50EuroUser Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) LC-CC-120, η πιο κοντινή τιμή είναι γύρω στα ~22€, παίζει να 'ναι και κλασσικό λάθος του site. LC-CC-120 Ytube Review εδώ Site Κατασκευαστή *Gone for good, να κλειδωθεί παρακάλω. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2016 από matrixxx
HERTHAN Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλη τιμη αλλα δεν μπαινω καν στον κοπο......κατα πασα πιθανοτητα προκειται για λαθος. 1
manosfp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δε γίνεται, κάποιος με τρολάρει... ΣΚ έψαχνα για θήκη σκληρού και ψύκτρα... Τη θήκη μάλλον τη βρήκα, για την ψύκτρα έχω κάποιες αμφιβολίες... Thanks TS!
kmarios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχει το προιόν στο site . ΑΚΥΡΟ βλέπω...
manosfp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως το πρόλαβα. Θα δούμε... Πάντως έχει φουλ αστέρια στο Σκρουτζ με 515 αξιολογήσεις. Έχει ενδιαφέρον το πράμα. Παρεμπιπτόντως, άλλαξε κάτι στην αξιολόγηση στο Σκρουτζ;;;
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 *Gone for good, να κλειδωθεί παρακάλω. Δεν κλειδωνει, εβαλα [ΤΕΛΟΣ], εφυγε ο συνδεσμος να μην εχουμε τσαμπα επισκεψεις και περιμενουμε feedback απο τα μελη για την εξελιξη παραγγελιων.
manosfp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έλα ρε δικέ μου και περιμένω πως και πως να πεις ότι δεν είναι και τόσο καλή προσφορά και ότι δε θα παραλάβουμε!
dobro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έλα ρε δικέ μου και περιμένω πως και πως να πεις ότι δεν είναι και τόσο καλή προσφορά και ότι δε θα παραλάβουμε! θα στο πω εγω....δε θα παραλαβεις .....ακυρο 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εγω τι να πω; Εσεις θα πειτε αν παραλαβετε ή οχι που παραγγειλατε. Μια φορα που ειχε κατι θηκες ταμπλετ πηραμε πολλοι χωρις προβλημα.
manosfp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 θα στο πω εγω....δε θα παραλαβεις .....ακυροΔεν ξέρω γιατί αλλά έχω πίστη! 3
mitsospap Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Με πηρανε τηλεφωνο πριν λιγο και μου ειπανε την κλασσικη δικαιολογια...Ειχαμε λιγα κομματια κτλπ.Ετσι και αλλιως δεν ειχα και πολλες ελπιδες οτι θα παραλαβω
Vasilis 07 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τελικά παρέλαβε κανείς; Πλάκα κάνεις ? από αυτό το κατάστημα τι περιμένεις/περίμενες ...
turbat0s Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να καταγραφούν τα μαγαζάκια που συνηθίζουν να κάνουν "λάθη" για λόγους σκοπιμότητας. Επιτέλους, δε πρέπει να επιβραβεύονται οι "πονηροί" με επισκεψιμότητα και τζάμπα κλικ από τα μέλη του φόρουμ... Ένα σχετικό τόπικ ίσως (και μάλιστα pinned) για να καταγράφονται οι "πονηροί" θα μπορούσε να φτιαχτεί? 1
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αυτό με την επισκεψιμότητα και τα τζάμπα κλικ που λέτε δεν το καταλαβαίνω...τι κερδίζουν; Μήπως έχουν διαφημίσεις και πληρώνονται; Ή και καλά θα δεις κάτι άλλο και θα ψωνίσεις; Ίσα ίσα ζημιά τους κάνει, κάποιος και να ήθελε να πάρει κάτι άλλο θα αλλάξει γνώμη με το άκυρο - λάθος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα