DJJordan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω έναν 3κάναλο μείκτη tele, στον οποίο όταν συνδέω ακουστικά (όχι ψείρες) και κάτσω μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή (led 22'), αυτά βουίζουν (ηλεκτρικά παράσιτα) αν πάω πίσω από την οθόνη δεν ακούγεται τίποτα, εκτός αν πλησιάσω το χέρι μου σε οποιδήποτε σημείο της οθόνης τι κουλό είναι αυτό;
discoboyminimal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω έναν 3κάναλο μείκτη tele, στον οποίο όταν συνδέω ακουστικά (όχι ψείρες) και κάτσω μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή (led 22'), αυτά βουίζουν (ηλεκτρικά παράσιτα) αν πάω πίσω από την οθόνη δεν ακούγεται τίποτα, εκτός αν πλησιάσω το χέρι μου σε οποιδήποτε σημείο της οθόνης τι κουλό είναι αυτό; ο μικτης που εχεις , ειναι πιο φθηνος και απο φθηνος.. το τροφοδοτικο της οθονης , παραγει ηλεκτρομαγνητικα κυματα και επιρεαζει τον μικτη. η λυση ειναι ν αλλαξεις θεση τον μικτη , αν και δεν προκειτε ποτε ν ακουσεις χωρις παρασυτα η βουιτα. η αλλη λυση ειναι να παρεις εναν καλο μικτη. ισως φταει το καλωδιο τον ακουστικων , που 'πιανει' αυτα τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα , και ο μικτης δεν μπορει να τα φιλτραρει 1
DJJordan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ο μικτης που εχεις , ειναι πιο φθηνος και απο φθηνος.. το τροφοδοτικο της οθονης , παραγει ηλεκτρομαγνητικα κυματα και επιρεαζει τον μικτη. η λυση ειναι ν αλλαξεις θεση τον μικτη , αν και δεν προκειτε ποτε ν ακουσεις χωρις παρασυτα η βουιτα. η αλλη λυση ειναι να παρεις εναν καλο μικτη. ισως φταει το καλωδιο τον ακουστικων , που 'πιανει' αυτα τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα , και ο μικτης δεν μπορει να τα φιλτραρει πάντος στις υπόλοιπες εξόδους δεν έχει πρόβλημα
DJJordan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ανακάλυψα το πρόβλημα μετά από μήνες, τα ακουστικά που χρησιμοποιώ είναι κάτι αρχαία και έχουν μέσσα 2 μικρούς μετασχηματιστές καποια στιγμή ειχαν κοπει ορισμένα καλώδια και ειχα αφαιρέσει μερικά με πρόχειρο τρόπο για να συνδέσω απευθείας τα μεγαφωνάκια, αλλά oi μετασχηματιστες παρέμειναν συνδεδεμένoi με το ground για λογους διακλάδωσης, προχθες ξήλωσα τα πηνία και ο θόρυβος εξαφανίστηκε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα