Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα monitor LG (http://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/othoni-ypologisti-23-lg-23m45h-led/prod5770015pp/) το οποίο ανάβει το λαμπάκι, βγάζει ήχο αλλά η οθόνη είναι μαύρη...Την πήγα σε ένα συνοικιακό μαγαζί και μου είπαν ότι έχει καμένη πλακέτα και ότι δεν φτιάχνεται(αν θέλω να μου την ανακυκλώσουν ή να αγοράσουν το πάνελ για 20 ευρώ). Πήρα τηλέφωνο στην lg και μου είπαν ότι λογικά θα φτιάχνεται και να την πάω από κει... Έχετε να μου προτείνεται που να την πάω για επισκευή (Νέο κόσμο μένω, κάπου κοντά κέντρο κλπ) ή να την πάω κατευθείαν στην LG; Επίσης μέχρι πόσα λεφτά αξίζει να δώσω για επισκευή;

Δημοσ.

πήγα και την πήρα απ το μαγαζί που μου πε ότι δεν φτιάχνεται και την βάζω στην πρίζα να δω αν παίζει ο ήχος ή έκανε καμιά μαλακία ο άλλος και τελικά έπαιζε και η εικόνα... :o 

τώρα η το είδε ότι παίζει και μ είπε να την ανακυκλώσουμε για να την καβατζώσει ή την έφτιαξε κατά λάθος και δεν το πήρε πρέφα :P

Δημοσ.

πήγα και την πήρα απ το μαγαζί που μου πε ότι δεν φτιάχνεται και την βάζω στην πρίζα να δω αν παίζει ο ήχος ή έκανε καμιά μαλακία ο άλλος και τελικά έπαιζε και η εικόνα... :o

τώρα η το είδε ότι παίζει και μ είπε να την ανακυκλώσουμε για να την καβατζώσει ή την έφτιαξε κατά λάθος και δεν το πήρε πρέφα :P

Μάλλον το πρώτο

Δημοσ.

λες να ρίσκαραν να έκαναν τέτοια μπινιά; γιατί να μην μου πουν ένα τάδε ποσό για το φτιάξιμο, έτσι θα έβγαζαν και λεφτά... :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...