lek88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Γειά σας παιδιά. Πρώτη μέρα σήμερα με το Α5 και έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα. Μου έβγαλε μήνυμα στην οθόνη για να κάνω αναβάθμιση λογισμικού σε Android 6.0 Το θέμα είναι ότι εγώ δεν θέλω να του κάνω και αυτό το μήνυμα έχει πιάσει όλη την οθονη. Η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι η εγκατάσταση. Δεν έχει ούτε άκυρο ούτε ερώτηση αργότερα ούτε τίποτα με αποτέλεσμα να μην φεύγει από την οθόνη μου με τίποτα και να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω την συσκευή. Καμία λύση? Δοκίμασα να κάνω και επανεκκίνηση και όταν άνοιξε το κινητό ήταν πάλι μπροστά. Ούτε με το πλήκτρο Back δεν φεύγει ούτε με το κεντρικό πλήκτρο.
Grim Ripper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση σε 6.0;
lek88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ναι.... Πρώτον φοβάμαι ότι το κινητό θα βαρυνει αν του βάλω την 6.0 γιατί έχει μόνο 2gb ραμ και ο δεύτερος λόγος ειναι ότι για να "κάτσει" καλά μια αναβάθμιση πρέπει ναμετά το γυρίσεις εργοστασιακες ρυθμίσεις και δεν θέλω. Είναι πρώτη μέρα και μόλις το έστησα το κινητό.
taslikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δεν γνωρίζω πως το αποφεύγεις υποθέτω με ένα hard reset. Ομως επειδή το κινητό το εχει συγγενικό μου άτομο, εχει αναβαθμίσει και παει σφαίρα και κρατάει η μπαταρία.
Grim Ripper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Άρα δεν έχεις κάνει πολλά πράγματα άρα θα μπορούσες να κάνεις αναβάθμιση και επαναφορά. Δεν νομίζω να βαρύνει και ας έχει 2gb ram.
lek88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Λέτε δεν μπορώ να την αποφύγω ε? Κρίμα.... Οκ πάτησα εγκατάσταση. Αναγκαστικά μιας και έπιανε όλη την οθόνη και δεν γινόταν τίποτα . Δεν έχω πολλά πράγματα μέσα αλλά δεν θέλω με την επαναφορά να τα φτιάχνω απξαναπό την αρχή...Είναι ώρες που το παλεύω
dali13gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Για ποιόν λόγο να κάνεις επαναφορά δεν μπορώ να καταλάβω...
dimips Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Για ποιόν λόγο να κάνεις επαναφορά δεν μπορώ να καταλάβω... Πάντα χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών όταν πας σε νέα έκδοση πχ από 5 σε 6.
dali13gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Υπερβολές... Ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα...
AntiCambeR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Κάποιοι όμως είχαν προβλήματα μετά απο αναβάθμιση και με reset έφτιαξε.Ανάλογα το κινητό και την έκδοση android.
lek88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έκανα την αναβάθμιση αλλά δεν το γύρισα εργοστασιακες... Ο Θεός βοηθός. Υποτίθεται πως πρέπει να το γυρναμε εργοστασιακες μετά από μεγάλη αναβάθμιση για να "κατσει" καλά σε καθαρη συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα