defacer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 πχ σε μια εταιρία η οποία θα ζητάει από εμένα να ξέρω y γλώσσες εφόσον εγώ θα έχω τελειώσει ένα ΤΕΙ Πληροφορικής, θα μου κάνουν τεστάκια άμα ξέρω κάποιες γλώσσες μήπως πρέπει να πληρώσω χαρτιά που θα λένε ξέρω το τάδε? Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το μέλλον μου και θέλω να τα κατανοήσω :Ρ Όχι δεν πρέπει να πληρώσεις κανένα χαρτί. Το τι ξέρεις φαίνεται από το βιογραφικό σου (στην περίπτωση που μόλις έβγαλες τη σχολή δε φαίνεται και τίποτα αλλά αυτό ισχύει για όλους) και από αυτά που θα πεις/κάνεις στη συνέντευξη. Θα έχει σίγουρα κάποιου είδους τεστ να κάνεις, αυτό ισχύει πάντα εκτός κι αν φτάσεις κάποια μέρα να λες το όνομά σου και να σου λένε περάστε. 1
FilBeats Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Όχι δεν πρέπει να πληρώσεις κανένα χαρτί. Το τι ξέρεις φαίνεται από το βιογραφικό σου (στην περίπτωση που μόλις έβγαλες τη σχολή δε φαίνεται και τίποτα αλλά αυτό ισχύει για όλους) και από αυτά που θα πεις/κάνεις στη συνέντευξη. Θα έχει σίγουρα κάποιου είδους τεστ να κάνεις, αυτό ισχύει πάντα εκτός κι αν φτάσεις κάποια μέρα να λες το όνομά σου και να σου λένε περάστε. Ααα ενταξει! πεστο ετσι! συνεντευξεις και τεστακια ! τωρα μαλιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα