FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πες του απλα οτι εχω βαλει το λινκ του μαγαζιου σας σε ολα τα μεγαλα φορουμ τεχνολογιας και μη. Και οτι θα τους κανει μεγαλη ζημια.Δειξτου το κιολας.Εχει και διπλανα φορουμ. Μονο απο μενα το εμαθαν το περιστατικο σου 5 φιλοι μεσα σε 10 λεπτα.Φαντασου ποσοι ακομα θα διαβασουν το νημα (ειναι ηδη στους 955 τωρα) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekz750 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τζαμαρια δεν εχει το καταστημα? Αφου ξεμπερδεψεις με ΙΝΚΑ κλπ,ασε να περασει κανα διμηνο και κατεβασε του και τη τζαμαρια ετσι για να σου μεινει και μια ικανοποιηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τζαμαρια δεν εχει το καταστημα? Αφου ξεμπερδεψεις με ΙΝΚΑ κλπ,ασε να περασει κανα διμηνο και κατεβασε του και τη τζαμαρια ετσι για να σου μεινει και μια ικανοποιηση. Και μετά πες του κι εσύ, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, δεν έβρισκα το κουδούνι να χτυπήσω... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skinskinz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 είναι και στην γειτονιά μου... παίρνω ντόνατ από εκεί δίπλα εισαι απο τουσ Τυχερους να εχεισ Τετοια Μαγαζαρα διπλα σου!! εχει και αλλα iphone 6 που εχει αλλαξει οθονη οπως δείχνει στο φβ..και τα αλλα ετσι τα εκανε;;;; Καποτε ειχε και σχολια απο 3ους! μετα απο την ΠΙΚ που ανεβασα να την βλεπει να χαιρετε, πανε τα σχολια!!!!! παντως να τα λεμε ολα... την ΟΘΟΝΗ την εφτιαξε!!! χαχα!!!! το υπολοιπο Κινητο Χαλασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τζαμαρια δεν εχει το καταστημα? Αφου ξεμπερδεψεις με ΙΝΚΑ κλπ,ασε να περασει κανα διμηνο και κατεβασε του και τη τζαμαρια ετσι για να σου μεινει και μια ικανοποιηση. χαχχα! ενα ενα! πρωτα να μιλησω με ΙΝΚΑ και μετα θα του πεταω donuts απο διπλα μαζι με τον sil_unique !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 χαχχα! ενα ενα! πρωτα να μιλησω με ΙΝΚΑ και μετα θα του πεταω donuts απο διπλα μαζι με τον sil_unique !!!! τα donut δεν θα τα πετας.τα DONUT!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παίζει με την πτώση να στράβωσε το πλαίσιο και να μην μπορούσε να βγει αλλιώς και για αυτό και να μην μπαίνει και η βίδα; Καλά ακόμα και έτσι να ήταν έπρεπε να ενημερώσει ότι ο μόνος τρόπος να αλλάξει την οθόνη είναι να βιάσει το τηλέφωνο.. Παιζει αυτο ,και να χρειαστηκε να σπασει το ενα δοντακι για να κουμπωσει.Αλλα το αλλο για να το σηκωσει και να βγει η οθονη ειναι τραγικο,εχει βαλει κατσβαδιδαρα εκει μεσα .Πρεπει να βαριοτανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 χαχχα! ενα ενα! πρωτα να μιλησω με ΙΝΚΑ και μετα θα του πεταω donuts απο διπλα μαζι με τον sil_unique !!!! Τα μπαγιάτικα μόνο που θα είναι και πέτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Προσωπικά πιστεύω μέγα λάος που δέχτηκε και το πήρε δεν θα το έπερνε και θα απαιτούσε αντικατάσταση συσκευής καθώς πριν δεν ήταν βιασμένο.Εκεί ξεκάθαρα έβαλε ένα κατσαβίδι και απλά άρχησε να το μαμαει Ασε που λειπει και η αριστερη βιδα βλεπω Λογικά το σουγιαδάκι αριστερά βίασε το κινητό https://www.facebook.com/clickup.gr/photos/a.769609439753340.1073741827.768275053220112/772022119512072/?type=3&theater Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ω ρε, το δράπανο τι το θέλει δίπλα στα κινητά; Βάζει το κρουστικό και τα ανοίγει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μα δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Στην σελίδα τους στο φβ δείχνουν ξεκάθαρα την ποιότητα της δουλειάς τους. Η λεζάντα θα μπορούσε να είναι : Στην φώτο το τάμπλετ είχε πρόβλημα με τον φορτιστή. Μετά την επισκευή διορθώθηκε! Αριστερά το πριν, δεξιά το μετά. Χαχαχαχαχαχα ε, είναι καλός μάστορας τότε. Τον παρεξηγησαμε. Μπλεξιμο τώρα που το πήρε πισω και αντε να βρεις το δίκιο σου. Δεν έπρεπε να το παραλάβει καθόλου στην κατάσταση αυτή και να μη τον πληρώσει. Τώρα δεν ξέρω αν θα καταφέρει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ω ρε, το δράπανο τι το θέλει δίπλα στα κινητά; Βάζει το κρουστικό και τα ανοίγει; Εεε άμα του πανε το iphone 7 και του πούνε δεν εχει υποδοχή για ακουστικά πατάει μια τρύπα και βουαλά.Αυτό που ονομάζεις δράπανο πάντως είναι πιστόλι θερμού αέρα.Πάντως σε όλες τις φώτο βλέπω έχει κάτι νυστέρια και κάτι σαν σουγιαδάκια δεν ξέρω αν ειναι ο σωστό τρόπος έτσι αλλά έγω ξέρω τη βεντούζα που μπαίνει από πάνω το σηκώνεις και μετά με τα ιδικά πλαστικά κουτσου κουτσου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ω ρε, το δράπανο τι το θέλει δίπλα στα κινητά; Βάζει το κρουστικό και τα ανοίγει; Τωρα αυτος μνε αυτη την φωτο κανει διαφημιση στο μαγαζι του?Εναν της πλακας πιστολι θερμο αερα εχει,κατι κατσαβιδια απο τα lidl[ρε τυπε ,τραβα παρε ενα ifixit ,20 ευρω κανει η κασετινα].Ενταξει τραγικοτητα. Εεε άμα του πανε το iphone 7 και του πούνε δεν εχει υποδοχή για ακουστικά πατάει μια τρύπα και βουαλά.Αυτό που ονομάζεις δράπανο πάντως είναι πιστόλι θερμού αέρα.Πάντως σε όλες τις φώτο βλέπω έχει κάτι νυστέρια και κάτι σαν σουγιαδάκια δεν ξέρω αν ειναι ο σωστό τρόπος έτσι αλλά έγω ξέρω τη βεντούζα που μπαίνει από πάνω το σηκώνεις και μετά με τα ιδικά πλαστικά κουτσου κουτσου Δεν σηκωνεται τοσο ευκολα η οθονη φιλε ,με βεντουζα δηλαδη αν δεν εχει ξανανοιξει.Μπορει να ξεκολησει το τζαμακι τραβοντας το ,trust me.Θελει κατα τα 2[τραβηγμα και κατι απο κατω να σπρωχνει ελαφρα].Αυτος θα βαριοταν ,πηρε οτι βρηκε και του μαμησε το σπιτι του κινητου και ανοιξε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dysfuntional Genius Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Τι έγινε τελικά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
russianpa50 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδιααααα εγω ασχολουμαι με κινητα κ μηλοκινητα χρονια και γκατζετακια κ εχω σετ ειδικο κ πραει τουλς ειδικα κ βεντουζα κ ολα ... τι ειναι αυτος ρε??? πωωωω παει το μηλαρακιιι και το κοριτσακι κρημα ... γιαυτο κ προσεχουμε για να εχουμε απο παντου κ απο αρχης δεν το παμε οπου κ οπου μονο σε πολυ καλα γνωστα σε κυκλο μας α ρε μεγαλε μαστορα που χεις αρχ...α καστορα.... π λες κ οχι απο πανω ...να σου χωσει ο γαιδαρος εκεινη π'οχη (που χει βλαχικα) ρε ουτε πτυχια εχω ουτε τιποτα και ανεπισημος φουλ αλλα μαμαω κ το λεω ... δεν αφηνω ουτε το χερι μου πανω στα μηλα κ κινητα ....εχω γαντια κλπ...οταν φτιαχνω ασε και οτι φτιαχνω λυνω δενω σχεδον ολες τις συσκευες σπιτι ...πωωωω τσαντιστικα τωρα λες και τα εσκασα εγω τα ευρω ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skinskinz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδιααααα εγω ασχολουμαι με κινητα κ μηλοκινητα χρονια και γκατζετακια κ εχω σετ ειδικο κ πραει τουλς ειδικα κ βεντουζα κ ολα ... τι ειναι αυτος ρε??? πωωωω παει το μηλαρακιιι και το κοριτσακι κρημα ... γιαυτο κ προσεχουμε για να εχουμε απο παντου κ απο αρχης δεν το παμε οπου κ οπου μονο σε πολυ καλα γνωστα σε κυκλο μας α ρε μεγαλε μαστορα που χεις αρχ...α καστορα.... π λες κ οχι απο πανω ...να σου χωσει ο γαιδαρος εκεινη π'οχη (που χει βλαχικα) ρε ουτε πτυχια εχω ουτε τιποτα και ανεπισημος φουλ αλλα μαμαω κ το λεω ... δεν αφηνω ουτε το χερι μου πανω στα μηλα κ κινητα ....εχω γαντια κλπ...οταν φτιαχνω ασε και οτι φτιαχνω λυνω δενω σχεδον ολες τις συσκευες σπιτι ...πωωωω τσαντιστικα τωρα λες και τα εσκασα εγω τα ευρω ... που να δεις εμενα με το που το ειδα!!! που να δεις εμενα με το που πηγα εκει και ηταν ηρεμος και Ωραιος ο τυπας με το Κομψοτεχνημα του!!!! αχχχ.. δεν θα ανοιξει παλι το WALL του στο FB!!! παλι θα το Ανεβασω!!!!!!!!!!!!!!!! Τι έγινε τελικά; τι να γινει?? τιποτα Δυστηχως !! κυκλοφορει ακομα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο χασαπης!! οσο για ΙΝΚΑ δν επικοινωνησα... εφυγε και το τηλεφωνο για τα ξενα για κανα 3ημηνο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα