Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xάλασε η πλακέτα του κινητού της αδερφής μου (Lg g3) και θέλει άμεσα να προβεί σε αγορά, οπότε μιλάμε αναγκαστικά από Ελλάδα.
​Το ποσό που διαθέτει είναι μέχρι 250Ε.
Απαραίτητο να έχει καλή μπαταρία.

Αυτά που έχω ξεχωρίσει είναι το Xiaomi Redmi Note 4 64GB LTE Dual, το Lenovo Vibe P1 32GB, το LG Nexus 5X 32GB LTE και σε πιο οικονομικά, το Huawei P9 Lite και το Samsung A5 2016.

​Έχετε κάποια πρόταση μεταξύ αυτών ή κάποιου άλλου που μπορεί να μου έχει διαφύγει;

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με δική μου σειρά προτίμησης.

Nexus 5x

P9 lite

Samsung a5 2016

Σαν απόδοση είναι περίπου στα ίδια με διαφορά στα σημεία αλλά σαν γυναίκα που είναι μάλλον θα στραφεί προς το Samsung a5.

Δημοσ.

Xάλασε η πλακέτα του κινητού της αδερφής μου (Lg g4) και θέλει άμεσα να προβεί σε αγορά, οπότε μιλάμε αναγκαστικά από Ελλάδα.

​Το ποσό που διαθέτει είναι μέχρι 250Ε.

Απαραίτητο να έχει καλή μπαταρία.

Αυτά που έχω ξεχωρίσει είναι το Xiaomi Redmi Note 4 64GB LTE Dual, το Lenovo Vibe P1 32GB, το LG Nexus 5X 32GB LTE και σε πιο οικονομικά, το Huawei P9 Lite και το Samsung A5 2016.

​Έχετε κάποια πρόταση μεταξύ αυτών ή κάποιου άλλου που μπορεί να μου έχει διαφύγει;

Κ εγώ έπαθα bootloop προχθές στο g4 μου και αγόρασα το Samsung A5 2016. Από Γερμανό. Ας πάει να το δει κιόλας.Στο προτείνω. (Αν και θα το έχω στα χέρια μου το βράδυ το κινητό γιατί στο κατάστημα της γειτονιάς μου δεν το είχε ετοιμοπαραδωτο σε μαύρο χρώμα που το ηθελα)
Δημοσ.

Το Α5 μάλλον το απορρίπτω, γιατί τελικά αν και το είχα για φθηνότερο, βλέπω ότι ξεκινάει από 260Ε κι έχει μόνο 16gb μνήμης.
​Μάλλον καταλήγω πιο πολύ μεταξύ του Xiaomi και του Nexus...

Δημοσ.

Απλα τα πραγματα!
Παρε nexus πολυ κλτρο σαν κινητο εκτος τις μπαταριας του που ειναι ... μετρια!
Παρε xiaomi αλλα ΜΟΝΟ απο Κινα απο Ελλαδα 50+ ευρο θα δωσεις!

Δημοσ.

Λοιπόν, το Nexus δεν της άρεσε και το απέρριψε, το xiaomi δεν της πολυαρέσει το μενού αλλά δεν το έχει απορρίψει και τελείως.
​Έχουν μπει στο παιχνίδι και το Moto G4 Plus και LG G4, καμία άλλη πρόταση;

Δημοσ.

http://www.vickmall.com/lenovo-lemon-x3-3gb-ram-32gb-rom-android-5-1-snapdragon-808-hexa-core-1-8ghz-hifi-21mp-camera-smartphone.html

Πάρε τις ένα τέτοιο να πάθει πλάκα, τούμπανο είναι και ωραίο.

Αν δεν θες να δώσεις πολλά πήγαινε εδώ http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html

Μπαταρία τέρας, με υποχωρήσει στις επιδόσεις

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς, το θέλει άμεσα το κινητό, οπότε μάλλον δε θα την μπλέξω με κινέζικα, θα πάω στα σίγουρα με το moto g4 plus.

Πάρτο απο την Ευρωπαική αποθήκη ,σε 3 μέρες θα το έχει

Δημοσ.

Πάρτο απο την Ευρωπαική αποθήκη ,σε 3 μέρες θα το έχει

To ότι το σκεφτόμουν και δεν το έχει από σήμερα, ήταν ήδη πολύ για ν'αντέξει :P

Δημοσ.

Δυστυχώς, το θέλει άμεσα το κινητό, οπότε μάλλον δε θα την μπλέξω με κινέζικα, θα πάω στα σίγουρα με το moto g4 plus.

Μου αρέσει που λες ότι δεν θα μπλέξεις με κινέζικα και θέλεις να πάρεις κινέζικο, το moto τι είναι;; ή Lenovo είναι από πίσω.

Δημοσ.

Το LG g4 δεν θα στο πρότεινα γιατί έχει πρόβλημα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παθαίνει bootloop (όπως και το δικό μου)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αντιλαμβανομαι γιατι εχει τοση μεγαλη διαφορα το moto g4 απο το plus.

Ιδια οθονη, ιδια specs(στο skroutz τουλαχιστων), ιδιο μεγεθος με μονες διαφορες το δακτυλικο αποτυπωμα+λιγο καλυτερη καμερα.

Γνωμη μου οτι δεν αξιζει.Κοιτα για το απλο moto g4 που κοστιζει 80ευρω λιγοτερα.

Δημοσ.

Δεν αντιλαμβανομαι γιατι εχει τοση μεγαλη διαφορα το moto g4 απο το plus.

Ιδια οθονη, ιδια specs(στο skroutz τουλαχιστων), ιδιο μεγεθος με μονες διαφορες το δακτυλικο αποτυπωμα+λιγο καλυτερη καμερα.

Γνωμη μου οτι δεν αξιζει.Κοιτα για το απλο moto g4 που κοστιζει 80ευρω λιγοτερα.

40ευρω διαφορά έχουν.

Δημοσ.

μόνο για το δακτυλικό αποτύπωμα (του οποίου το κουμπί είναι ψιλο-tragic δεν αξίζουν τα 80ευρώ παραπάνω. Θα πρτότινα και εγώ το moto G4 χωρίς δακτυλικό. άλλωστε τα 80 ευρώ που θα κόψεις θα τα δώσεις σε tempered glass και θήκη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...