jerry banana Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το game θέλει φάση σχολικές διακοπές, με το να φτάσεις από το ένα σημείο στο άλλο έχεις ξοδέψει μια ώρα κάνοντας άσχετα. Επίσης ειλικρινά αυτό είναι open-world, το πόσες επιλογές έχεις κάθε φορα για το πως θα προσεγγίσεις καταστάσεις απλά με ξεπερνά. Κοιτα πλησιαζουν οι διακοπες των Χριστουγεννων (τουλαχιστον ετσι ονειρευομαι οχι οτι ειναι πολυ κοντα ) οποτε θα εχω χρονο για παιχνιδι. 2
katman2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Κοιτα πλησιαζουν οι διακοπες των Χριστουγεννων (τουλαχιστον ετσι ονειρευομαι οχι οτι ειναι πολυ κοντα ) οποτε θα εχω χρονο για παιχνιδι. Kαι εγω ετσι ονειρευομαι, το αφεντικο μου δεν ξερω τι ονειρευαται
jerry banana Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, katman2000 είπε Kαι εγω ετσι ονειρευομαι, το αφεντικο μου δεν ξερω τι ονειρευαται σωστοτατος ολοι αδειες περιμενουμε . 1
ADHD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 2η φορα που κανω load save και το αλογο μου εχει αλλαξει breed, γινεται chestnut και κραταει bond level και ολα τα υπολοιπα οποτε πρεπει να ξεκιναω απο το 0..🤬 Καταλαβαινω οτι θα υπαρχουν bugs αλλα αυτο +το money glitch μου λενε οτι οι testers δεν κοιταξαν καθολου τι γινεται σε περιπτωση save/load/quick-save.
katman2000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ενα πολυ καλο βιντεακι που με βοηθησε με τα controls 1 1
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, katman2000 είπε Ενα πολυ καλο βιντεακι που με βοηθησε με τα controls Aυτος δεν καταλαβα μεταξυ αλλων εβγαλε το aim assist τελειως ?
shadowlike Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε παιδιά μου έχει τύχει το ίδιο random encounter 2 φορές μέχρι στιγμής . Spoiler Συγκεκριμένα η τύπισσα που την έχει πλακώσει το άλογο και είναι ακριβώς το ίδιο, με ίδιους διαλόγους κλπ. Αυτό τώρα έγινε λόγο κάποιου bug; Γιατί κατα τι γνώμη μου είναι κάτι που σπάει αρκετά το immersion. Σας έχουν τύχει εσάς τα ίδια encounters πολλές φορές; Πάντως στο 25% έχει αρκετά μέχρι στιγμής glitches το παιχνίδι. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από shadowlike
chrisgewrgi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ω ρε φιλε δεν το ξερα οτι μπορεις να πουλησεις ολοκληρη αμαξα με τα αλογα μαζι.καλη φαση
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tolis9 είπε Πώς το κάνουμε αυτό??? Στο fetch την πουλας . 1
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tolis9 είπε Και ποιο είναι το fetch είπαμε??? Aν εισαι στην αρχη του game δεν θα εχει ανοιξει ακομα η προσβαση . Εχει εικονιδιο στον χαρτη ενδεικτικα αναφερω λιγο εξω απο το Emerald ranch.
tolis9 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Aν εισαι στην αρχη του game δεν θα εχει ανοιξει ακομα η προσβαση . Εχει εικονιδιο στον χαρτη ενδεικτικα αναφερω λιγο εξω απο το Emerald ranch. Έχω φτάσει στο σημείο που μου το έβγαλε σαν ειδοποίηση αλλά δεν πρόλαβα να την δω και μετά ψαχνομουν τι είπε και τι είπε.....Ευχαριστώ παντως
Giogiannis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Το θελω σαν τρελος!!! Δευτερα πληρωνομαι αλλα εχω διλημμα. Να το παρω κατευθειαν η να περιμενω αλλες 2 εβδομαδες που θα εχουμε black friday μπας και πεσει καθολου η τιμη.
InfinitySurfer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Giogiannis είπε Το θελω σαν τρελος!!! Δευτερα πληρωνομαι αλλα εχω διλημμα. Να το παρω κατευθειαν η να περιμενω αλλες 2 εβδομαδες που θα εχουμε black friday μπας και πεσει καθολου η τιμη. Αφου έκατσες μέχρι τώρα...περίμενε κανα-δυο βδομάδες ακόμα καλύτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα