ntin4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 γεια χαρα,ο αδελφος ενδιαφερεται για αγορα κινητου εως 150 ευρω,δεν ειναι της τεχνολογιας ιδιαιτερα(δλδ τελειες φωτος,υψηλες αναλυσεις κτλ),εχω βρει το συγκεκριμενο smartphone σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με τα χαρακτηριστικα του,τι αποψη εχετε για αυτο το κινητο;απλη χρηση και internet.φυσικα θα μπορουσε να υπερβει λιγακι για κατι καλυτερο-πιο αξιοπιστο,ειδε και το P8 lite αλλα του φανηκε λιγο σκοτεινο,τι προτεινεται;
ntin4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 νομιζω οτι αναφεροντας τη συσκευη που προσανατολιζομαι,και την χρηση που προοριζεται το κινητο,εχω σχεδον συμπηρωσει τη φορμα,απλα να προσθεσω αγορα απο Ελλαδα single sim,καινουργιο,αυτα.
panos- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ας δει και το Moto G4 Play Dual με 20 ευρώ ακόμα.
@topos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 γεια χαρα,ο αδελφος ενδιαφερεται για αγορα κινητου εως 150 ευρω,δεν ειναι της τεχνολογιας ιδιαιτερα(δλδ τελειες φωτος,υψηλες αναλυσεις κτλ),εχω βρει το συγκεκριμενο smartphone σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με τα χαρακτηριστικα του,τι αποψη εχετε για αυτο το κινητο;απλη χρηση και internet.φυσικα θα μπορουσε να υπερβει λιγακι για κατι καλυτερο-πιο αξιοπιστο,ειδε και το P8 lite αλλα του φανηκε λιγο σκοτεινο,τι προτεινεται; Να το παρει το flex στα 129. Ειναι εφαμιλλο με το p8lite και υστερει μονο στο οτι εχει lollipop σε αντιθεση με marshmallow. Απο την στιγμη που δεν τον απασχολει, δεν αξιζει το +20ευρω διαφορα.
mike99GR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το flex εχει στοκε ανδροιντ (στοκε πουρ πως λέγετε) ?
tsiro7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Είναι σχεδόν στοκ Android. Το έχουμε σπίτι το τηλ μια εβδομάδα και είναι πολύ αξιόλογο, καλή οθόνη,παναλαφρο,γρήγορο με καλή διαχείριση μνήμης και καλά ηχεία. Φώτο άνω του μετρίου προς καλές τη μέρα το βραδυ λογικό πάσχει λίγο. Το μόνο μείον η μπαταρία που με μπόλικο σκαλισμα βγάζει δε βγάζει την μέρα. Στα 129 μην το σκέφτεσαι καν παρτο με κλειστά μάτια.
@topos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Είναι σχεδόν στοκ Android. Το έχουμε σπίτι το τηλ μια εβδομάδα και είναι πολύ αξιόλογο, καλή οθόνη,παναλαφρο,γρήγορο με καλή διαχείριση μνήμης και καλά ηχεία. Φώτο άνω του μετρίου προς καλές τη μέρα το βραδυ λογικό πάσχει λίγο. Το μόνο μείον η μπαταρία που με μπόλικο σκαλισμα βγάζει δε βγάζει την μέρα. Στα 129 μην το σκέφτεσαι καν παρτο με κλειστά μάτια. Αυτο με την μπαταρια ειναι καπως.Ομως εαν η συζητηση ειναι μεταξυ αυτου κ του p8 lite που εχει ακομα μικροτερη, δεν αποτελει αποτρεπτικο παραγοντα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2016 από @topos
tsiro7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Για μένα γενικά η μπαταρία δεν είναι θέμα, υπάρχουν λύσεις. Ο μέσος χρήστης δεν θα έχει θέμα απλά θα το φορτίζει κάθε βράδυ αν τώρα το θες για gaming το κινητό πάρε και ένα powerbank, στα συν ότι φορτίζει αρκετά γρήγορα. Υ. Γ το p8 είναι τρελά πιο όμορφο!
hayabusagr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πέταξε η mediamarket προσφορά το Α570 με 111ευρω Τι λέει αυτό σαν κινητό??
ntin4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω φιλοι μου,ελλειψα για λιγες μερες λογικα παει για το ZTE,εχουμε δει και το moto g 3rd gen αλλα το 1GB RAM μου φανηκε λιγη,το ιδιο με 2GB βγαινει στα 200 κατι ευρω.
@topos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Το moto g3 2gb δεν αξιζει σε αυτα τα χρηματα.Βασικα εαν θελεις αναβθμισεις/στοκ android πας στο mito g4 στα 180. Υ.γ Το zte s6 flex ειναι πλεων κ στο e-shop.gr στα 120.
katsouras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Για να μην ανοίγω θέμα θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος προσωπική άποψη για το τηλέφωνο και αν όντως αξίζει γιατί θέλει να το πάρει ένας φίλος και φαίνεται πολύ τίμιο.Με εφαρμογές όπως Facebook Instagram Spotify πως τα πάει;επίσης η μπαταρία χωρίς παιχνίδια αλλά με τις παραπάνω δεδομένα ανοιχτά σε λογική χρήση είναι κομπλέ;
yimmiyimmi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Εγώ έχοντας δει τα zte γενικά δε τα γουσταρω για αυτό τυρος Τίμης xiaomi mi4c με διαφορά Εύρος*
ntin4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις μετα απο σκεψη και ψαξιμο θα κινηθει για το huawei p8 lite,λιγο παραπανω σε χρηματα αλλα πιο καλη συσκευη λογικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα