konstantin79 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 όπως αναφέρει και ο poulinos κάθε chipset κλειδώνει διαφορετικά ανάλογα το dslam. αφησε το 2-3 μερες πανω στη γραμμή και κάντου ένα ρεσταρτ. λογικά θα δεις μια μικρή βελτίωση. Επίσης μπορείς να διαβάσεις και εδώ http://www.adslgr.com/forum/threads/927668-ASUS-DSL-N14U για το πως να πειράξεις το snr ωστε να το κατεβάσεις κι αλλο(3-4) για να κερδίσεις λίγο ακόμα σε ταχύτητα, αλλά ισως η συνδεση γινει ασταθής. Η τελευταία επιλογή είναι να βρείς ένα μοντεμ συμβαττό με το dslam σου, αλλά και πάλι κατι εγγυημένο δεν υπάρχει 1
katsikoula Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Η τελευταία επιλογή είναι να βρείς ένα μοντεμ συμβαττό με το dslam σου, αλλά και πάλι κατι εγγυημένο δεν υπάρχει που μπορώ να βρω λίστα αντιστοίχισης DSLAM <--> modem? Εγώ "ανήκω" σε Globespan DSLAM...
Anestis84 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εγώ σε HOL άλλαξα το Tp link 9980 με το Tp link archer VR600 ζήτησα απο την hol να ριξουν το margin στο 6 και απλά το router τερμάτισε και φυσικά δεν εχει βγαλειεδω και 1 μηνα πρόβλημα με αποσυνδεσεις 1
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ σε HOL άλλαξα το Tp link 9980 με το Tp link archer VR600 ζήτησα απο την hol να ριξουν το margin στο 6 και απλά το router τερμάτισε και φυσικά δεν εχει βγαλειεδω και 1 μηνα πρόβλημα με αποσυνδεσεις προληπτικα να κοιτας και για firmware update. που μπορώ να βρω λίστα αντιστοίχισης DSLAM <--> modem? Εγώ "ανήκω" σε Globespan DSLAM... οτι εισαι σε αυτο το dslamδεν σημαινει οτι ανα πασα στιγμη δεν μπορει να βρεθεις σε αλλο παροχο αρα σε αλλο dslam ή ακομα και στον ιδιο παροχο και για καποιο λογο να σε ριξουν σε αλλο dslam. όπως αναφέρει και ο poulinos κάθε chipset κλειδώνει διαφορετικά ανάλογα το dslam. αφησε το 2-3 μερες πανω στη γραμμή και κάντου ένα ρεσταρτ. λογικά θα δεις μια μικρή βελτίωση. Επίσης μπορείς να διαβάσεις και εδώ http://www.adslgr.com/forum/threads/927668-ASUS-DSL-N14U για το πως να πειράξεις το snr ωστε να το κατεβάσεις κι αλλο(3-4) για να κερδίσεις λίγο ακόμα σε ταχύτητα, αλλά ισως η συνδεση γινει ασταθής. Η τελευταία επιλογή είναι να βρείς ένα μοντεμ συμβαττό με το dslam σου, αλλά και πάλι κατι εγγυημένο δεν υπάρχει γενικως οτι αλλαγη υπαρχει στο συγχρονισμο ειναι λογω μικρου up/down του snr λογω χαλκου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα