jimver Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Χαίρεται!Πριν λίγο καιρό έκανα αίτηση για το Forthnet 3 play που περιλαμβάνει VDSL, Τηλεφωνία και NOVA. Αυτό έχει υποχρεωτική παραμονή 24 μήνες. Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν είμαι ικανοποιημένος ούτε με την εταιρία ούτε με την εξυπηρέτηση της. Θα ήθελα λοιπόν να διακόψω.Ψάχνοντας για τη διαδικασία και κυρίως για τη ρήτρα αποδεύσμευσης από το συγκεκριμένο συμβόλαιο, έχω βρει διάφορες τιμές και απόψεις. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσο είναι τελικά και αν υπάρχει κάποια πρόταση για το σε ποιά εταιρία να πάω. Μένω στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα Παγκράτι.Ευχαριστώ!
chipakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Για την αξία αποδέσμευσης του συμβολαίου σου ρώτα την Forthnet που θα σου στείλει και τον λογαριασμό ή διάβασε το συμβόλαιό σου το οποίο σίγουρα το γράφει.Προσωπικά δεν αλλάζω τον ΟΤΕ και ούτε πρόκειται να τον αλλάξω ποτέ.Οι τραυματικές εμπειρίες που έχω από το παρελθόν δεν με αφήνουν να το κάνω αυτό.Προσωπικά το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι ο πάροχος να είναι σοβαρός και αν είναι σοβαρός τότε έρχονται και όλα τα άλλα. Για εμένα σήμερα ο μόνος που επιτρέπω να μου μιλήσει είναι ο ΟΤΕ. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 η forthnet υποστηρίξει μια χαρά είναι από ADSL ταχύτητες δεν είμαι ευχαριστημένος αλλα πληρώνω και 20e τον μηνα για 24άρα (πιάνω 8mpbs) και τηλεφωνα αρκετά free δεν ξέρω ακριβώς
Retromaniac Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μην κάνεις το λάθος και φύγεις. Δεν θα βρεις πιο φθηνά. Και η ταχύτητα θα είναι παντού η ίδια, αφού εξαρτάσαι από την απόσταση στο κέντρο... Μην μπλέξεις με έξοδα απόδεσμευσης και νέου παρόχου που θα τον πληρώνεις πιο ακριβά και θα έχεις το ίδιο ουσιαστικά... Έτσι την πάτησα... 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Είχες ποτέ σε κάποια άλλη εταιρεία μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι έχεις τώρα?
Retromaniac Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Είχες ποτέ σε κάποια άλλη εταιρεία μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι έχεις τώρα? Έχω δοκιμάσει στο ίδιο σπίτι FORTHNET, OTE, WIND. Ακριβώς ίδια ταχύτητα... Στο παλιό σπίτι είχα 19 mbits με Forthnet... Τώρα έχω 5 και έχω ξενερώσει την ζωή μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως από το να περιμένω μπας και έρθει κανείς κατα δω...
Retromaniac Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ε τότε τι ψαχνεις???? Εγω δεν ψάχνω... Συννενόηση μπουζούκι...
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εγω δεν ψάχνω... Συννενόηση μπουζούκι... Μα κανείς παράθεση στο ποστ μου και απαντας στην ερώτηση μου σαν να είσαι ο ts.
Retromaniac Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Επειδή απάντησες μετά το ποστ μου, νόμιζα ότι η ερώτηση παέι σε μένα. Το συννενόηση μπουζούκι πήγαινε και στους 2 μας. Εγώ δεν κατάλαβα ότι ρωτάς τον άλλον, και εσύ δεν πρόσεξες ότι σου απάντησα εγώ 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Χαίρεται! Πριν λίγο καιρό έκανα αίτηση για το Forthnet 3 play που περιλαμβάνει VDSL, Τηλεφωνία και NOVA. Αυτό έχει υποχρεωτική παραμονή 24 μήνες. Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν είμαι ικανοποιημένος ούτε με την εταιρία ούτε με την εξυπηρέτηση της. Θα ήθελα λοιπόν να διακόψω. Ψάχνοντας για τη διαδικασία και κυρίως για τη ρήτρα αποδεύσμευσης από το συγκεκριμένο συμβόλαιο, έχω βρει διάφορες τιμές και απόψεις. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσο είναι τελικά και αν υπάρχει κάποια πρόταση για το σε ποιά εταιρία να πάω. Μένω στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα Παγκράτι. Ευχαριστώ! Διαφορά σε ταχύτητα δύσκολα να δεις Η forthnet παίζει με snr 6 ενώ οι άλλες εταιρίες με παραπάνω Στην καλύτερη περίπτωση να είσαι στα ίδια πάνω κάτω διάφορες 0,5-1 mb παίζει ρόλο και τι μόντεμ από εταιρία σε εταιρία, ψάξε καλά αν συμφέρει σε βάθος χρόνου να πληρώσεις τα τέλη διακοπης 1
KINGLUCAS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 εγώ είμαι με forthnet κολλημένος στο 6snr DSL Type: ADSL2+ Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 976 / 9125 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 976 / 10456 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 110174952 / 950672474 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 19.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 16.5 / 26.0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 5.5 / 6.0 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
l337 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ψάχνοντας για τη διαδικασία και κυρίως για τη ρήτρα αποδεύσμευσης από το συγκεκριμένο συμβόλαιο, έχω βρει διάφορες τιμές και απόψεις. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσο είναι τελικά...... Μιλάς με την forthnet για τα παραπάνω.
panos- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 O TS όμως λέει ότι εχει VDSL. Μήπως δεν παίρνει από καμπίνα αλλά από ΑΚ και για αυτό δεν είναι ικανοποιημένος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα