Wayward Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Το κινητό της συζύγου είναι στα τελευταία του (Nokia 520) μετά από κατά μέσο όρο πέντε πτώσεις/εκτοξεύσεις τη μέρα από τη μικρή μας. Οπότε λέω να της δώσω το Moto g που έχω και να πάω σε κάτι καινούργιο. Έχουμε και λέμε: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 120 με 160 ευρώ2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Απλή χρήση σχετικά, browsing, φωτογραφία, μουσική, gps, λίγο viber, λίγο messenger 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Από 5" και πάνω4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Ναι9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μόνο καινούριο Επίσης να πω ότι δε θέλω να μπλέξω με custom rom, κλπ όχι γιατί δεν ξέρω ή δε μπορώ αλλά διότι δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση. Ευχαριστώ προκαταβολικά
turbat0s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Το κινητό της συζύγου είναι στα τελευταία του (Nokia 520) μετά από κατά μέσο όρο πέντε πτώσεις/εκτοξεύσεις τη μέρα από τη μικρή μας. Οπότε λέω να της δώσω το Moto g που έχω και να πάω σε κάτι καινούργιο. Με 5-6 πτώσεις την ημέρα σύντομα θα ψάχνεις κινητό και για τη σύζυγο, οπότε υπολόγισέ το και αυτό στο budget σου.
Wayward Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Με 5-6 πτώσεις την ημέρα σύντομα θα ψάχνεις κινητό και για τη σύζυγο, οπότε υπολόγισέ το και αυτό στο budget σου. Χεχεχε δεν έχεις άδικο απλά το καινούργιο δεν θα το πλησιάζει κυρίως γιατί δεν πρέπει. Εντάξει το 5-6 είναι υπερβολή αλλά γενικά ναι σε ανύποπτες φάσεις το άρπαζε και... Πάρε το Moto G4 Play Dual. Ο ενδοιασμός μου για Moto είναι πως εκτός του ότι ξεφεύγει λίγο από το budget, έχει μικρότερη μπαταρία και λιγότερα megapixel από κινητά αντίστοιχης τιμής όπως Xiaomi, Meizu που είχα ρίξει μια ματιά. Από την άλλη motog έχω και τώρα και είμαι ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα