Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάρε τηλ να ρωτήσεις τι γίνεται, αλλιώς spam το F5 :D

Θα βιαζόμουν κανονικα αλλα εφαγα open world burn out απο το odyssey οποτε οκ δεν καίγομαι και τοσο απλα ελπιζω να μη φαω κανα άκυρο. :P

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν καποιος το παρει απο αυριο να το σφυριξει και σε εμας. Εγω εχω παραγγειλει την special απο public και την απλη απο το σεβεν που θα τη δωσει βραδυ Πεμπτης 12:00. Ιδωμεν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

To  ιδιο ακριβως λεει και σε μενα.Ποτε  εβαλες παραγγελια εσυ ?

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Κανονικά πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο να μας πουν σίγουρα.

Μάγκες νομίζω οτι στα μαγαζιά τα εχουν μια μέρα νωρίτερα έτσι ώστε 26 να μπεί στο ράφι που λέμε αφου το release είναι 26... Αλλα καλού κακού πάρτε ενα τηλ σήμερα η αύριο να ρωτήσετε γιατι εντάξει, πέφτει ΣΚ και είναι κρίμα να χάσετε 2 μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχει πλακα παντως που σου πλασαρουν το war horse σαν preorder bonus και μετα μαθαινουμε πως τα horses εχουν perma death οποτε ανα πασα ωρα και στιγμη αν φαει kill το αλογο(preorder bonus) το χανεις μια για παντα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, InfinitySurfer είπε

...ελπίζω να έχει quicksave...ή έστω manual save το παιχνίδι.

Εγω ελπιζω να μην εχει, καλυτερα παιξε οσο καλυτερα μπορεις και εαν σου σκοτωσουν το αλογο, τι να κανουμε τωρα; Παρε ενα αλλο, ετσι θα εκανες και στην πραγματικη ζωη. Δεν ειναι αναγκη να παιζουμε ενα παιχνιδι με ψυχαναγκασμο να γινουν ολα τελεια.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, InfinitySurfer είπε

...ελπίζω να έχει quicksave...ή έστω manual save το παιχνίδι.

Quicksave?! Ποτε είδες τελευταία φορα quicksave? Manual save θα έχει λογικά αλλα όπως και πριν μονο σε safe house, camp στο συγκεκριμένο. Εδώ ούτε στο pc δεν υπάρχουν τέτοιου είδους επιλογές σε open-world, και δεν είναι τυχαίο ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Εστω και manual save να έχει..καλά θα είναι. Αν είναι σχετικά καινούργιο
 το άλογο, δεν πειράζει πολύ....αλλα δεν έχω σκοπό να χάσω άλογο που να έχω κάνει bonding μαζί του...και να χρειαστεί να εκπαιδεύω άλλο απο την αρχή.
Καλύτερα να κανω όλη την αποστολή-ες από την αρχή, παρα να χάσω άλογο που το έχω μάθει καλά.

Δημοσ.

Πολύ τολμηρούς σας βρίσκω εσάς που θέλετε να ρισκάρετε με σκρουτζομάγα και μεταφορικές που μια στραβή να γίνει θα χάσετε έτσι 3 μέρες..

Αν δεν σας το στείλουν μέχρι αύριο το μεσημέρι ξεκινήστε αργά το απόγευμα να παίρνετε σβάρνα τα καταστήματα και να ρωτάτε, κάποιος θα φιλοτιμηθεί να το δώσει.

Έχω αγοράσει έτσι xbox 360, ps3 , halo 3, Psvr με την days of plays έκπτωση. Όλα μια μέρα πριν την κυκλοφορία :D

Για το RDR τα έχω κανονίσει ήδη με τον υπεύθυνο ενός καταστήματος, αν το παραλάβει αύριο μου το δίνει :P 

Δημοσ.

παιδες μια και σημερα

επισης καλο θα ηταν να παιξετε το 1ο. δεν ειναι ακριβως Prequel. διαβαστε να δειτε τι και πως με το story

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, babality είπε

παιδες μια και σημερα

επισης καλο θα ηταν να παιξετε το 1ο. δεν ειναι ακριβως Prequel. διαβαστε να δειτε τι και πως με το story

Οσοι εχουν χβοχ,υπαρχει  διαθεσιμο(και μαλιστα  τρεχει ακομα καλυτερα από το 360.Περυσι το ξανατερματισα ξανα για δευτερη φορα το επος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, InfinitySurfer είπε

Εστω και manual save να έχει..καλά θα είναι. Αν είναι σχετικά καινούργιο
 το άλογο, δεν πειράζει πολύ....αλλα δεν έχω σκοπό να χάσω άλογο που να έχω κάνει bonding μαζί του...και να χρειαστεί να εκπαιδεύω άλλο απο την αρχή.
Καλύτερα να κανω όλη την αποστολή-ες από την αρχή, παρα να χάσω άλογο που το έχω μάθει καλά.

Aμα είναι αποστολή και υπάρχει reload τότε ναι, αλλα άμα γίνει στο free roam?! RIP horsey! :D

19 λεπτά πριν, babality είπε

παιδες μια και σημερα

Τι εννοείς δεν είναι prequel? Αφού χρονικά είναι πριν το πρώτο Redemption.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...