Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δίνουν 25 με 30 μεροκάματο την ώρα?

Ναι τόσο δίνουν συνήθως. κάποιες βέβαια και 15-20. Για 8ωρη εργασία και φυσικά πληρώνεσαι όποτε θέλει το αφεντικό :D

Χαλαρα απο τα 21 μεροκαματο καθαρα πολυ ευκολα παραπανω.Ο σερβιτορος αν δεν ειανι σε καμια παρακμιακη καφετερια/ταβερνα που χαροπαλευει μπορει να καθαριζει απο 35-40 συν τιπς αναλογα την περιοχη μπορει να πηγαινει κ με 60+ σπιτι του καθε φορα.

Αν δουλευεις νυχτα κλπαμπ κλπ αρχιζεις απο 50 τουλαχ μεροκαματο.

τι να πω αυτά μάλλον Αθήνα γιατί εδώ που είμαι εγώ ούτε καν. αυτά γινόταν πριν 3 χρόνια όχι τώρα. χάλια βγήκε η παράθεση χαχα

• Like 1
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι τόσο δίνουν συνήθως. κάποιες βέβαια και 15-20. Για 8ωρη εργασία και φυσικά πληρώνεσαι όποτε θέλει το αφεντικό :D

Χαλαρα απο τα 21 μεροκαματο καθαρα πολυ ευκολα παραπανω.Ο σερβιτορος αν δεν ειανι σε καμια παρακμιακη καφετερια/ταβερνα που χαροπαλευει μπορει να καθαριζει απο 35-40 συν τιπς αναλογα την περιοχη μπορει να πηγαινει κ με 60+ σπιτι του καθε φορα.

Αν δουλευεις νυχτα κλπαμπ κλπ αρχιζεις απο 50 τουλαχ μεροκαματο.

τι να πω αυτά μάλλον Αθήνα γιατί εδώ που είμαι εγώ ούτε καν. αυτά γινόταν πριν 3 χρόνια όχι τώρα. χάλια βγήκε η παράθεση χαχα

που είναι το εδώ?

Δημοσ.

580 για 6ωρη εργασια? αν εισαι φοιτητης ειναι κομπλε..

πως πας για συνεντευξη?πρεπει να σε προτεινει καποιος?

Δημοσ.

δεν ξερω ατομο σε σερβις/υποδοχη/μπουφε που να δουλευει για λιγοτερα από 50 μεροκαματο

όχι σε αλυσιδες, σε κανονικα μαγαζια

οι κοπελες εχουν περισσοτερες επιλογες σε αυτά, βεβαια

Μόλις γνωρισες λοιπόν έναν. Και πίστεψε με δεν μου λείπει ούτε εμπειρία, ούτε βαριέμαι, ούτε είμαι κάνας ξένος στο χώρο. Αυτά που λες ισχύουν σε επιλεγμένες περιοχές και επιλεγμένα καταστήματα στην Αθήνα ή εποχιακος σε νησί. Όλοι οι άλλοι ακόμα και σε πολύ μεγάλα ονόματα παίρνουν 25 - 30 ευρώ μερο/νυχτοκαματο με εντελώς ακανονιστα ωράρια (πας 8 τη νύχτα και μπορεί να φύγεις στις 4 το πρωί αλλά μπορεί να φύγεις και στις 7).

Είναι καλές δουλειές για ηλικίες μέχρι 30 για να ξεχαρμανιασεις και να κάνεις τη ζωουλα σου αλλά μετά από τα 30 τα πράγματα σοβαρευουν. Προτιμότερη η δουλειά στα public που πραγματικά είσαι πιο αναλώσιμος και από deskjet μελάνι αλλά δεν κινδυνεύει η υγεία σου και έχεις ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον πάρα η "καλή" βραχυπροθεσμη ζωή που όλοι ξέρουμε που οδηγεί για τους πάρα πολλούς που την έκαναν/κάνουν.

• Like 6
Δημοσ.

που είναι το εδώ?

Λάρισα :Ρ

580 για 6ωρη εργασια? αν εισαι φοιτητης ειναι κομπλε..

πως πας για συνεντευξη?πρεπει να σε προτεινει καποιος?

μια χαρά είναι και του είχαν πει ότι μπορούσε να πάρει και μια αύξηση (Στα 680) δε ξέρω βέβαια τι έγινε τελικά γιατί δε μιλάμε. στέλνεις βιογραφικό και σε καλούν άμα χρειάζονται άτομο ή έχεις γενικά το μυαλό σου για να βλέπεις ποτε ανοίγει μια θέση να στείλεις. Μπορεί όμως να σε προτείνει και κάποιος ,ο συγκεκριμένος είχε προτείνει φίλη του μετά από κάποιο καιρό οταν ειχε ανοιξει θεση την οποία και προσλαβανε.
Δημοσ.

ΚΑΝΕΙΣ δεν ξεκινάει από το μηδέν-όλοι καθ έχουν.

αυτοί που έχουν 0 σαν εμενα δηλαδή 99% δεν θα γίνουν ποτε πλούσιοι

pegasus_LARGE_t_1301_107134019_type13145

και υπάρχουν και άλλοι

Με το σταυρό στο χέρι βέβαια δεν πας πουθενά

Δημοσ.

Ε και εσυ εχεις τα cd Pc Master :P

Χαχαχα έχει γεμίσει το σπίτι με περιοδικά... Άστα.

Μέχρι τα 35 είχε τόνους.

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα για μια αίτηση που είχα κάααανει για εποχικός τώρα χριστούγεννα για 1 μήνα δουλειά. Κάναμε συνέντευξη μεσω κινητου και περιμενω να με καλέσουν. Ξέρετε πόσα παίζει να βγουν σε 1 μήνα δουλειά? 5νθήμερο μου είπε ο τύπος δευτερα με σαββατο και 1 ρεπο ενδιαμεσα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πραγματικα ονειρο ζωης να δουλευεις ορθιος 8 ωρες σερι (στην καλυτερη αλλιως σπαστο) να ξοδευεις αλλες 2 στις συγκοινωνιες παλι ορθιος συνολο 10 κ στο ενδιαμεσο να πρηζεις μπαλες "παρτε αυτο παρτε εκεινο" κ να στα πρηζουν ειτε οι υπευθυνοι με στοχους κ γκρινια ειτε η μουσικη να βαραει ολη μερα.Κ ενα πρωι να σου πουν ευχαριστω αλλα δε πιανουμε τα νουμερα αντιο.

Δε νομιζω οτι πρεπει νασαι τεμπελης για να μη σαρεσει ολο αυτο.Χιλιες φορες ανασφαλιστος σερβιτορος με 3πλασιο μεροκαματο+tips παρα κατεργο.Στη τελικη πας κ κανεις μια ιδιωτικη αν σε καιει.

Μισο, το 8ωρο ειναι δεδομενο σε καθε δουλεια. Σε πολλες παραπανω. Σχετικα με την ορθοστασια υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες απ'οσο θυμαμαι που θετουν 20λεπτο διαλειμμα ανα 4 ωρες εργασιας. Δεν κρινω σε καμια περιπτωση αν το 20λεπτο ειναι αρκετο ή οχι ε. Απο κει και περα η ορθοστασια ειναι part of the deal των πωλησεων οπως το να περνας 8ωρο σκυφτος σε ενα γραφειο ειναι κομματι της δουλειας ενος τραπεζικου ξερωγω.

Το ποσες ωρες ξοδευεις στις συγκοινωνιες ειναι ασχετο. Μπορει να μενεις στο απο κατω στενο. Μπορει και οχι. Σε καθε περιπτωση εκανες application για τη θεση, δεν σου προεκυψε ξαφνικα. Εκτος αν οντως σου προεκυψε κι εσυ πηγαινες για καταστημα αλλης περιοχη οποτε φιλτραρεις αν σε συμφερει.

Το να πρηζεις μπαλες "παρτε αυτο παρτε εκεινο" δεν ειναι αυτο που κανει ενας πωλητης. Αυτο το κανει ενας κραχτης και ειναι μαλιστα και παρωχημενο. Αμφιβαλλω αν υφισταται μαλιστα πλεον γενικα.

Οι υπευθυνοι θα στα πρηζουν για τους στοχους γιατι ειναι στο job description. Στο κατω κατω καπως πρεπει να υπαρχει και ενας μπουσουλας. Η μουσικη ειναι υποκειμενικη. Στην προηγουμενη δουλεια μου επαιζε κλασικη μουσικη. Δεν τρελαινομαι να την ακουω 8 ωρες, αλλα fuck it, ειναι αυτο που ειναι. Σε καποιον μπορει να αρεσει στο φιναλε.

Το να σου πουν αντιο ενα πρωι ειναι ενδεχομενο σε καθε τμημα του ιδιωτικου τομεα, δεν καταλαβαινω γιατι το Παμπλικ και το καθε παμπλικ να ειναι εξαιρεση. Ασε που στο κατω κατω αν φερνεις λεφτα στο μαγαζι δε θα σε διωξουν. Οποτε φερνε λεφτα και λογικα θα ανεβεις κιολας ιεραρχικα. 

Τα παραπανω ειναι γενικα και δεν αναφερονται στο Παμπλικ συγκεκριμενα. Απλως τα εθεσα επειδη βλεπω να αντιμετωπιζεται η λιανικη ως κατεργο ξερωγω ή χωρος διχως προοπτικης εξελιξης κλπ.  Καθε εργασια εχει τα δικα της αρνητικα και θετικα και φυσικα δεν κανουν ολα για ολους. 

Φιλικα :)

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...