panos0100 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, μόλις πήρα το κινητό και θέλω να ρωτήσω στο μενού είδα ότι δεν έχει αδρανοποίηση πάνω από 30 λεπτά, δηλαδή σε 30 λεπτά σβήνει η οθόνη του, σε άλλα κινητά είχε και την επιλογή <<ποτέ>> δηλαδή αν για παράδειγμα βάλω μια ταινία σε 30 λεπτά η οθόνη θα σβήσει; και θα πρέπει να πατήσω πάλι να ανοίξει; Επίσης ποσοστό στην μπαταρία δεν μου βγάζει δηλαδή το πόσο έχει ακόμα, έχει καμιά εφαρμογή που να γίνεται αυτό; δηλαδή δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας να έχει και το ποσοστό της ας πούμε όπως άλλα κινητά. Αυτά για την ώρα αν βρω κάτι άλλο θα ρωτήσω, επειδή δεν γνωρίζω και πολλά ευχαριστώ
panos0100 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 μάλιστα ευχαριστώ, τώρα έχω βρει μια εφαρμογή, για το ποσοστό της μπαταρίας γιατί δεν μου το βγάζει όποτε πρέπει να κατεβάσω όλη την μπάρα κάθε φορά για να βλέπω σε τι ποσοστό είναι η μπαταρία, λοιπόν έβαλα την εφαρμογή ''δείκτης μπαταρίας'' αυτή τώρα υπάρχει περίπτωση να τρώει την μπαταρία γρηγορότερα; γιατί τρέχει σε backround και επίσης παλιά είχα μια παρόμοια εφαρμογή την next battery η οποία κατέβαζε τον ήχο χαμηλά και δεν ακουγόταν το κινητό και έκανα φορματ το κινητό για να καθαρίσει υπάρχει περίπτωση να μου κάνει κι αυτή τα ίδια σε αυτό το κινητό είναι επικίνδυνες αυτές οι εφαρμογές για τα κινητά; και κάτι τελευταίο όταν πάει η μπαταρία 90% ανάβει πράσινο το λαμπάκι και βγάζω τον φορτιστή γιατί δεν ανάβει όταν πάει 100%; δηλαδή μέχρι το 90% είναι πιο ασφαλέστερο; επίσης είναι καλο το κινητο να ειναι ανοιχτο ή κλειστο οταν φορτιζει; γιατι οταν το εχω ανοιχτο καινει 2 ωρες να γεμισει ενω οταν ειναι κλειστο κανει 1 ωρα και κατι συνηθως το αντιθετο δεν γινεται; ευχαριστω
@topos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 A)Ολο κ κατι θα καταναλωνει. Β) Οση ωρα ειναι το κινητο αναμενο και τι δουλευεις καταναλωνει, οποτε λογικο να φιρτιζει αρκετα ταχυτερα οταν ειναι σβηστο.
panos0100 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 οκ ευχαριστώ πάντως το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν έχει ποσοστό για την μπαταρία και θα πρέπει να το κάνει αυτό κάποια εφαρμογή
panos0100 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, τελικά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημενος με το κινητο εχει πολυ δυνατό ηχο αυτο που ήθελα , έχει όμως ενα θέμα τωρα τελευταία, η μπαταρία εχτες που το φόρτισα πηγε μεχρι 100% και σημερα το πρωι την βρήκα 80% χωρίς καμιά εφαρμογη να τρέχει, υπάρχει περίπτωση να έχει φθαρεί; μήπως παίζει ρολο που δεν σβηνω το κινητο καθολου και απλα το βραδυ το βαζω σε λειτουργια πτήσης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα