Προς το περιεχόμενο

Νέες GeForce GTX 1050 και GTX 1050 Ti από την Nvidia

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι μου λεει οτι θα δουμε πρωτα low profile αυτες παρα τις RX 460... :devil:

Edit 04:04. idea

H παρακατω π.χ. μπορει να φαει εξτρα σμικρυνση στο υψος και ετοιμη

http://www.overclockingmadeinfrance.com/wp-content/uploads/2016/10/GeForce-GTX-1050-ti.jpg

Επεξ/σία από TheDevilMayCare
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Κατι μου λεει οτι θα δουμε πρωτα low profile αυτες παρα τις RX 460... :devil:

Edit 04:04. idea

H παρακατω π.χ. μπορει να φαει εξτρα σμικρυνση στο υψος και ετοιμη

http://www.overclockingmadeinfrance.com/wp-content/uploads/2016/10/GeForce-GTX-1050-ti.jpg

Ετοιμη για τι.? Που ακριβως θες να τη βαλεις και δεν σου κανει κανονικο μεγεθος καρτας.?

• Like 1

Χε-λλλοοοουυυυυυ Προφαιλ -> περιμενουμε κατι νεο απο καιρο GTX 750Ti
:devil:

Μονο η Galaxy εχει βγαλει μια GTX 950 OC (η οποια ανεβηκε μαλιστα σε τιμη
απο ~144 γιουργια αρχικα), οποτε για να δουμε τωρα, τι θα δουμε με τις νεες..?

http://geizhals.eu/kfa-geforce-gtx-950-oc-lp-95nph8dsk1lk-a1483456.html
[Μην καταληξουμε να μετανοιωσουμε που δεν την αγορασαμε ηδη, παντως αν
βαρια μεχρι Christmas, δεν υπαρξουν αλλες, ε τοτε αναγκαστικα τη Γαλαξιακη]
:-)

Σε αρκετες φασεις, δυστυχως, δεν καθεται κατι διαφορετικο απο low profile/LP 
Ας τη δωσει η Νvidia, ας τη δωσει η AMD, δεν μας νοιαζει, αρκετα περιμεναμε!

:ph34r:

Ρε Nvidia γιατί 128bit ???

Πραγματικά Nvidia σοβαρέψου βγάλε κάτι καλό σε καλύτερη τιμή και επιτέλους σεβάσου λίγο τους καταναλωτές και τους fan σου.

Ποτε οι καρτες αυτης της κατηγοριας ειχαν αλλη μνημη?

Μια χαρα ειναι. Αν βαζαν 256bit θα ανεβαινε η τιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά Nvidia σοβαρέψου βγάλε κάτι καλό σε καλύτερη τιμή και επιτέλους σεβάσου λίγο τους καταναλωτές και τους fan σου.

???

GTX950/960 128bit

GTX750/ti 128bit

GTX650/ti 128bit

...

Τι άλλαξε δηλαδή με την 1050 σε επίπεδο τοποθέτησης στο lineup της nvidia για να αλλάξει το bus.

Υπάρχει η 1060 για 256 192 bus.

Επεξ/σία από NT1G
  • Like 1

Για να μπεις στο fan club της nvidia πρέπει να διαθέσεις χρήμα, με ένα βασικό μισθό είσαι εντάξει. Τότε θα σου φύγει ο προβληματισμός και θα δεις τη θα πει σοβαρότητα όταν βλέπεις τα fps να απογειώνονται.

Δυστυχώς είναι πολλά τα λεφτά και είναι αλήθεια αλλά και ο λόγος που βγάζουν διάφορες εκδόσεις για όλες τις τσέπες χωρίς να αδικούν τους άλλους που σκάσανε ένα κάρο χρήμα.

Φιλικά πάντα.

Με ποιο software/ engine δουλεύεις; Το σκέφτομαι και εγώ για gpu rendering, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνω πιο γρήγορους χρόνους με μία 1050 σε σχέση με 7700Κ και επιπλέον υπάρχει και ο περιορισμός της vram.

Σίγουρα θα κάνεις πολύ γρηγορότερους χρόνους, ακόμα και με μια budget κάρτα γραφικών, από έναν 7700Κ. Δεν υπάρχει περιορισμός λόγω vram, πάλι θα χρησιμοποιείται η ram του συστήματος αν και όταν χρειάζεται.

Αν θες να σιγουρευτείς, βρες μια GTX 950/GTX 960 από κάποιον γνωστό σου για να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις.

• Like 1

???

GTX950/960 128bit

GTX750/ti 128bit

GTX650/ti 128bit

...

Τι άλλαξε δηλαδή με την 1050 σε επίπεδο τοποθέτησης στο lineup της nvidia για να αλλάξει το bus.

Υπάρχει η 1060 για 256 bus.

1070

Η 1060 έχει 192.

Σέβεται αυτούς που προσφέρουν 500+!!

Γιατί η RX 460 πόσο έχει?? Και η 1050ti θα είναι πιο γρήγορη.

Αν έρθουν στα 160€ θα φεύγουν οι κάρτες σαν ζεστά ψωμάκια  :-D

Μπα, θα προτιμουσα RX 460 ή 470 για futureproofing με DX12 και Vulkan. Γιατι σε 1-2 χρονια αυτα τα API θα ειναι το norm.

Σε 2 κάρτες αυτές οι κάρτες μπορεί και να σηκώνουν low-medium. Πάρε μηχανάκι "παπί" για να κάνεις future proof για την αγωνιστική περίοδο μετά απο δύο χρόνια.

Με αυτές τις τιμές, η Nvidia σκοπεύει να ανταγωνιστεί την Radeon RX 460 της AMD [...] Θεωρητικά, οι δύο νέες κάρτες γραφικών της Nvidia θα είναι ταχύτερες –ιδίως η GeForce GTX 1050 Ti.

Σε ποιο συμπαν θα ειναι ταχυτερες απο τις rx460, οταν η αποδοση τους ειναι 1.8 και 2.1tflops για την απλη και την Ti αντιστοιχα, οταν η rx460 αποδιδει 2.2tfops?

Δεν εχω καμια καρτα και δε σκοπευω και να αγορασω καποια, αλλα ελεος με την παραπληροφορηση εδω μεσα πια.

Σε ποιο συμπαν θα ειναι ταχυτερες απο τις rx460, οταν η αποδοση τους ειναι 1.8 και 2.1tflops για την απλη και την Ti αντιστοιχα, οταν η rx460 αποδιδει 2.2tfops?

Δεν εχω καμια καρτα και δε σκοπευω και να αγορασω καποια, αλλα ελεος με την παραπληροφορηση εδω μεσα πια.

4.4 TFLOPS η gtx 1060, 5.8 TFLOPS  η RX 480. Δες ποια είναι πιο δυνατή όμως στα παιχνίδια.

Η 1050ti θα είναι πιο δυνατή από την 960 που με την σειρά της είναι πιο δυνατή από την RX 460

• Like 1

Με ποιο software/ engine δουλεύεις; Το σκέφτομαι και εγώ για gpu rendering, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνω πιο γρήγορους χρόνους με μία 1050 σε σχέση με 7700Κ και επιπλέον υπάρχει και ο περιορισμός της vram.

εξαρτάται φίλε μου για frame renders δηλαδή μια σκηνή φωτογραφίας συμφέρει ο επεξεργαστής φουλ και σε ποιότητα και σε χρόνο,αλλά όταν πρέπει να κάνεις ένα animation του 1 λεπτού με 24fps τότε μιλάμε για 1440 καρέ και αν θες 1 λεπτό για κάθε καρέ μιλάμε για 24 ώρες περίπου ενω αν είσαι με vray rt gpu και θες 5 δευτερόλεπτα ανα καρέ τότε θες 2 ώρες πάντα ανάλογα την χρήση και την ποιότητα που θες να πετύχεις.

όσο για τον 7700k ακόμα και μια low end gpu σε RT θα είναι πιο αποδοτική λόγω cuda.

σου έκανα και ένα τεστάκι να δεις την διαφορά,χωρίς να πειράξω τίποτα απο τις ρυθμίσεις εκτός απο την αλλαγή cpu σε cuda δες διαφορές για 100 paths/pixel  δείγμα τι διαφορές χρόνου έχει,επίσης η cuda RT έφαγε 10 δευτερόλεπτα να ανοίξει που ο χρόνος rendering είναι - 10 δευτερόλεπτα για την gpu γιατί αν κάνεις πολλά καρέ τότε αυτή μένει ανοιχτή και γλυτώνεις χρόνο.

η gpu είναι 10 φορές πιο δυνατή,ο 7700k θα είναι κάπου 2 φορές πιο δυνατός απο τον επεξεργαστή μου(ι5-2400) και ακόμα και η αρχαία gtx 470 μου θα είναι 5 φορές πιο δυνατή και πάλι.

βέβαια η σκηνή είναι στημένη για vray adv και για αυτό έφαγε τόσο χρόνο στο rendering και στις δύο περιπτώσεις.

image.jpg

εχω ένα starlet του 93 με κινητήρα 1300 κυβικά και 135 άλογα μαμά,bmw z4 δίλιτρο 150 άλογα το πατάω για πλάκα μέχρι τρίτες στα 160 περίπου,γιατί ?¨γιατί είμαι 800 κιλά και είναι 1500 κιλά,όλα έχουν να κάνουν με optimize,οι nvidia έχουν καλύτερη αξιοποίηση των flops ειδικά σε tesselation λόγο drivers? λόγο cuda ? δεν ξέρω αλλά το αποτέλεσμα μετράει

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...