BlackSunrise Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Περιμένω το νεο MacBook Pro στο οποίο θα έχει αφαιρέσει την οθόνη! 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Tα νέα "Αιπάντια" πότε θα βγουν, μου λέτε;;; "Τσουρέκια" μου τα 'χει κάνει ο ανηψιός μου, που του 'ταξα το Air2 και θέλει να του το δώσω. 1
AggelosTz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Κανονικά MacBook με οθόνη χειρότερη από Retina δεν θα έπρεπε να υπάρχει. οπτική " μούφα " για όσους εκτυπώνουν τις φωτογραφίες τους (επαγγελματίες φωτογράφους, κτλ κτλ) δεν έχεις κανένα όφελος από την retina take my money...οπότε πρακτικά είναι άχρηστη. Και έβγαλε τα νέα mcb με τους περσινούς cpu ; Παρ' όλα αυτά συμφωνώ ότι είναι καλή επένδυση για κάποιον που θέλει σταθερότητα στην δουλειά του. (έχω βαρεθεί ειλικρινά τα "update" που χειροτερεύουν το λαπτοπ μου κάθε εβδομάδα από την MS τα οποία θέλουν τουλάχιστον αν είσαι τυχερός 40-50 λεπτά ).
Jimakos77 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Tα νέα "Αιπάντια" πότε θα βγουν, μου λέτε;;; "Τσουρέκια" μου τα 'χει κάνει ο ανηψιός μου, που του 'ταξα το Air2 και θέλει να του το δώσω. τον Μάρτη έβγαλε , πάλι να βγάλει; κι εμείς τι θα κάνουμε που πήραμε τα pro; ας ανανεώσει τους υπολογιστές της πρώτα που επείγει !!!
Papakaliati Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 οπτική " μούφα " για όσους εκτυπώνουν τις φωτογραφίες τους (επαγγελματίες φωτογράφους, κτλ κτλ) δεν έχεις κανένα όφελος από την retina take my money...οπότε πρακτικά είναι άχρηστη. Και έβγαλε τα νέα mcb με τους περσινούς cpu ; Παρ' όλα αυτά συμφωνώ ότι είναι καλή επένδυση για κάποιον που θέλει σταθερότητα στην δουλειά του. (έχω βαρεθεί ειλικρινά τα "update" που χειροτερεύουν το λαπτοπ μου κάθε εβδομάδα από την MS τα οποία θέλουν τουλάχιστον αν είσαι τυχερός 40-50 λεπτά ). Tο interface και των windows και του MacOs σε high resolution display ειναι αρκετα πιο ευχαριστο και ξεκουραστο σε σχεση με ενα εστω και full hd, τουλαχιστον για 15αρα οθονη που χρησιμοποιω καθημερινα και μπορω να σχολιασω.
Purple_Coyote Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Πάλι κανένα MacMini για μας τους Lilliputs... :< 1
apos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 τον Μάρτη έβγαλε , πάλι να βγάλει; κι εμείς τι θα κάνουμε που πήραμε τα pro; ας ανανεώσει τους υπολογιστές της πρώτα που επείγει !!! Ωρέ! Τι λες; Το iPad Air 2 έχει κλείσει 2 χρόνια και τα mini έναν, γεμάτο! Δεν είναι μόνο τα iPad Pro! Κανονικά θα έπρεπε να παρουσιάσει αυτή την περίοδο και iPad, δίκιο έχει ο φίλος (αν και λίγο εκτός θέματος! ). Προσωπικά περίμενα τα νέα Macbook Pro από τον περασμένο Μάρτιο, περίμενα, περίμενα, οπότε βρήκα μία ευκαρία σε μεταχειρισμένο και τελείωσε η υπόθεση... Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ καλή η νέα γενιά, αλλά μας τα έκανε... μην πω η Apple (κυρίως με την απαράδεκτη σιωπή ιχθύος που κράτησε)! 1
Jimakos77 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 το air 2 μπορεί να έχει δύο χρόνια αλλά έχει αντικατασταθεί με το pro 9,7 ...αυτό δεν είναι αναβάθμιση; κάθε έξι μήνες δηλαδή θες να βγάζει νέο;
Haldol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εγω περιμενω ποτε θα φυγει απο την αναλογια 16:10 και θα παει σε 16:9 Για ποιο λόγο, για να μικρύνει ο χώρος εργασίας; Καλύτερο είναι το 16:10. Το 16:9 άστο για τις τηλεοράσεις, τα laptop δεν είναι μόνο για ταινίες. 3
fouskmech Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Είναι καταπληκτική οθόνη, με περίεργη μεν αναλογία αλλα καταπληκτική στην απόδοση. Ωστόσο είναι πολλοί οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, που πραγματικά δεν έχουν κανένα ώφελος απο την Retina εκτός απο το οπτικό της υπόθεσης και οτι ΙΣΩΣ είναι λίγο πιο ξεκούραστη στα μάτια όταν είσαι πολλές ώρες μπροστά απο την οθόνη. Πλάκα μας κάνεις? Τις έχεις βάλει δίπλα δίπλα? Οθόνη από air και retina? Δε λέω, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ αυτή του air, αλλά η retina είναι αλλού. Δυστυχώς όμως αυτή έχει τα προβλήματα με τα ξεφτίσματα και την επικάλυχη anti-glare που ξεφτίζει.... Το έπαθε και το δικό μου, που καλύπτεται όμως πλήρως από εγγύηση αντικατάστασης οθόνης. Συμφωνώ ότι ΔΕΝ έπρεπε πλέον να βγάζει κάτι κατώτερο από retina σε ΚΑΝΕΝΑ μοντέλο. Άντε να τα δούμε γιατί τα περιμένουμε πως και πως.... αλλά άμα βγάλει τίποτα magsafe, hdmi, usb3 θα φάνε πολύ βρίσιμο.... 1
djdidi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω τι πίνουν εκείς την apple, αλλά δεν ξέρουν οτι μεγάλο ποσοστό πελατών είναι dj's? Δηλαδή πού μου πας με μια θύρα usb type-C? Και κει αντάπτορα δλδ; Έχω macbook pro 2012 και δεν αναβαθμίζω γι ´αυτό και μόνο το λόγο. Η λύση του hub εκτός από ασύμφορη (100$+) είναι και αντιαισρθητική. 2
Haldol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δε λέω, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ αυτή του air, αλλά η retina είναι αλλού. Όχι και "αξιοπρεπέστατη" η φτηνο-TN οθόνη του MBA! "Για τον κάδο" είναι ο σωστός χαρακτηρισμός. 4
randomcat Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω τι πίνουν εκείς την apple, αλλά δεν ξέρουν οτι μεγάλο ποσοστό πελατών είναι dj's? Έτσι εξηγούνται πολλά... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα