Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι και "αξιοπρεπέστατη" η φτηνο-TN οθόνη του MBA! "Για τον κάδο" είναι ο σωστός χαρακτηρισμός

Σίγουρα ο καθένας έχει την άποψή του, δεν τη συγκρίνω με του dell xps, αλλά για την ηλικία του, είναι πολύ καλή ειδικά αν τη συγκρίνεις με κάτι mat HD όπως στο Toshiba Portege Z930C που επίσης έχω.

Anyway, ο καθένας μας έχει τα δικά του μέτρα σύγκρισης και standards.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σίγουρα ο καθένας έχει την άποψή του, δεν τη συγκρίνω με του dell xps, αλλά για την ηλικία του, είναι πολύ καλή ειδικά αν τη συγκρίνεις με κάτι mat HD όπως στο Toshiba Portege Z930C που επίσης έχω.

Anyway, ο καθένας μας έχει τα δικά του μέτρα σύγκρισης και standards.

Και να θέλω (που δε θέλω για να πω την αλήθεια) δε μπορώ να δικαιολογήσω μία ΤΝ οθόνη σε συσκευή που ξεκινάει από τα 900 ευρώ. Το ίδιο φυσικά ισχύει ΚΑΙ για την Toshiba (και το Poertege που γράφεις, ΤΝ έχει κι αυτό).

Μηχανήματα που η τιμή του εισαγωγικού μοντέλου ακουμπάει τα 4 ψηφία (και η εταιρεία δεν έχει σκοπό την "αρπαχτή") δεν έχουν χώρο για ΤΝ οθόνες.

• Like 3
Δημοσ.

Ελπίζω να μείνει σε 16:10 γιατί παρέχει περισσότερο χώρο εργασίας... 1920x1200 ανάλυση το 16:10 έναντι 1920x1080 το 16:9

Θέλω 4:3, μόνο σε tablet βρίσκω. 2046x1536, εκεί να δεις χώρο.

Δημοσ.

Και να θέλω (που δε θέλω για να πω την αλήθεια) δε μπορώ να δικαιολογήσω μία ΤΝ οθόνη σε συσκευή που ξεκινάει από τα 900 ευρώ. Το ίδιο φυσικά ισχύει ΚΑΙ για την Toshiba (και το Poertege που γράφεις, ΤΝ έχει κι αυτό).

Μηχανήματα που η τιμή του εισαγωγικού μοντέλου ακουμπάει τα 4 ψηφία (και η εταιρεία δεν έχει σκοπό την "αρπαχτή") δεν έχουν χώρο για ΤΝ οθόνες.

Στις μέρες μας.... θα συμφωνήσω.

Πράγματι η ανάλυση θα έπερεπε να είναι στα 2560x1440 τουλάχιστον στα μοντέλα από 1000 ευρώ και πάνω.

Αλλά όπως οι εταιρείες κάνουν τις επιλογές τους, έτσι και μεις κάνουμε τις δικές μας....

• Like 1
Δημοσ.

to macbook air 11 μόνο με μια αναβάθμιση σε επεξεργαστή και γραφικά για ακόμη λιγότερη απαίτηση σε ρεύμα μαζί με 8gb ram στάνταρ θα μαμούσε και θα έδερνε αλλά!!!

Surface pro 3 και surface book εχουν 3:2, άπλετος χώρος.

μόνο που δεν έχουν OSX

τα macbook όμως παίρνουν windows 

Δημοσ.

Και εγω για τo air σκεφτομουν αλλα ολες οι διαρροες μιλαμε για ασημαντη αναβαθμιση και ολο το βαρος θα πεσει στα pro ,ειμαι σε τριλλημα ...

Δημοσ.

to macbook air 11 μόνο με μια αναβάθμιση σε επεξεργαστή και γραφικά για ακόμη λιγότερη απαίτηση σε ρεύμα μαζί με 8gb ram στάνταρ θα μαμούσε και θα έδερνε αλλά!!!

To macbook air 11 ειναι απο τα χειροτερα λαπτοπ της apple (11αρα κακιστη οθονη 16:9, τεραστιο bezel και μεγαλες διαστασεις για την οθονη του).

Ελαχιστοι το προτιμουν εναντι του air 13, δεν αποκλειεται να το καταργησουν το 11αρι.

Δημοσ.

To macbook air 11 ειναι απο τα χειροτερα λαπτοπ της apple (11αρα κακιστη οθονη 16:9, τεραστιο bezel και μεγαλες διαστασεις για την οθονη του).

Ελαχιστοι το προτιμουν εναντι του air 13, δεν αποκλειεται να το καταργησουν το 11αρι.

Το 11αρι  ακουγεται πως θα το killaroun  ,το 13 για την χρηση που το θελω εγω  με καλυπτει ,το pro θα ειναι overkill .

Δημοσ.

κριμα να το φανε το 11

εχω κατα καιρους παρει σχεδον ολα τα macbook 

το μονο που ερωτευτηκα τρελα ειναι το air 11

βεβαια το δωσα για τα ματια ενος ρετινα

αλλα αν εβγαζε ρετινα 11 η εστω 1080p θα το επαιρνα με κλειστα ματια

• Like 1
Δημοσ.

To 11" και μάλιστα BTO i7, 8GB το είχα και εγώ και ήταν άψογο μηχάνημα. Μικρό όσο ένα iPad σχεδόν για να το κουβαλάς μαζί σου παντού και στο σπίτι πάνω σε stand με εξωτερική οθόνη.

Με την έλευση όμως του Macbook πλέον δεν έχει νόημα και πολύ το Air, διότι το Macbook είναι στο ίδιο form factor με ελάχιστα μικρότερες διαστάσεις και 12" οθόνη retina. Λογικό θα μου φανεί να το σταματήσουν.

Δημοσ.

To 11" και μάλιστα BTO i7, 8GB το είχα και εγώ και ήταν άψογο μηχάνημα. Μικρό όσο ένα iPad σχεδόν για να το κουβαλάς μαζί σου παντού και στο σπίτι πάνω σε stand με εξωτερική οθόνη.

Με την έλευση όμως του Macbook πλέον δεν έχει νόημα και πολύ το Air, διότι το Macbook είναι στο ίδιο form factor με ελάχιστα μικρότερες διαστάσεις και 12" οθόνη retina. Λογικό θα μου φανεί να το σταματήσουν.

Iσχυει ,αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχει νοημα να συνεχισει το  line up για το 11αρι .Παντως αν δεν σε  καιγεσαι για  τα pro ειναι σπαζοκεφαλια  η αγορα  με τις αλλαγες που θα γινουν .

Εν αναμονη του event  και θα αποφασισουμε .

Δημοσ.

Για ποιο λόγο, για να μικρύνει ο χώρος εργασίας; Καλύτερο είναι το 16:10. Το 16:9 άστο για τις τηλεοράσεις, τα laptop δεν είναι μόνο για ταινίες.

+1

Έχω παλιό 26άρι Samsung μόνιτορ στο PC σε 16:10 (ανάλυση 1920 χ 1200) και δέν το αλλάζω με τίποτα! Πλέον είναι λίγο δυσεύρετα τα 16:10

• Super Moderators
Δημοσ.

Για ποιο λόγο, για να μικρύνει ο χώρος εργασίας; Καλύτερο είναι το 16:10. Το 16:9 άστο για τις τηλεοράσεις, τα laptop δεν είναι μόνο για ταινίες.

+1

Έχω παλιό 26άρι Samsung μόνιτορ στο PC σε 16:10 (ανάλυση 1920 χ 1200) και δέν το αλλάζω με τίποτα! Πλέον είναι λίγο δυσεύρετα τα 16:10

Είναι καλύτερο μόνο όταν έχει μεγαλύτερη ανάλυση. Το 26αρι 16:10 1920Χ1200 έχει σημαντικά μικρότερη επιφάνεια εργασίας από ένα 16:9 27αρι 2560Χ1440. Το ίδιο ισχύει με το 22αρι 16:10 1680Χ1050 VS 21.5αρι 16:9 1920X1080 ή το 30αρι 16:10 2560Χ1600 VS 31.5αρι 16:9 3840X2160

Δημοσ.

Για να δουμε τι θα πουλησουν φετος...

Αυτη η ιστορια με την καταργηση θυρων... δεν ξερω ποσο θα παιξει... με την αυτονομια των wireless συσκευων να ειναι χαλια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...