Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας για την αγορά λαπτοπ 14 η 15 ιντσών .

budget : έως 1300

Χρήση word,excel, internet και ταινίες .

θα ήθελα να είναι όσο πιο ελαφρύ και βολικό .

ακούω προτάσεις 

ευχαριστώ πολύ !!!

Δημοσ.

για την χρηση που το θες δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητη  εξαντληση του budget εκτος κι αν κανεις κατι τρελο στο excel η θες να πας σε macbook

Δημοσ.

Δεν θα ήθελα να σου πω την αλήθεια mac. 

Εxcel τπτ το τρομερό απλά πράγματα.

Αυτό που με καίει είναι να είναι ελαφρύ και βολικό γιατί το κουβαλάω όλη μέρα.

Έχεις κάτι να μου  προτείνει ?

Σ ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Dell Inspiron 5368 Touch (13,3"). :) Βάρος στο ~1,5 κιλό ενώ στα <1000€ έχει 8GB RAM, 256GB SSD, i7-6500U και οθόνη LED-IPS στα 1920*1080.

Εάν έπαιρνα τώρα laptop σε αυτή την κατηγορία τιμής θα το 'χα χτυπήσει προχτές, μου αρέσει και τρελά.

Δημοσ.

Dell Inspiron 5368 Touch (13,3"). :) Βάρος στο ~1,5 κιλό ενώ στα <1000€ έχει 8GB RAM, 256GB SSD, i7-6500U και οθόνη LED-IPS στα 1920*1080.

Εάν έπαιρνα τώρα laptop σε αυτή την κατηγορία τιμής θα το 'χα χτυπήσει προχτές, μου αρέσει και τρελά.

Σε ποιότητα κατασκευής δυστυχώς χανει κατά κράτος σε σχέση με τα thinkpad/probook/elitebook.

Oπως και να το κάνουμε τα inspiron ειναι η consumer σειρά της Dell.... 

Δημοσ.

βασικα ρε παιδια δεν ειναι υπερβολη 1000 ευρω για αυτες τις εργασιες που το θελει?

Αμα θέλεις φορητότητα + ποιοτητα κατασκευής οχι δεν είναι!! 

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιότητα κατασκευής δυστυχώς χανει κατά κράτος σε σχέση με τα thinkpad/probook/elitebook.

Oπως και να το κάνουμε τα inspiron ειναι η consumer σειρά της Dell.... 

Προφανώς, αλλά το αντίστοιχο σε hardware ProBook (απ' αυτά που έβαλες) έχει ~350€ παραπάνω, δεν είναι και μικρή η διαφορά. Ως "consumer" σειρά είναι σημαντικά φτηνότερη.

Latitude / XPS αλλιώς, άμα ψάχνουμε και την "τοπ" ποιότητα. :P

Δημοσ.

αν το κουβαλας ολη μερα καλο ειναι να παρεις καποιοα ποιοτητικη σειρα ειτε dell. lenovo κατα την γνωμη μου που ειναι στιβαρα σασι και με αριστο κυριως η dell after sale service.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...