ADHD Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, icenex είπε Αυτα τα καλουδια τα βρισκεις μετα ingame ή ειναι μονο για οσους τα σκασουν? Δεν το εχω ψαξει και πολυ αλλα απο την εμπειρια μου θα βρεις καλυτερα σχετικα συντομα, εκτος απο τo extra mission. 3
BlueBlade Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, icenex είπε Δεν καταλαβα οτι το λες ειρωνικα.. τεσπα η απορια μου παραμενει περα απο το steelbook και οτι καλουδια υπαρχουν σε φυσικη μορφη τα Ingame bonus τα βρισκεις μετα στο παιχνιδι η μπα?Πχ το αλογο κτλ Δεν ξέρω αν τα βρίσκεις ή όχι, αλλά μπορείς να βρεις καλύτερα όσο προχωράει η ιστορία. Από ότι καταλαβαίνω αυτά που δίνει ingame είναι ουσιαστικά για την αρχή του παιχνιδιού. Σαν boost. Το θέμα είναι αν σε ενδιαφέρουν οι έξτρα αποστολές και τα bonus που θα πάρεις για το RDR Online. Αν σε ενδιαφέρουν Go for it. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, geodevil said: (Περί κονσολών) Στο PS4 Pro παίζει μια χαρά το παιχνίδι. Αλλά έχω Full HD τηλεόραση και όχι 4Κ για να σας πω διαφορές εκεί. Άρα ο μόνος τρόπος να παιχτεί σε 1080p με σταθερά 30 καρέ είναι στο PS4 Pro; Το Χ1Χ πως το τρέχει σε Full HD TV; Κάνει downscale στα 1080p ή γυρνάει σε X1S mode (και άρα δεν βλέπεται); Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Malthador
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Malthador είπε Άρα ο μόνος τρόπος να παιχτεί σε 1080p με σταθερά 30 καρέ είναι στο PS4 Pro; Nαι η μονη καρφωμενη στα 30 εκδοση ειναι του ps4 pro στα 1080p (μονο στα 1080!) Τοσο τo X οσο και το PRO(στην μεγαλυτερη αναλυση)εχουν καποιες πτωσεις. Σε ενα μεσο ορο δεν τα πανε ασχημα ομως. To ιδιο ισχυει και για τα απλα PS4/Xbox one. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
spartan29gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Άρα ο μόνος τρόπος να παιχτεί σε 1080p με σταθερά 30 καρέ είναι στο PS4 Pro; Το Χ1Χ πως το τρέχει σε Full HD TV; Κάνει downscale στα 1080p ή γυρνάει σε X1S mode (και άρα δεν βλέπεται); Σε xbox one x τρεχει τελεια και χωρις θολουρα σε οποια αναλυση και να το παιξει΄.3οαρι σταθερο και σε 4κ αλλα και σε 1080π Μόλις τώρα, spartan29gr είπε Σε xbox one x τρεχει τελεια και χωρις θολουρα σε οποια αναλυση και να το παιξεις 3οαρι σταθερο και σε 4κ αλλα και σε 1080π
DimosMcLaren Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε My god τι έχουν κάνει οι τυπάδες...δεν περίμενα ποτε η Rockstar να βγάλει τόσο "ρεαλιστικό" game, loving it. Το shooting πάντως δεν με προβλημάτισε καθόλου, το UI είναι που θέλει λίγο συνήθεια. Επίσης δεν ξέρω για θολούρα αλλα το DOF είναι πολύ cinematic για το γούστο μου, στο μισό metro έχει blur αλλα ευτυχώς στα μονο cutscnenes είναι που φαίνεται πολύ. Ελπίζω τα story missions να συνεχίζουν να είναι τόσο καλά. Επίσης το voice acting του Morgan πιο spot on πεθαίνεις imho. Χαλαρά καμια 100+ ώρες. Τέτοιες *** γράφεται και θα μας κάνετε να κάνουμε αναβάθμιση ή να πάρουμε νέο PS4!
DarthGRE Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, PDS13 είπε Nαι η μονη καρφωμενη στα 30 εκδοση ειναι του ps4 pro στα 1080p (μονο στα 1080!) Τοσο τo X οσο και το PRO(στην μεγαλυτερη αναλυση)εχουν καποιες πτωσεις. Σε ενα μεσο ορο δεν τα πανε ασχημα ομως. To ιδιο ισχυει και για τα απλα PS4/Xbox one. Που ξέρεις αν το Χ βουτάει απο τα 30 frames στα 1080p? Το συγκριτικό που παρέθεσες είναι 4k στο Χ.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DarthGRE είπε Που ξέρεις αν το Χ βουτάει απο τα 30 frames στα 1080p? Το συγκριτικό που παρέθεσες είναι 4k στο Χ. Eχω την εντυπωση οτι κανει downsampling στα 1080p Aν οχι, σιγουρα θα ειναι καρφωμενο στα 30 και εκει.
DarthGRE Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, PDS13 είπε Eχω την εντυπωση οτι κανει downsampling στα 1080p Aν οχι, σιγουρα θα ειναι καρφωμενο στα 30 και εκει. To X είναι καρφωμένο στα 30 στο 95% του παιχνιδιού, εξαιρουμένων κάτι μικρών hiccups και ενός cut scene που κανένας δεν ξέρει γιατί πέφτει. Αν το παίξεις σε 1080p, κάνει supersampling και δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει οτι πέφτει απο τα 30 σε κάποιο σημείο. Στο προηγούμενο σου πόστ είπες οτι μόνο στο PS4 μένει καρφωμένο στα 30, γι αυτό έσπευσα να σε διορθώσω προς αποφυγήν παραπληροφόρησης σε κάποιον που ψάχνεται και ενδιαφέρεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, DarthGRE είπε Αν το παίξεις σε 1080p, κάνει supersampling και δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει οτι πέφτει απο τα 30 σε κάποιο σημείο. Aν κανει supersampling θα εχει το ιδιο frame rate με οταν παιζεις 4Κ. Θα πεφτει δλδ καποιες φορες κατω απο 30. Στο Pro δεν κανει supersampling οποτε καταφερνει να κρατησει σταθερο 30αρι. Καλα εκανες και το ανεφερες.
katman2000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 τι εννοεις στο pro δεν κανει supersampling? εισαι σιγουρος για αυτο ?
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή το μάτι μου καταλαβαίνει, μέσα στις πόλεις σε πολλά σημεία πέφτει κάτω από τα 30 (ps4 pro). Και υποψιάζομαι ότι πέφτει στα μισά (15fps) ώστε να είναι στο 1/4 των 60hz ώστε να μην έχει stutering (γνωστό πρόβλημα του vsync). Τώρα που το σκέφτομαι ίσως πάει και 20fps Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Acmilangr2
TitanX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Αντί να γράφουμε τι παιχνιδαρα ειναι, τι missions κάνουμε, κλπ κλπ εδώ και πόσες σελίδες διαβάζουμε για τα fps. Καρφωμένο στα 30 όχι εμένα στα 29 εμένα στα ξέρω γω πόσα, λες και έχω μπει σε φόρουμ με αγωνιστικά αυτοκινητα και καγκουρες με κολοφτιαγμενα Peugeot 106 5 6
postfire Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Red Dead Redemption 2 Gold Bars Hack http://www.psjailbreak.gr/2018/10/red-dead-redemption-gold-bars-hack.html 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα