Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ στο clickup.gr

skinskinz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στην τελικη ας στειλει και μαιλ στην apple

Η apple τι ακριβώς να κάνει; Αυτό το click δεν έχει καμία εξουσιοδότηση... Και να σας πω και κάτι, αν σπάσει η οθόνη κλάψ' το, είτε το πας σε εξουσιοδοτημένο είτε σε μη, ότι είναι εκτός εγγύησης το στέλνουν σε παπατζίδες μικρο-service, εκτός κι αν τα σκάσεις και σου κάνει η apple αλλαγή συσκευής.

Έχω γνωρίσει έναν τέτοιο κακό τύπο με service σε κοινή παρέα που του τα στέλνουν τα πιο γνωστά καταστήματα όσα είναι εκτός εγγύησης κι απλά πας για αλλαγή οθόνης ή μπαταρίας. Μπορεί να ήταν καλός αλλά εγώ προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν σε αυτόν και τους συνεργάτες του 600ευρώ κινητό.

Την επόμενη μέρα πήγα έβαλα τζάμι. 

Αν δε θες να βάλεις τζάμι καλύτερα να κάνεις αυτή την ασφάλεια που σου κάνουν τα μαγαζιά που σου δίνουν καινούργιο άμα σπάσει.

(προσωπική μου άποψη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να απαιτήσει το κινητό της στην κατάσταση που το πήγε. Θα της δώσουν άλλο; Θα αγοράσουν το "πλαίσιο" μόνο και θα το αλλάξουν; Δικό τους πρόβλημα. Το να επισκευάζεις έχει και μία ευθύνη, δεν γίνεται τεχνικός όποιος πάει και παίρνει απλά 5 κατσαβίδια απ' το Praktiker.

Επίσης, να ετοιμαστεί να κάνει πολλή φασαρία, διότι σιγά μην κάνει εύκολα πίσω ο γρόθος "τεχνικός". Μην μασήσετε. Απειλήστε με καταγγελίες, με δυσφημίσεις, με φωτιά, με ξύλο, με ό,τι χρειαστεί για να κάνει αυτό που οφείλει να κάνει.

Άντε με τον κάθε παπάρα που για να βγάλει δυο φραγκοδίφραγκα θα πρέπει να πετάμε ένα μισθό στα σκουπίδια!

Δεν είναι εύκολη περίπτωση σίγουρα.

• Like 6

ΤΕΤΟΙΑ ΣΦΑΓΗ δε θα εκανα ουτε εγω που δεν ειμαι τεχνικος και τα χερια μου με τα ψιλολογια δεν...

αδιανόητο ! φασαρια όπως ειστε! Καμια φωτο απο πριν ομως εχετε;

(δε στραβωνει τόσο ευκολα το πλαίσιο απο πτώση που να μη βγαίνει η οθονη και να μη μπαινει  μετα η βιδα, αν το πατησει jcb ισως να στραβωσει τόσο...)

• Super Moderators

Να απαιτήσει το κινητό της στην κατάσταση που το πήγε. Θα της δώσουν άλλο; Θα αγοράσουν το "πλαίσιο" μόνο και θα το αλλάξουν; Δικό τους πρόβλημα. Το να επισκευάζεις έχει και μία ευθύνη, δεν γίνεται τεχνικός όποιος πάει και παίρνει απλά 5 κατσαβίδια απ' το Praktiker.

Επίσης, να ετοιμαστεί να κάνει πολλή φασαρία, διότι σιγά μην κάνει εύκολα πίσω ο γρόθος "τεχνικός". Μην μασήσετε. Απειλήστε με καταγγελίες, με δυσφημίσεις, με φωτιά, με ξύλο, με ό,τι χρειαστεί για να κάνει αυτό που οφείλει να κάνει.

Άντε με τον κάθε παπάρα που για να βγάλει δυο φραγκοδίφραγκα θα πρέπει να πετάμε ένα μισθό στα σκουπίδια!

Δεν είναι εύκολη περίπτωση σίγουρα.

Αν ισχυριστούν αυτοί ότι δεν το έδωσαν έτσι, τι γίνεται? Κανονικά δεν έπρεπε να το δεχτεί πίσω έτσι όπως ήταν...

• Like 1

Καλησπερα στο φορουμ!

Μια φιλη χθες πηγε το κινητο της Iphone 6 black, για αλλαγη οθονης στο συγκεκριμενο καταστημα..

Σημερα το πρωι, την ενημερωσαν να παει να το παραλαβει...

ο Τεχνικος, αποφασισε να τσακισει το Κινητο για να βγαλει την οθονη, με την δικαιολογια οτι δν εβγαινε αλλιως (μπορει κ να ισχυει).

παρολα αυτα, δν υπηρξε Επικοινωνια με την φιλη μου για το οτι θα κανει ζημια στο κινητο...

το αποτελεσμα ειναι αυτο!!!!

Γιατί το δέχτηκε έτσι η φίλη σου;

Να σου αλλάξει και όλο το bezel. Για μίλα με και με ΙΝΚΑ.

• Like 1

Αν ισχυριστούν αυτοί ότι δεν το έδωσαν έτσι, τι γίνεται? Κανονικά δεν έπρεπε να το δεχτεί πίσω έτσι όπως ήταν...

Γι΄ αυτό λέω ότι πρέπει να ετοιμαστεί για σφαγή. Προφανώς και δεν θα παραδεχτούν ότι έκαναν ζημιά. Θα κάνουν πίσω μόνο αν έχουν να χάσουν πραγματικά πολλά - ένα iPhone κοστίζει περισσότερο από έναν χαμένο πελάτη.

Το αποτελεσμα της δουλειας αυτου του..."τεχνικου" μου θυμιζει εναν υδραυλικο που ηρθε μια φορα σπιτι μου να αλλαξει μια βρυση,και ανοιξε τρυπα και βλεπαμε απ το μπανιο το διπλανο δωματιο,και τον εδιωξα φυσικα επιτοπου. Αυτος ελεγε "ασε θα το φτιαξω" και εγω του ελεγα "ποσα θελεις για να σηκωθεις τωρα και να φυγεις χωρις να ακουμπησεις τιποτα αλλο"?

Μαστοραντζες...

ΙΝΚΑ και ταραξε τους.

Να κοψουν το λαιμο τους και να σου δωσουν το κινητο αγρατζουνιστο.

• Like 2

παιδια δυστηχως δεν βγαινει ακρη! πηγα εκει με ορεξη για συζητηση, να δω τι στο Δια** εγινε!!

αφου ακουσα μπαρουφες κυριολεκτικα...και αφου δεν ανοιγε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ και αναγκαστηκε για ΠΡΩΤΗ φορα ο "ΕΜΠΕΙΡΟΣ τεχνικος" να βαλει το σιδερενιο πενακι (ετσι μου ειπε το εργαλειο).... εγινε ζημια!!!

και του λεω!!! βαζεις σιδερενιο και περιμενεις να μην γινει ζημια?? με κοροιδευεις????

τελοςπαντων... δεν εβγαλα ακρη με τον Χασαπη, αφου μεχρι και την βιδα μου ζητησε να πληρωσω!! χαχααχα!!!!

επρεπε να μην παρει το κινητο η να μην πληρωσει η φιλη μου!!!

ΙΝΚΑ, λετε ε?

δεν το καταλαβα οτι δεν ηταν εξουσιοδοτημενο

ναι περνεις τηλ ευγενικα και τους λες αν δεν μου φτιαξετε το τηλ στην κατασταση που σας το εφερα προχωραω σε καταγγελια

• Like 2

Δεν έπρεπε να παραλάβει το κινητό σε τέτοια κατάσταση, τώρα αντε βγάλε άκρη, πάντως θα συμφωνίσω με τα παιδιά στο ότι πρέπει να απευθυνθείς στο ΙΝ.ΚΑ. και σε άλλες τέτοιες υπηρεσίες.

• Like 1

Με καταγγελία δεν θα καταφέρει τίποτα. Υπάρχει κάτι που να αποδεικνύει ότι πριν ήταν αλλιώς, τώρα είναι έτσι; Δεν αρκεί να το ξέρει ο ίδιος. Υπάρχουν -έστω- φωτογραφίες από τη συσκευή πριν από την "επισκευή";

Μόνο με... απειλές υπάρχει ελπίδα. Πρέπει να καταλάβει ότι θα χάσει περισσότερα (πολύ περισσότερα) από έναν πελάτη αν δε το φτιάξει. 

Το γεγονός ότι χρέωσε μία βίδα (!) εμένα μου ανάβει λαμπάκι για τύπο που "δε μασάει", οπότε μην περιμένετε να βγάλετε εύκολα άκρη χωρίς να παίξετε δύσκολο παιχνίδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...