Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά Θεσ/νικη-Αθήνα

NewInin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο forum, έχω αγοράσει ένα αυτοκίνητο από Θεσ/νίκη και θέλω να το φέρω στην Αθήνα με το τρένο. Λόγω πίεσης χρόνου δεν μπορώ να ανέβω με το τρένο και μετά να ξανακατέβω με το αυτοκίνητο. Υπάρχει κάποιο άτομο που να κατεβαίνει Αθήνα από Θεσ/νίκη ( ημερομηνίες από σημέρα έως 27-28 Οκτωβρίου ) με τρένο το οποίο να είναι πρόθυμο να μεταφέρει το αμάξι? Στο βαγόνι στην Θεσ/νίκη θα το φορτώσει ένας φίλος μου και στην Αθήνα θα το παραλάβω εγώ, απλά δε γίνεται να μεταφερθεί ασυνόδευτο το αυτοκίνητο ( ρώτησα μέσω τηλεφώνου ). Εννοείται πως το εισιτήριο του αυτοκινήτου θα το πληρώσω εγώ και αν είναι κόπος, διατίθεμαι να πληρώσω και το εισιτήριο του επιβάτη ( έως 20 ευρώ ). Οι μεταφορικές μου ζητάνε 200++ ευρώ, το οποίο είναι απαγορευτικό ποσό.  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι μονο δεν ειναι ποιο ευκολο,αν λαβεις υποψην τα ρισκα,αλλα ειναι πανακριβο.

να μας πει ο νηματοθετης,για την μεταφορα,το ασφαλιζει η τρενοσε?αν γκρεμοτσακιστει πχ η αμαξα,αποζημιωνουν?

Από ότι έχω μάθει η ΤΡΕΝΟΣΕ δεν ασφαλίζει κάτι. Υπάρχει ρίσκο αλλά δεν έχω ακούσει κάποιο πρόσφατο περιστατικό ζημιάς. Οδικώς είναι πανάκριβο. Ειδικά με τόσα πολλά διόδια.

Καλησπέρα στο forum, έχω αγοράσει ένα αυτοκίνητο από Θεσ/νίκη και θέλω να το φέρω στην Αθήνα με το τρένο. Λόγω πίεσης χρόνου δεν μπορώ να ανέβω με το τρένο και μετά να ξανακατέβω με το αυτοκίνητο. Υπάρχει κάποιο άτομο που να κατεβαίνει Αθήνα από Θεσ/νίκη ( ημερομηνίες από σημέρα έως 27-28 Οκτωβρίου ) με τρένο το οποίο να είναι πρόθυμο να μεταφέρει το αμάξι? Στο βαγόνι στην Θεσ/νίκη θα το φορτώσει ένας φίλος μου και στην Αθήνα θα το παραλάβω εγώ, απλά δε γίνεται να μεταφερθεί ασυνόδευτο το αυτοκίνητο ( ρώτησα μέσω τηλεφώνου ). Εννοείται πως το εισιτήριο του αυτοκινήτου θα το πληρώσω εγώ και αν είναι κόπος, διατίθεμαι να πληρώσω και το εισιτήριο του επιβάτη ( έως 20 ευρώ ). Οι μεταφορικές μου ζητάνε 200++ ευρώ, το οποίο είναι απαγορευτικό ποσό.  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Γίνεται και αλλιώς, ο φίλος σου στη Θεσσαλονίκη μπορεί να βγάλει ατομικό εισητήριο μαζί με το εισητήριο του συνοδευόμενου αυτοκινήτου(47+15€ ήταν, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει), να το φορτώσει κανονικά στο βαγόνι, και απλά να μην ταξιδέψει... :)

• Like 1

Φίλε Joshua21 είσαι σίγουρος ότι γίνεται αυτό? Δεν τίθεται θέμα δυσκολίας εξόδων. Απλά θα προτιμούσα να δώσω 200 ευρώ για λάστιχα παρά σε μια μεταφορά.

Πριν μερικά χρόνια γινόταν, δεν βλέπω το γιατί να μην γίνεται και τώρα.

Το εισιτήριο να το βγάλω στο όνομα του παραλήπτη ώστε να μπορεί να το παραλάβει? Το έχεις επιχειρήσει εσύ?

Αν δεν βγάλεις ατομικό εισιτήριο, δεν υπάρχει δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίου για συνοδευόμενο αυτοκίνητο. Αυτό είναι όλο. Και φυσικά ο υποτιθέμενος συνοδός πρέπει να είναι μπροστά στη φόρτωση.

Προσωπικά όχι, μου το έχει περιγράψει όμως άτομο που το έκανε πολλές φορές.

Εγω θα εβρισκα μια φτηνη πτηση πχ ryainair με 35 ευρω πηγαινε και θα γυρνουσα με το τρενο 47+15,ολο μαζι 97 ευρω κ θα εκανα κ την βολτα μου στην θεσσαλονικη.

Εγω θα εβρισκα μια φτηνη πτηση πχ ryainair με 35 ευρω πηγαινε και θα γυρνουσα με το τρενο 47+15,ολο μαζι 97 ευρω κ θα εκανα κ την βολτα μου στην θεσσαλονικη.

H Ryanair και οι αλλες φτηνές εταιρίες έχουν 100++ ευρώ το εισιτήριο γιατί πέφτει 28 Οκτωβρίου.

Αν δεν βγάλεις ατομικό εισιτήριο, δεν υπάρχει δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίου για συνοδευόμενο αυτοκίνητο. Αυτό είναι όλο. Και φυσικά ο υποτιθέμενος συνοδός πρέπει να είναι μπροστά στη φόρτωση.

Προσωπικά όχι, μου το έχει περιγράψει όμως άτομο που το έκανε πολλές φορές.

Γίνεται να μου εξηγήσει την διαδικασία?

Γίνεται να μου εξηγήσει την διαδικασία?

Ποια διαδικασία να σου εξηγήσει? Το πως πας στα σημεία πώλησης εισιτηρίων? Το πως ζητάς ατομικό εισιτήριο και εισιτήριο συνοδευόμενου αυτοκινήτου? Το πως πας το αυτοκίνητο στον επιβατικό σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης?

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σε προβληματίζει, αν θέλεις γίνε συγκεκριμένος για να πάρεις συγκεκριμένη απάντηση.

Ποια διαδικασία να σου εξηγήσει? Το πως πας στα σημεία πώλησης εισιτηρίων? Το πως ζητάς ατομικό εισιτήριο και εισιτήριο συνοδευόμενου αυτοκινήτου? Το πως πας το αυτοκίνητο στον επιβατικό σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης?

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σε προβληματίζει, αν θέλεις γίνε συγκεκριμένος για να πάρεις συγκεκριμένη απάντηση.

Όταν δίνεις το αμάξι στο τρένο, σου δίνουν ένα απόκομμα, μια απόδειξη ότι το αμάξι μπήκε στο τρένο (Ρώτησα τηλεφωνικός ΤΡΕΝΟΣΕ). Για να το πάρεις χρειάζεσαι αυτό το απόκομμα. Πως θα το πάρω από την στιγμή που δεν  θα έχω το απόκομμα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...