panagiotis54 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα παιδια, μετα την 1060 λεω σιγα σιγα να προσθεσω νεα cpu (και αναγκαστικα και mobo) στο συστημα1η απορια ειναι λοιπον αν αξιζει αυτην την περιοδο να παρω cpu οταν ακουω για kabylake και zen....αυτα που εχω τωρα ειναιcpu i5-2400 3.1ghzcpu fan: CoolerMaster Hyper 212 EVO ή CoolerMaster Hyper TX3 EVO (πραγματικα δεν θυμαμαι νομιζω περιπου ιδιες ειναι) mobo gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 socket-1155 gpu gtx1060 g1 psu Cooler Master Silent Pro 700W γενικα ειμαι πιο φανμπης της ιντελ αρα σκεφτομουν κατι σε i5 6500, για oc και 6600Κ πχ δεν το πολυ πιστευω να κανω εκτος αν αξιζει -γιατι στις gpu αντιστοιχα πχ στην 1060 δεν πολυ εχει νοημα απο οτι καταλαβαινω αλλα στην 980ti αξιζε πολυ,οποτε αν ο 6600k αξιζει την διαφορα χρηματων να τα δωσω. Απο mobo δεν εχω ιδεα τι να κοιταξω. Χρηματα δεν εχω μεγαλο θεμα αν μου πειτε πως αυτο ειναι vfm θα τα δωσω, υποθετω cpu γυρω στα 250-300? και mobo 150? καπου εκει. 1
NoiSy MaN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εδώ που φτάσαμε εγώ θα περίμενα τους καινούριους, να δούμε τι λένε και οι ζεν. 1
panagiotis54 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 δεν με χαλαει να περιμενω απο mobo να περιμενω επισης ή εχουμε καποιες να κοιταω απο τωρα? μιας και οκ οσο αργοτερα τοσο θα πεφτουν οι τιμες αλλα οι ιδιες θα μεινουν αφου ιδιο soccket θα εχουν
mixalis95320 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτησω για ποιο λογο θες να κανεις αναβαθμηση? Το socket σου παντως εχει ζωη ακομη. 1
KNSM Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Κι εγω κοιταζω για αλλαγη πλατφορμας αλλα θεωρω οτι η υπομονη ειναι αρετη και στο σημειο που ειμαστε νομιζω οτι μια αναμονη 6 μηνων ειναι το ιδανικο, να δουμε τι ψαρια πιανουν οι καινουριοι και απο τις δυο εταιριες καθως και αν υπαρξει μειωση στις τιμες αλλα και ποσο. Σου συνιστω να περιμενεις λιγο γιατι μπορει με τα ιδια χρηματα να παιρνεις καποιον καλυτερο αλλα και καινουριο. 2
WalkerSW Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 O 2400 κρατάει ακομη και θα κρατάει για πολύ ακομη!! 3
cabdik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 δεν με χαλαει να περιμενω απο mobo να περιμενω επισης ή εχουμε καποιες να κοιταω απο τωρα? μιας και οκ οσο αργοτερα τοσο θα πεφτουν οι τιμες αλλα οι ιδιες θα μεινουν αφου ιδιο soccket θα εχουν κατσε στα αυγα σου για κανα χρονο ακομα...!! το πισι σου εχει ψωμι. δεν εχεις αναγκη αναβαθμισης. απλως και μονο το μικροβιο σε τρωει.....!! και 7600Κ να βαλεις, ουσιαστικες διαφορες δεν θα δεις..!!! εγω ψηφιζω "περιμενε".....! 5
BabisTs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 δεν με χαλαει να περιμενω απο mobo να περιμενω επισης ή εχουμε καποιες να κοιταω απο τωρα? μιας και οκ οσο αργοτερα τοσο θα πεφτουν οι τιμες αλλα οι ιδιες θα μεινουν αφου ιδιο soccket θα εχουν Μια χαρά κρατάει ακόμα το cpu σου....δεν σε κόβει κάπου στα games...μείνε ως έχεις για μένα....τώρα αν συνεχίζει το μικρόβιο της αναβάθμισης και σε ταλαιπωρεί τότε με το νέο έτος που θα έχουν βγάλει και οι δύο εταιρείες τα νέα τους όπλα κοιτάς ότι σε συμφέρει!Πάντως μια χαρά κρατάει ακόμα το setup σου. 4
panagiotis54 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Να'στε καλα παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! Μαλλον ενα δικιο το εχετε πηρα καρτα τωρα και...ναι με επιασε μαλλον το μικροβιο!θα περιμενω λοιπον! 1
mixalis95320 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αν το θες τοσο πολυ να αναβαθμισεις κατι τοτε παρε εναν 2500κ-3570κ με 100ε, κανε και ενα μικρο oc στα 4.2 και θα εισαι μια χαρα για αλλα 2 χρονια.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει κάτι στο οποίο δεν σε καλύπτει το σύστημά σου?
NoiSy MaN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αν είναι ένα πράγμα που με εκνευρίζει στο pc community είναι αυτή η ασχετοσύνη με τους cpu. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός άγνοιας/άρνησης είναι αυτός. Σιγά μην τον πάει κι άλλα 10 χρόνια ο κλειδωμένος i5 του 11. Δεν είπαμε ότι δε θα μπορεί να παίξει κιόλας αλλά φυσικά να κάνει αναβάθμιση εφόσον μπορεί. Εδώ βλέπω άτομα με 1060 να τρώνε σε μερικές φάσεις bottleneck από 6500 κι απορούνε γιατί άλλα τους είχαν πει οι αυθεντίες στα forums. Δε βλέπετε πόσο έχει ανέβει το cpu usage σε παιχνίδια τον τελευταίο χρόνο? GTA, Assassin's Creed, The Division, Deus Ex, Battlefield 1 και πόσα άλλα. Και φυσικά με την αναβάθμιση θα είναι πιο άνετος και μελλοντικά. Εδώ εγώ και έχω 80,90 ακόμα και 100% cpu usage μερικές φορές, αν και βέβαια με τη 1070 και τα περισσότερα frames τον ζορίζω πιο πολύ αλλά πάρτε το αναλογικά.
nikos1982 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 εσυ που εισαι σχετικος δεν ειδα να κανεις καποια πρόταση ομως.μονο κράξιμο και φρου φρου. 1
panagiotis54 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει κάτι στο οποίο δεν σε καλύπτει το σύστημά σου? δεν ειναι πως δεν με καλυπτει σε κατι αυτην την στιγμη αν και δεν νομιζω να εχω να εχω κανενα cpu intensive game αυτη τη στιγμη στο pc αλλα ειδα σημερα το πρωι τα min req για το watch dogs πχ και ειδα την cpu μου στα min req για το συγκεκριμενο, υπαρχουν και αλλα που εχουν ηδη βγει και ζητανε και παραπανω ακομα για min οποτε ελεγα μηπως εχει ερθει η ωρα. Οπως και να εχει ηταν λιγο διερευνητική ερωτηση για να δω τι παιζει και στο ποσο παιζει, ιδιαιτερα για τις mobo που δεν εχω ιδεα πως στο καλο τις επιλεγουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα