Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eλειψε σε κανεναν?

Σε 10 μερες βγαινει και θελω να πιστευω οτι δεν θα ειμαι ο μονος που θα το ξεκινησει παλι.

Ξερει κανεις αν παιζει και 4k?

• Like 2
Δημοσ.

Να η ευκαιρία μου να το πιάσω, είχα παίξει λίγο στο ps3 και το είχα αφήσει. Θα περιμένω βέβαια να πέσει η τιμή λίγο και να δω critics.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το παιχνίδι έχει τα ακόλουθα θέματα, που μάλλον θα με αποτρεψουν να το παίξω.

1) Το παιδί το λάτρεψα. Έπαιξα τόσο πολύ και τόσες ώρες που απλά το εξαντλησα. Να το ξανακάνω από την αρχή δύσκολο.

2) Οι επιλογές που έκανα ήταν βασισμένες σε προσωπικά γούστα. Αν το ξαναεπαιζα τα ίδια θα επέλεγα.

3) Ο χαρακτήρας που έκανα, είναι φτιαγμένος στα μέτρα μου. Μετα από τόσες ώρες τον "αγάπησα". Να φτιάξω άλλον από την αρχή, πάλι δύσκολο.

Θα το αγοράσω κάποια στιγμή, για τη συλλογή. Αλλά να το ξαναπαιξω, δύσκολα.

Υ.Γ Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω import τον χαρακτήρα μου από PC;

Δημοσ.

^ μια από τα ίδια σχεδόν - και εγώ το "θέλω" αλλά μετά από 167 ώρες στο pc όταν είχε βγει δεν ξέρω κατά πόσο θα το ξαναπαίξω...

Δημοσ.

Ναι,το online ηταν αποτυχια.

Είχα παίξει λίγο το Elders scrolls online αλλά δεν με τράβηξε.Αχρωμο με μέτρια γραφικά.Νομίζω πως το σύστημα μάχης που είχε ήταν σχετικά καλό.Δεν είχα βρεί παίχτες για co-op στα dungeons.Ελάχιστοι ασχολήθηκαν.Οσο για το online χρειάζεται σχετικά καλή σύνδεση.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά κάπου πήρε το αυτί μου οτι στις εκδόσεις του ίδιου ''κύκλου'' κονσόλας δηλ. Xbox 360-Xbox one και PS 3-PS 4 μπορείς να κάνεις transfer save όπως στο Bordelands: The Handsome Collection και Diablo 3: UEE. Αν αληθεύει αυτό και με την προϋπόθεση ότι το game δεν θα είναι τεχνολικό mess με frame rate πάνω και κάτω τότε αξίζει να συνεχίσω από εκεί που το άφησα αλλιώς 500+ ώρες gaming με τον έναν χαρακτήρα (δεν βάζω τους άλλους) δεν αξίζει το κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το εχω παιξει ποτε ,ειναι απο τα games που μου αρεσουν αλλα αυτη την περιοδο δεν εχω καθολου χρονο οποτε δεν το βλεπω ,ισως καποια στιγμη στο μελλον .

Δημοσ.

Δεν το εχω παιξει ποτε ,ειναι απο τα games που μου αρεσουν αλλα αυτη την περιοδο δεν εχω καθολου χρονο οποτε δεν το βλεπω ,ισως καποια στιγμη στο μελλον .

πιτσιρικάδες είχαμε χρόνο αλλα δεν είχαμε πολλά games, τώρα εχουμε games αλλά δεν παίζει χρόνος. :)

πάρτο να υπάρχει, και κάποια στιγμή θα παιχτεί. Αν σου άρεσε το witcher3, αυτό ειναι 10 φορές καλύτερο.

• Like 2
Δημοσ.

πιτσιρικάδες είχαμε χρόνο αλλα δεν είχαμε πολλά games, τώρα εχουμε games αλλά δεν παίζει χρόνος. :)

πάρτο να υπάρχει, και κάποια στιγμή θα παιχτεί. Αν σου άρεσε το witcher3, αυτό ειναι 10 φορές καλύτερο.

Το witcher 3 to λατρεψα  και ειμαι σιγουρος πως  θα μου αρεσει πολυ και αυτο .Αλλα για αυτο δεν το παιρνω  γιατι θα λιωσω και δεν με παιρνει στην παρουσα φαση .

• Like 1
Δημοσ.

Το witcher 3 to λατρεψα  και ειμαι σιγουρος πως  θα μου αρεσει πολυ και αυτο .Αλλα για αυτο δεν το παιρνω  γιατι θα λιωσω και δεν με παιρνει στην παρουσα φαση .

ρε κάφρε πάρτο και βάλτο στο ράφι να το βλέπεις να γουστάρεις, και οταν βρεις χρόνο το παίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

ρε κάφρε πάρτο και βάλτο στο ράφι να το βλέπεις να γουστάρεις, και οταν βρεις χρόνο το παίζεις.

Σταματα ρε σατανα δεν θελω και πολυ  να κυλησω χαχαχαχα.

Θα το αφησω για το καλοκαρι .

• Like 1
Δημοσ.

περνάς απο κέντρο γενικά?

http://www.gamestation.gr/el/coming-soon/the-elder-scrolls-v-skyrim-special-edition-ps4.html

7 μέρες μείνανε. Ψήσου και τελείωνε.

Εγώ έχω  φετίχ, επειδή δεν έχω χρόνο. Τα αφήνω στη σειρά και τα βλέπω στο ράφι πάνω, και κάποια στιγμή τα ξεκινάω. Το skyrim θα το πάρω τώρα και με βλέπω να το πιάνω ανοιξη του 17.

• Like 2
Δημοσ.

περνάς απο κέντρο γενικά?

http://www.gamestation.gr/el/coming-soon/the-elder-scrolls-v-skyrim-special-edition-ps4.html

7 μέρες μείνανε. Ψήσου και τελείωνε.

Εγώ έχω  φετίχ, επειδή δεν έχω χρόνο. Τα αφήνω στη σειρά και τα βλέπω στο ράφι πάνω, και κάποια στιγμή τα ξεκινάω. Το skyrim θα το πάρω τώρα και με βλέπω να το πιάνω ανοιξη του 17.

Nαι κατεβαινω κεντρο σχετικα συχνα για δουλειες  ,εχω ψωνισει αρκετες φορες απο το gamestation .

Ρε  το καταλαβαινω το φετιχ σου το εχω και εγω ,απλα αν το εχω μπροστα μου  θα το  παιξω και δεν πρεπει να ασχοληθω  καθολου γιατι ειναι κλασικη περιπτωση καψιματος το συγκεκριμενο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...