Prof_Chaos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ποιοτικός είναι τα ίδια.Στα specs είναι η διαφορά.Παίρνεις 500-550ευρώ λάπτοπ με ssd,4-6gb ram, δυνατούς επεξεργαστές εεεε από κάπου κόβουν για να βγουν αυτές οι τιμές και συνήθως αυτό το "καπου" είναι φτηνιάρες μητρικές και τα πολύ μέτρια υλικά που χρησίμοποιούν και δεν είναι και τόσο παράλογοι αν το καλοσκεφτείς ... Πρέπει ο καταναλωτής να γνωρίζει τι αγοράζει!!! Η λογική "Πω ρε φίλε μόνο με 350 ευρά πήρα ένα λάπτοπ με i5 8gb ram και είχε δώρο την eva aneglina... τους έπιασα τον κ**ο.Τρομερή ευκαιρία" είναι μια ηλίθια λογική!!! Όχι μπόι μου αυτοί σου πιάσαν τον δικό γιατί έδωσες 350 ευρώ γθα ένα λαπτοπ με στοκ hardware και χάλια ποιότητα κατασκευής...απλά κατάλαβες την απαράδεκτη αγορά σου και τώρα θέλεις να πείσεις όλους εμάς πως έκανες τρομερή επένδυση για να αισθανθείς εσύ καλύτερα με την επιλογή σου γιατί πολύ απλά δεν θες να παραδεχτείς πως "πέταξες τα λεφτά σου"!!!! Για την εγγύηση δυστυχώς παντού ισχύει πως αν δεν σου σπάσουν τα νεύρα και εσύ με την σειρά σου τα δικά τους δεν βγάζεις άκρη.Τώρα για το dell next business που έρχεται στο σπίτι σου ο τεχνικός και στο επιδιορθώνει δεν θα έλεγα πως είναι και τόσο ουτοπικά τα πράγματα...το ανταλλακτικό είναι συνήθως,αν όχι πάντα, ανακατασκευασμένα ή από κάποιο άλλο λάπτοπ που χάλασε και πολλές φορές ξαναχαλάει οπότε χρειάζεται να τους ξανακαλέσεις και φτου απ την αρχή.Και πως συμβαίνει αυτά που χαλάνε να είναι μονίμως inspiron;;; Τώρα για τα θεματάκια του amd δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...3-4 βαθμοί πάνω κάτω, άντε 5 δεν κάνουν την διαφορά!!!Εγώ έχω στην κατοχή μου ένα hp g62 με athlon p340...όλοι εδώ μέσα διαμαρτύρονται πως τα hp g62 είχαν θέματα με τις θερμοκρασίες...εγώ σε full load δεν είδα ποτέ να ξεπερνάει του 65 cpu 68-70 gpu ενώ σε idle είναι 35-40!!!!To laptop είναι του 2010 σήμερα έχουμε 2016...του έχω βάλει ssd και 8gb ram και με καλύπτει άψογα, κάνει τα πάντα και πραγματικά ακαριαία!!!Άρα δεν φταίει το λάπτοπ αλλά οι χρήστες που δεν του έκαναν καλή χρήση, αλλιώς δεν εξηγείται πως εγώ έχω ενα δροσερό λάπτοπ και οι άλλοι μια τοστιέρα;;;; Edit. To dellάκι που ο φίλος το βλέπει σαν προσφορά εγώ το βλέπω σαν ένα μη ολοκληρωμένο προϊόν.Τις σημερινές ανάγκες δεν μπορεί να τις καλύψει μια ram των 4gb και ο 5400rpm δίσκος είναι ένα στοκ σκουπίδι παρωχημένης τεχνολογίας που πρέπει να αντικατασταθεί για να μπορέσεις να ευχαριστηθείς μια νορμαλ εμπειρία χρήσης...Άρα αυτό το laptop σου ζητάει με το καλημέρα άλλα +- 100 ευρώ το λιγότερο χώρια τα περαστικά...και πάλι θα έχεις ένα inspiron κακής ποιότητας αλλά οκ θα έχεις δυνατά specs και θα το ευχαριστηθείς.Για αυτό λέω αν είναι να επενδύσεις σε κάτι μέτριας ποιότητας ,εν γνώση σου πάντα, πάνε εξ αρχής στο Hp που σου παρέχει έστω τον ssd και τα πολύ μέτρια 6gb ram και θα είσαι σαφώς πιο καλυμμένος. Επειδή το θέμα εγγύηση ειναι σημαντικό και η Dell ειναι η μόνη εταιρεία που δίνει πραγματικό next business day εχεις κάποια εγκυρη πληροφόρηση για τα ανακατασκευασμένα ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά; Επίσης οσον αφορά τα inspiron εχουν τίμια ποιότητα κατασκευής εαν τα συγκρίνεις με τα αντίστοιχα HP. Καλά για τα ακριβότερα Dell δεν το συζητάμε η ποιότητα ειναι πολύ καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα