Se7en92 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 δε μου ειπανε για μισθο ειπανε ή 4ωρο ή 8ωρογια ενα μηνα μαλλον απο 15 δεκεμβρη βασικα δε μερωτησανε και πολλα ειπαν οτι ζητανε χαμογελο καποιες γνωσεις στον τομεα της τεχνολογιας για τον οποιο ενδιαφερθηκα και να αντεχω την ορθοστασια αυτα 1
_linuslost_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Eμενα με πηρανε για εποχικο, με καλεσαν την τριτη και σημερα πηγα τα χαρτια... 1
Se7en92 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 με πηρανε και μου ειπανε για 20 μερες συμβαση 4ωρο πραγματικα εχω απορια ποσα θα παρω.... για ποσες μερες σου ειπαν? μισθο?
theoritikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Βγαίνω λίγο off topic . Όταν κάποιος λέει για 4ωρη απασχόληση , είναι πράγματι 4ωρη ή μόνο στα χαρτιά για φορολογικούς λόγους? 1
teddy71 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ε, ρε μεσαιωνας και εκμεταλευση... προσλαμβανουν κοσμο χωρις να ενημερωσουν ποσο θα πληρωθει ή εστω μια εκτιμηση γυρω στο ποσο.. αντε στην 1η συνετευξη δεν το λενε και φυσικα ουτε το ρωτας εσυ (νόμος).. αλλα να λενε πιανεις δουλεια και να μην ενημερωνουν για το μισθο??? Βγαίνω λίγο off topic . Όταν κάποιος λέει για 4ωρη απασχόληση , είναι πράγματι 4ωρη ή μόνο στα χαρτιά για φορολογικούς λόγους? μου αρεσει και που ρωτας 4ωρος με 4ωρες εργασιας δεν υπαρχει πουθενα. Βεβαια πολυ ενδιαφερον πολυ να μαθαιναμε τι παιζει ή μαλλον στο ποσες ωρες παραπανω!!!!!! 1
theoritikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 μου αρεσει και που ρωτας 4ωρος με 4ωρες εργασιας δεν υπαρχει πουθενα. Βεβαια πολυ ενδιαφερον πολυ να μαθαιναμε τι παιζει ή μαλλον στο ποσες ωρες παραπανω!!!!!! Το ρωτάω επειδή το τελευταίο εξάμηνο οι αγγελίες που ζητάνε 4ωρα έχουν αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο. Μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατί δεν γίνεται αυτές οι εταιρίες να έχουν τόσο πολύ προσωπικό και θέλουν "μερικής απασχόλησης"
opcorsa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Eμενα με πηρανε για εποχικο, με καλεσαν την τριτη και σημερα πηγα τα χαρτια... ποτε εκανες δηλωση φιλε? στο mail επιβεβαιωσης λενε κρατανε τα στοιχεια σου μεχρι 6 μηνες και αν τους χρειζεσαι σε ειδοποιουν.. ισχυει αυτο?
l337 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 δε μου ειπανε για μισθο ειπανε ή 4ωρο ή 8ωρο για ενα μηνα μαλλον απο 15 δεκεμβρη βασικα δε μερωτησανε και πολλα ειπαν οτι ζητανε χαμογελο καποιες γνωσεις στον τομεα της τεχνολογιας για τον οποιο ενδιαφερθηκα και να αντεχω την ορθοστασια αυτα Καλά εκείνοι δεν σου είπανε για μισθό. Εσύ δεν ρώτησες τι θα πληρώνεσαι; 1
sistah Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δουλεψα περσι απο 1 Δεκεμβριου εως 31 εποχικο για πρωτη φορα ως ταμιας. Θελανε 4 ή 6ωρο αλλα τους ειπα χυμα οτι με 6ωρο δεν βγαινω γιατι νοικιαζω και μου δωσανε 8ωρο. Υπηρχαν ελαχιστες υπερεργασιες και υπερωριες και αυτες μονο στις 24 και 31, για τις οποιες υπογραψαμε και ενημερωθηκαμε εγκαιρως. Πολυ cool στο καταστημα που δουλεψα, ολα τα παιδια ηταν φιλικα και οι managers ηταν νεοι σχετικα και καθολου καβαλημενοι. Στην περιπτωση του πωλητη δεν ξερω με τι κριτηρια σε κρατανε αργοτερα, αλλα για την θεση ταμια μου ειχαν πει οτι αν ειναι να ξαναδουλεψω μονιμα, θα ειναι απο το καλοκαιρι και μετα. Και ετσι εγινε, δεχθηκα κληση το καλοκαιρι για μονιμη θεση 6ωρη (η οποια γινεται 8ρη απο οτι εχω ακουσει εκ των εσω, με επιφυλαξη) την οποια και απερριψα για τους παραπανω λογους.Ο λογος που με καλεσανε ειναι γιατι στο τελος του εποχικου γραψανε reviews για τον καθε εργαζομενο και ενημερωθηκα οτι ειχα αρκετα θετικο. Λιγη σοβαροτητα, σπιρταδα και το παιρνεις ευκολα το καλο review. Απο οσα ειδα, ο πωλητης ειναι μανουρα γιατι ερχεται το καθε καρυδιας καρυδι και πρεπει να ξερεις πως να αντιμετωπισεις την καθε περισταση. Αντιθετα στο βιβλιοπωλειο που συνδιαζοταν με τα παιδικα παιχνιδια, το σκηνικο ηταν πιο "normal", μαζευαν τα τραπεζια με τα παρατημενα βιβλια, προτεινανε βιβλια, παιχνιδια κτλ Καλο πουλημα των safety net 5
k_w_t Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Καινουργια γραμμη απο τα κεντρικα της εταιριας... 3 σπαστα την εβδομαδα απαντες... Βλεπω τις παραιτησεις να πεφτουν βροχη....
thesiapan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Κανένας που να εχει δουλέψει και να μας πει τι παίζει μισθολογικά/ ωρες/ρεπο;
EVMENHS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/10/2016 στις 3:11 ΜΜ, JohnTehGreek είπε Αλλά θεωρώ στενάχωρο το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να έχει σαν όνειρα - φιλοδοξίες μια καριέρα όπως Πωλητής σε κατάστημα. Πωλήσεις; 1)Μάθε το εμπόρευμα σου (τεχνικά χαρακτηριστικά, τρόπο χρήσης, ποιες ανάγκες καλύπτει, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστικών αγαθών) 2) συνάντησε πολύ κόσμο (με ερωτήσεις ανακάλυψε τις ανάγκες του και δώσε του το αρμόζον αγαθό, ) 3) αντιμετώπισε τις αντιρρήσεις των πελατών και μην πτοηθείς από την άρνηση, 4) διαπραγματεύσου, τιμή, εκπτώσεις, πιστώσεις, τρόπους πληρωμής, τρόπο αποστολής εύκολο; δεν θα το έλεγα.... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από EVMENHS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα