ixos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα Προσπαθώντας να αφαιρέσω τον κωδικό που μου ζητουσε του email sto hotmail Στους users εκανα κατάργηση και στην επανεκίνηση μένει στην αρχική σελίδα που μου ζητούσε κωδικό ομως τωρα δεν δέχετε τον κωδικό ο οποίος ισχύει μιας και μπαίνω στο email μου κανονικά. Τι κανω Προκειτε για ενα LENOVO Think center M53 Του οποίου δεν μπορώ να βρω πως μπαίνω στο bios (Αλλο και τουτο)
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αν έκανες κατάργηση του χρήστη μάλλον σου ζητάει τον κωδικό του διαχειριστή τώρα, εκτός αν έκανες κατάργηση του κωδικού, πράγμα όμως που δεν μπορεί να γίνει γιατί αν έχεις microsoft λογαριασμό θα πρέπει υποχρεωτικά να έχεις και κωδικό. Δοκίμασες να μην βάλεις καθόλου κωδικό; Πάντως η σωστή διαδικασία είναι να μετατρέψεις τον λογαριασμό του χρήστη σε τοπικό. Στο bios μπαίνεις με το F1 αλλά πρέπει να το πατήσεις γρήγορα μόλις ανοίξει. Αν έχεις ασύρματο πληκτρολόγιο βρες ένα με καλώδιο γιατί μπορεί να μην ενεργοποιείτε αρκετά γρήγορα για να προλάβεις να πατήσεις το f1.
ixos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ για την απαντηση Δοκίμασα και χωρίς κωδικό και με τον κωδικό που όπως προείπα ισχύει. Τώρα δοκιμάζω να μπω στο bios με το δικό του πληκρολόγιο καθώς και με το δικό του ποντικι Κανω δοκιμες με f1 καθώς και με f12 αλλα άκαρπες οι προσπάθειες θα συνεχίσω και απαντώ. Ένα άλλο παράξενο πατώντας το F1 δεν ανοίγει ο υπολογιστής παραμένει σε αναμονή πριν μπουταρει Το F1 το δοκίμασα και σε ένα ίδιο δεύτερο μηχάνημα που έχω και κάνει τα ιδια. ps. τέτοιο ζόρι να μπω στο bios μετά από 26 χρονια πρωτη φορα ???????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα