Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.  Αγόρασα από το παραπάνω κατάστημα το blackberry passport silver edition και παρουσίασε πρόβλημα στην μπαταρία του.  Το έχω στείλει για service έπειτα από επικοινωνία με την expansys 2 φορές, όπου και τις 2 φορές, επιστράφηκε με το ίδιο πρόβλημα.  Μετά από επικοινωνία με την expansys με μια κυρία ονόματι Marta Naydenova η οποία μου είπε ότι θα μιλήσει με το επισκευαστικό τους κέντρο και θα με ειδοποιήσει όταν έχει νέα, εδώ και 4 μέρες δεν έχω καμία ενημέρωση.  Τους απείλησα κιόλας ότι θα κινηθώ νομικά και μου απάντησε ένα ξερό μάλιστα.  Τι ενέργειες μπορώ να κάνω ώστε να βρω το δίκιο μου;  Είχε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι, πως το αντιμετώπισε;  Με απασχολεί έντονα το πρόβλημα, επειδή κάθε φορά που φεύγει το κινητό για service, περνάει 1 μήνας και τον Φεβρουάριο λήγει η εγγύηση.  Παρακαλώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια.

Δημοσ.

Το κινητό δεν έχει εγγύηση απο την ελληνική αντιπροσωπεία;

νομίζω η blackberry δεν έχει αντιπροσωπία ούτε επίσημο service στην Ελλάδα μονό με το κατάστημά μπορεί να βγάλει άκρη

Είναι στην εγγύηση.  Το expansys.com.gr θεωρείται ελληνικό κατάστημα;  Απο'κει είναι αγορασμένο το κινητό.

όχι δεν είναι .... είναι γαλλικό μαγαζακι

Δημοσ.

Μίλα με την blackberry απευθείας

Και άμα έχει πρόβλημα ή μπαταρία του είχε 6 μήνες εγγύηση όπως όλες οι μπαταρίες οπότε δν έχεις σέρβις στην ουσία φίλε μου!

Δημοσ.

κλασσικο λαθος.... αντι να ζητησουμε την τηρηση της εγγυησης απο την αντιπροσωπεια, το κανουμε σπαστά μεσω τριτων. Η Blackberry το κατασκευασε, αυτη δινει την γραπτη εγγυηση, σε αυτη επρεπε να απευθυνθεις. Το μαγαζι τζαμπα το ανακατεβεις.

Δημοσ.

Άλλη εγγύηση έχει η μπαταρία και άλλη η συσκευή;  Πρώτη φορά το ακούω.

Πλέον οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν 6 μηνες καλής λειτουργίας μόνο για την μπαταρία και 1 ή 2 χρόνια για την συσκευή

Δημοσ.

Άλλη εγγύηση έχει η μπαταρία και άλλη η συσκευή;  Πρώτη φορά το ακούω.

ναι οι μπαταρίες έχουν 6 μήνες σε όλα τα κινητά

• Moderators
Δημοσ.

κλασσικο λαθος.... αντι να ζητησουμε την τηρηση της εγγυησης απο την αντιπροσωπεια, το κανουμε σπαστά μεσω τριτων. Η Blackberry το κατασκευασε, αυτη δινει την γραπτη εγγυηση, σε αυτη επρεπε να απευθυνθεις. Το μαγαζι τζαμπα το ανακατεβεις.

Ο νομος οριζει οτι για τα 2 χρονια τουλαχιστον την εγγυηση πρεπει να μου την παρεχει το καταστημα (πωλητης) , απο την στιγμη αυτη για πιο λογο να πρεπει να στελνω εγω -συνηθως με δικια μου χρεωση- στην εκαστοτε αντiπροσωπια? εγω και ο καθενας μας τα λεφτα δεν τα δωσαμε στην αντιπροσωπια αλλα στο καταστημα οποτε οφειλει και το καταστημα να εξηπηρετηση

Δημοσ.

Από την αντιπροσωπία στην ευρωπη!

Όλα τα ευρωπαϊκής εισαγωγής κινητά έχουν εγγύηση μέσα στην Ευ!

Δημοσ.

έχει λήξει η εγγύηση της μπαταρίας του ts άρα δεν είναι κανενας υποχρεωμένος για τπτ

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι αποκλειστικο το 6 μηνες στην μπαταρια αναλογα την εταιρια παιζει παλι και αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...