GTI890 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα, ενα φιλαρακι εχει ενοικιαζομενα δωματια και τωρα το καλοκαιρι ειχε θεμα με το απλο ρουτερ που του δινει ο οτε για να καλυψει ολους τους πελατες του ωστε να εχουθν σημα και ιντερνετ. εχει ενα μικρο χωρο με ενοικιαζομενα δωματια με αποσταση 30-40 μετρα το πολυ το δωματιο που βρισκεται πιο μακρια απο το ρουτερ (ισως να λεω και πολυ για το 30-40 μετρα). να τονισω οτι δεν ειναι σε οροφους ειναι σε ευθεια ολα τα δωματια. εγω τουυ προτινα να δει κατι που θα εχει και εμβελεια 5ghz εκτος της 2.4ghz. του ειπα να δει αυτο: http://www.skroutz.gr/s/9509076/D-Link-DSL-3782.htmlγια αυτο που περιγραφω καλο δεν ειναι? πιστευω θα τον καλυψει σε αυτο που θελει...μιας και δεν θελει να χαλασει πανω απο 80 ευρω. και του ειπα να βαλει αυτο και αν δεν μεινει απολυτα ικανοποιημενος στα πιο μακρινα ή στο πιο μακρινο δωματιο να βαλει και πριζακια επεκτασης σηματος. ουσιαστικα μιλαμε για χρηση απο 5-7 ατομα
chios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/417265/MikroTik-OmniTIK-U-5HnD.html Εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο να μπει στο κέντρο του κτιρίου για να καλύψει άνετα όλο το χώρο.
GTI890 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 καλυτερα δεν ειναι ενα καινουριο καλο ρουτερ οπως αυτο το dlink που εχει και ταχυτητα wifi ως 1200mbps?
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 βασικα πρεπει να μπει ενα σκετο ρουτερ να κοβει τις μαλακιες γιατι αν ενας πελατης καβλωσει να κατεβασει τορρεντς οι αλλοι τι θα κανουν? Δε θα σερφαρουν το πιθανοτερο εε? Σε επιχειρησεις να προτιματε πιο επαγγελματικες λυσεις και οχι λυσεις τυπου "παρε ενα draytek και καθαρισες", διοτι μετα παλι θα τρεχεις, τσοντες, dark web, χιλια μυρια. Τι νομιζετε οτι απο το σπιτι τους μπαινουν σε αυτα? Μετα κοιτας για AP να καλυψεις τους χωρους σου. Τα σημαντικα πρωτα κανε.
soteras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Επίσης πλέον δύσκολα απαλάσεσαι από το μοντεμ του ΟΤΕ καθώς η τηλεφωνία είναι VOIP δηλαδή το σταθερό τηλέφωνο το συνδέεις στο μοντεμ πάνω.Το καλύτερο είναι έχει το μοντεμ του ΟΤΕ για την κάλυψει των υπολογιστώ του ξενοδοχείου αλλά και για τη δικιά του χρήση και να μπει ένα ασύρματο σαν το mikrotik κάπου στο κέντρο όπου θα έχει ρυθμισμένες παραμέτρους και σε θεμα ταχύτητας μην την πέρνει μόνο ένας αλλά και σε θέμα να μην έχουν πρόσβαση να δουνε οι πέλατες την οποιαδήποτε άλλη συσκευη΄που είναι στο δύκτιο Επίσης σε επιχείριση θες σωστό αποτέλεσμα τα 80 για εμένα πρέπει να τα ανεβάσει καθώς λίγο πολύ άμα πλέον δεν έχει WiFi αξιοπρεπές το ξενοδωχείο ή το δωμάτιο τότε γίνεσε η τελευταία λύση επιλογής
haris013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 zywall usg20 για ρούτερ και μετά περιφεριακά AP's. Γενικά τα ubiquiti είναι διαμαντάκια.(indoor AP) ποιο advanced λύση είναι κάποιο routerboard αντί για zywall.
GTI890 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 μιλησα μαζι του και μου ειπε οτι δεν μπορει να δωσει πανω απο 80 αυτη τη στιγμη. επισης δεν εχει ιδεα να κανει ολα αυτα που του ειπα.... αυτος απλα θελει λεει πολυ καλυτερο σημα απο οτι ειχε με του παρόχου διοτι είχε θεμα και δεν επιανε στα μακρινα δωματια.ερωτηση δικη μου τωρα...δεν γινεται να παρει καποια μετρα ασφαλειας μεσω του ρουτερ? δηλαδη να κλειδωσει καποιες σελιδες κλπ?οσον αφορα εμβελεια και τα λοιπα αυτο το d-link δεν θα τον καλυψει ? πιστευω τον καλυπτει σε θεμα εμβελειας και σηματος....
haris013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 80? Σε επιχείρηση? Ούτε το οικιακό μου ρουτερ δεν έχει τόσο Δύσκολο τότε , δεν ξέρω κάποια λύση τόσο οικονομική . Ίσως αν μπορεί να δωσει λίγα παραπάνω και να παρει ένα indoor AP της ubiquiti όπου θα το σεταρει με το υπάρχον ρουτερ αλλά και πάλι δεν ξέρω αν έχει νόημα . Σε τι γραμμή παίζει? 1
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 σορρυ που θα το πω αλλα κλασσικος ανθρωπος που θελει να καλυψει ενα μεγαλο χωρο μονο με ενα access point που αμα του πεις να ριξει κανα καλωδιο για να βαλει περισσοτερα access points να υποθεσω θα πει οχι οπως και αμα του πεις να παρει κατι σοβαρο θα πει ειναι ακριβο.δηλαδη προσπαθει να φτιαξει κατι που του φερνει πελατες και λεφτα με κοστος 80 ευρω. θελει φτηνη λυση βαζει Repeater και δεν θα πληρωσει ουτε 20 ευρω. θελει κατι καλυτερο παει σε ενα εξτρα access point που θα περνει με καλωδιο. αυτα ειναι οι 2 λυσεις του φτωχου.οτιδηποτε σοβαρο και καλο θα ξεφυγει απο τα λεφτα που δινει. συν οτι αμα δεν ξερει καποιον να φερει για να του τα φτιαξει. Σε επιχειρησεις να προτιματε πιο επαγγελματικες λυσεις και οχι λυσεις τυπου "παρε ενα draytek και καθαρισες", διοτι μετα παλι θα τρεχεις, τσοντες, dark web, χιλια μυρια. Τι νομιζετε οτι απο το σπιτι τους μπαινουν σε αυτα? οταν οι μισοι εκει εξω παιζουν στα μικρα ξενοδοχεια με tp link το να παρει και ενα draytek ειναι θαυμα που θα κανει 5-10 πραγματα.οπως θα εχεις δει ολοι προσπαθουν με 100 ευρω να φτιαξουν τα παντα.αν τους πεις για ubiquiti ή για Mikrotik δεν θα ξερουν να το σεταρουν και δεν θα πληρωσουν ποτε κοσμο για αυτο.οποτε αν σε κανα απλο ΜΙΚΡΟ Hotel εβλεπα να εχουν draytek θα ελεγα και Hail.εχω βαρεθει να βλεπω να παιζουν με tp link με παλια Firmware με default στοιχεια και πολλα να ειναι σε Repeater mode. 1
rfc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ενα σχετικα καλο RB το 951G ας πουμε κανει 80-90 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα