moustos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχω τον Lexmark CS310dn και ενώ τύπωνε μια χαρά, ήμουν ευχαριστημένος κτλ ξαφνικά άρχισε να βγάζει στο χαρτί έγρωμες βούλες. Στέλνω και φωτογραφίες για να καταλάβετε τι εννοώ. Έστειλα email στην ελληνική αντιπροσωπεία αλλά δεν πήρα απάντηση. Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλεται? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2016 από moustos
moustos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Όλα είναι τα πρώτα αυθεντικά που είχε ήδη μέσα. Μόνο το μαύρο έχω γεμίσει αλλά το πρόβλημα παρουσιάστηκε πριν το γεμίσω.
dobro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 αν ειχες αλλα δοχεια τονερ να δοκιμαζες ,μηπως και εχουν χαλασει τα δικα σου; αλλιως κουνησε τα εγχρωμα τονερ και βαλε να εκτυπωσεις 10-20 κενες σελιδες ,μηπως και εξαφανιστει το φαινομενο με τις βουλες. ή θελει μαστορα να δει fuser/transfer roller.
moustos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Θα δοκιμάσω να τα κουνήσω αν και αυτο το κάνω συνήθως όταν τελειώνουν. Δεν νομίζω να εξαφανιστούν μετά από πολλές εκτυπώσεις γιατί από όταν το παρουσίασε έχω κάνει πάρα πολλές (όχι κενές, κανονικές) αλλά το πρόβλημα παραμένει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα