Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποτε δεν κατάλαβα τον τόσο μεγάλο ντόρο που έκανε αυτή η ταινία.

έχει όλα τα κακά των super hero movies στον μέγιστο βαθμό.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ποτε δεν κατάλαβα τον τόσο μεγάλο ντόρο που έκανε αυτή η ταινία.

έχει όλα τα κακά των super hero movies στον μέγιστο βαθμό.

Οι υπολοιπες super hero ταινιες προσπαθουν να ειναι σοβαρες αλλα καταντανε γελοιες.Το guardian of the galaxy στο λεει ξεκαθαρα οτι ειναι αστειο δεν προσπαθει να ειναι σοβαρο ουτε στο ελαχιστο.Αυτη ειναι η διαφορα και για αυτο αρεσε στον κοσμο.

• Like 5
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι υπολοιπες super hero ταινιες προσπαθουν να ειναι σοβαρες αλλα καταντανε γελοιες.Το guardian of the galaxy στο λεει ξεκαθαρα οτι ειναι αστειο δεν προσπαθει να ειναι σοβαρο ουτε στο ελαχιστο.Αυτη ειναι η διαφορα και για αυτο αρεσε στον κοσμο.

ολες οι ταινιες της Μαρβελ ετσι ειναι..
Δημοσ.

ολες οι ταινιες της Μαρβελ ετσι ειναι..

Η μεγάλη διαφορά είναι στο ότι οι πρωταγωνιστές του Guardians είναι εξαρχής αστείοι και διασκεδαστικοί, σε όλες τις υπόλοιπες ταινίες της η Marvel γελοιοποιεί χαρακτήρες που στα comics είναι-τουλάχιστον-σοβαροί. Με την πορεία που ακολουθεί, αυτές οι ταινίες δεν θα πάνε πολύ μακριά ακόμη, η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι "δυσκοιλιότητα".

Το νούμερο ένα με ξετρέλανε απρόσμενα, γιατί πήρε το γνωστό μοτίβο αταίριαστοι-χαρακτήρες-ενώνονται-σε-έναν-κοινό-σκοπό, το έντυσε με εκπληκτική μουσική και όλα αυτά τα έκανε με μία φρεσκάδα και ένα κέφι που μου έβγαζε σε όλους της τους τομείς, από τους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη, ως τους τεχνικούς των CGI.

Δημοσ.

το μόνο που μου έχει μείνει από το πρώτο είναι η φρεσκάδα του + οι πιο συμπαθητικοί χαρακτήρες από τις υπόλοιπες ταινίες marvel + το soundtrack... σαν ταινία, επειδή το ξαναείδα πρόσφατα με παρέα, μου φαίνεται πλέον αρκετά μέτριο, με μεγάλες κοιλιές και αν ξεφυγει κανείς από το εντυπωσιακό περιβάλλον, θα δεί όιτι ακολουθεί όλα τα μαρβελικά κλισέ χωρίς ιδιαίτερες εξαιρέσεις...

παρόλα αυτά, ίσως το μοναδικό έργο της μάρβελ που ίσως το δώ σινεμά, γιατί πέρασα καλά στο πρώτο, χωρίς καμία ιδιαίτερη απαίτηση...

κρίμα πάντως που το guardians παίζει σε μια εποχή που πρέπει να υπάρχει ενιαίο σύμπαν καθοδηγούμενο από την εταιρεία...θα ήταν και γαμώ αν έβγαινε πιο ''ανεξάρτητο'' από την στουντιακή γραμμή, μια άλλη εποχή - πόσα περισσότερα πράγματα θα μπορούσε να ήταν...

Δημοσ.

σαν ταινια ειναι πολυ μετρια, καποιοι μαλιστα ειχαν το θρασος να την συγκρινουν με το πρωτοτυπο Star Wars, αλλα ειναι οι χαρακτηρες και η χημεια τους που την κανει τοσο διασκεδαστικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...