Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..Ειμαι στον ΟΤΕ κ με πηραν τηλ χθες απο vodafone κ μου κανανε μια προσφορα..Δεν τη δεχτηκα γτ δε ξερω τι γινεται μετα με τν οτε..Εχω 8 μηνες συμβολαιο ακομα..ξερει κανεις τι γινεται;Αν τη δεχομουν,θα μου ζηταγαν λεφτα απ τν οτε μετα;

Δημοσ.

Φυσικά και θα σου ζήταγαν τέλη αποσύνδεσης και αν δεν είσαι σίγουρος για την εξυπηρέτηση της Voda μην το κάνεις.

Δημοσ.

Απο ΟΤΕ γινονται προσφορες η μπα;Οταν τελειωνει το συμβολαιο μου θα μου προτεινουν παλι το ιδιο;

Από οτε γίνονται προσφορές αλλά όχι σε όλους και πάντα.

Αν υπάρξει campaign με συγκεκριμένα offers και αν ο αριθμός τηλεφωνικής σύνδεσης είναι στη λίστα και αν σε βρούνε τότε θα σου κάνουν κάποιο offer. To τι offer μπορεί να είναι κανείς δεν το ξέρει παρά μόνο συγκεκριμένοι υπάλληλοι όταν -και εφόσον- έχει ξεκινήσει η συγκεκριμένη campaign.

Επίσης, μάλλον ναι, θα πληρώσεις τέλος αποδεύσμευσης για το ote tv. Λέω "μάλλον" (και δεν είναι σίγουρο) διότι κανείς από εμάς δεν γνωρίζει ακριβώς το πακέτο που έχεις στο crm. Οπότε πάρε να ρωτήσεις στο 13888.

Δημοσ.

Double play ειναι..οχι οτε tv..
Κ σμρ με πηρανε για προσφορα αλλα τους ακυρωνω γτ φοβαμαι..
Κ μου ειπε αυτη στο τηλ οτι ειναι παρανομο να σου ζητησουν τελη αποδεσμευσης κ καλα..δεν ξερω αν ισχυει!

Δημοσ.

Αν θες να αλλάξεις εταιρία, τηλεφωνείς στον τωρινό σου πάροχο, μαθαίνεις πόσο διάστημα συμβολαίου σου απομένει, και σε τι ποσό αποδέσμευσης αντιστοιχεί. Ανάλογα κρίνεις αν αξίζει η αλλαγή ή όχι.

Θεωρητικά μπορείς αυτό το ποσό να μη το πληρώσεις ποτέ, αλλά άντε μπλέξε...Κι αν θελήσεις κάποτε να γυρίσεις στον οτέ, το χρέος θα υφίσταται.

Όσο για την εξυπηρέτηση της vodafone που ειπώθηκε, απ'όσο ξέρω βγαίνει εδω και χρόνια πρώτη στο διαγωνισμό για το καλύτερο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Νομίζω κάτι λέει αυτό.

Δημοσ.

Ωραια,ευχαριστω παιδια..
Απλα ξερω τι γινεται..δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα οποτε εχω 6-12 μηνες συμβολαιο με παιρνουν,οταν ληγει το συμβολαιο μου δε με παιρνει ουτε η cyta!!!

• Moderators
Δημοσ.

Ωραια,ευχαριστω παιδια..

Απλα ξερω τι γινεται..δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα οποτε εχω 6-12 μηνες συμβολαιο με παιρνουν,οταν ληγει το συμβολαιο μου δε με παιρνει ουτε η cyta!!!

Οι εταιρίες αγοράζουν λίστες με αριθμούς από διάφορες εταιρίες και περνούν στα τύφλα μπορεί να τύχει πχ μόλις έκανες πρόγραμμα στη cosmote 2 μέρες μετά να σε πάρουν για μια προσφορά πάλι από την cosmote, η καλύτερη λύση για εμένα για να πάρεις καλή τιμή από τον παροχο σου είναι όταν λήγει το συμβόλαιο να κάνεις αίτηση φορητιτητας σε άλλο παροχο τότε θα σε πάρουν και θα σου δώσουν τιμή χώμα για καλύτερο πακέτο από αυτό που έχεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...