμί.
najinblue3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Την ειδα σημερα και εγω, μου αρεσε παρα πολυ οσο η 1η, τρομερα εφε και πολυ ωραιος ηχος γενικοτερα, αξιζει αν γουσταρετε τη φαση
Pa0ki Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Την είδα και γω χθες, καλά πέρασα Πλοκή μηδέν όπως αναφέρθηκε, αλλά έχει non stop ατάκες και χαβαλέ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Με το ζόρι 2 μέρες πριν άνοιξαν οι προπωλήσεις εισιτηρίων...
HALF EVIL Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Όταν την βάλει το Star θα την δω,πιθανώς. Για να πληρώσω δεν
KilliK Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Την ειδα σημερα και εγω, μου αρεσε παρα πολυ οσο η 1η, τρομερα εφε και πολυ ωραιος ηχος γενικοτερα, αξιζει αν γουσταρετε τη φαση η κ..αρα της Gamora ποσο screen time εχει; διαβασα οτι εχει πολυ μικροτερο ρολο ο χαρακτηρας της σε σχεση με την προηγουμενη ταινια. 1
najinblue3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 τρελη κωλαρα ομως, δε λεω να πας να την δεις, αξιζει φουλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα