Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μίλησες μόνο εσύ για μικρόβιο και δεν έχω σκοπό να κάνω προσωπική επίθεση απλά θέλω να πω ότι αναβαθμίζουμε χωρίς να υπάρχει λόγος και απλά είναι υποκριτικό να λέμε σου φτάνει ο τάδε επεξεργαστής όταν εγώ αλλά και αρκετοί άλλοι έχουμε δυνατότερους επεξεργαστές απ'ότι χρειαζόμαστε.

Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω τι είχατε πριν αναβαθμίσατε απλά το να λέμε μην αναβαθμίζεις σου επαρκεί ο cpu ενώ έχουμε i7 μου θυμίζει το δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις!Αν δεν πρέπει να γενικεύω τότε να πω ότι όλες οι απαντήσεις μας είναι άκυρες από την στιγμή που δεν μας έχει πει την χρήση του υπολογιστή.Και γενικά όλο το θέμα γιατί η ερώτηση είναι ερώτηση που μπορεί να απαντηθεί από τον ίδιο.Αντέχει ο επεξεργαστής?Απλό,αν παίζει αυτά που θες ναι,αν όχι τότε δεν σε καλύπτει και πας για αναβάθμιση.Αν θέλεις να πάμε στην περίπτωσή σου λες πως είχες i7 920 που είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με τον i5 2400.Γιατί αναβάθμισες λοιπόν?Αν διάβασες στο ποστ μου συμφώνησα ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση άλλα όπως και συ και γω και άλλοι τόσοι ενώ ξέρουμε ότι ήμαστε καλυμμένοι αναβαθμίζουμε.

φιλε μου, δεν το ειπα για να μου κανεις προσωπικη επιθεση, οπως ουτε εγω για να "στην πω"..

οταν βλεπεις οτι ο TS σου λεει οτι εχει ενα ικανοτατο 4πυρηνο τελευταιων γενεων και οχι εναν Π.χ Q6600, τι θα του προτεινεις?  κανε αναβαθμιση σωνει και καλα?  

αξιζει το κοστος για να αναβαθμισει?  και βλεποντας οτι παιζει με μια, οχι ΤΟΠ επιδοσεων καρτα, που σημαινει οτι ο 2400 δεν θα εχει ιδιαιτερα θεματα να την πουσαρει, για ποιο λογο να του πω κανε αναβαθμιση?

το αν καποιος απο "εμας", που απανταει στο θεμα, εχει στην κατοχη του εναν i7-6700K, δεν εχει καμια σχεση με τον TS...!  

και αυτο, γιατι αυτος ο καποιος με τον i7 δεν ξερεις

1 τι ειχε πριν, που μπορει να ειχε E8400 και να εκανε το σκ@το του παξιμαδι να παρει ενα καλο-δυνατο, συγχρονο συστημα ωστε να τον βγαλει οσο πιο πολυ παει...στο μελλον, και

2 αν εχει την οικονομικη ανεση να κανει καθε χρονο αναβαθμιση, που και παλι με γεια του με χαρα του..!

το θεμα μας ομως ειναι ο TS, και οχι ο καθενας μας που απανταει απο κατω....! 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και το θέμα έληξε και το παιδί πήρε τις απαντήσεις που ήθελε και ήταν και σωστές κατά την γνώμη μου,απορώ πως όλοι εσείς του λέτε για μικρόβια και ότι δεν του χρειάζεται κάτι παραπάνω όταν όλοι σας έχετε i7 ή παρόμοιους cpu.Οκ ίσως δεν είστε όλοι gamers αλλά και οι γραφικών σας και το ότι γνωρίζετε πράγματα με παραπέμπει σε gamers.Ούτε και εσείς αναβαθμίσατε από core 2 duo και σας έφτανε λογικά το παλαιότερο σύστημά σας.Γιατί δεν περιμένατε?Που θέλω να καταλήξω: Οκ όλοι μας ξέρουμε ότι έχουμε συστήματα που υπέρ-καλύπτουν τις ανάγκες μας και προτείνουμε σε άλλους τα σωστά parts για κάθε περίσταση αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό μας ξεχνάμε τις γνώσεις μας?Βάζω και εμένα μέσα εννοείται.Οπότε αν θέλει να αναβαθμίσει ας αναβαθμίσει ας το κάνει και ας μην του χρειάζεται πραγματικά-και μεις το ίδιο κάνουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...