giorgosmcmc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 http://game20.gr/red-dead-redemption-2-two-discs/amp/
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Όσους δεν μας ενδιαφέρει το online είμαστε για την special edition που έχει τα story missions, σωστά ;
InfinitySurfer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η special edition έχει μια extra mission (bank robbery), και ενα gang hideout.... πέρα απο τα υπόλοιπα accessories που σου δίνει... αλλα πάει και 15 Ευρώ παραπάνω εδώ στην Ελλάδα. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από InfinitySurfer
BlueBlade Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Τραγικές τιμες, 70+ η standart και ψηφιακά... Wtf? οχι ευχαριστώ δε θα παρω, μιας και το βλεπω να αργει δραματικα για pc (και αν) ευτυχως εχω υπομονη, σε κανα 6μηνο (ισως και λιγοτερο) αγορα και used απο public, αν δεν εχει βγει καμια ανακοίνωση εκρηξη, τουλάχιστον να βγει κερδισμένη η τσεπη μου, ουτος ή αλλως το ιδιο game θα παιξω ειτε τοτε ειτε τωρα, ζω και χωρις rdr2, δε καιγομαι και τοσο για να δωσω μια 70αρα για ενα παιχνίδι (!) μη τρελαθούμε. Παντα θεωρούσα κακη κινηση οτιδηποτε παρεις day-one γιατι σε "σφαζουν" Μόνο τα Public και παρόμοιες μεγάλες αλυσίδες ξέρεις εσύ να πουλάνε Video games; Γιατί υπάρχουν και τα μικρομάγαζα που Day one πουλάνε τα παιχνίδια μέχρι και 20€ φτηνότερα από τους "Μεγάλους". Ο καθένας πάντως επιλέγει ότι θεωρεί ότι είναι πιο σωστό για αυτόν, αν θες και μπορείς να περιμένεις 6 μήνες τότε καλώς.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Τα review θα σκάσουν νωρίτερα ή όχι ;
Speed Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Επικοινώνησα με το μαγαζί που έχω προπαραγγείλει το παιχνίδι στην συγκεκριμένη περίπτωση το Public και με διαβεβαίωσαν πως την Παρασκευή θα το έχουμε στα χέρια μας είτε αποσταλεί Πέμπτη είτε την ίδια ημέρα .... Οπότε πλεόν μετράμε αντίστροφα ... 1
fr4ntic Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Τα review θα σκάσουν νωρίτερα ή όχι ; Τα review ανοίγουν στις 25 απ όσο διάβασα. Και btw ξεκίνησαν και τα leaks σιγά σιγά. Δεν τα ποστάρω εδώ να μην σας βάλω τελείως στη πρίζα. Όποιος θέλει ας ρίξει ένα μάτι στο reddit του παιχνιδιού. 🤠
InfinitySurfer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Τέλος απο μένα τα youtube videos, για RDR... ότι είδα είδα... θα ξανακοιτάξω κάτι όταν θα έχω μπει για τα καλά στο παιχνίδι. Εχω άρχισει την προθέρμανση... και βλέπω κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή, και από ένα παλιό Γουέστερν κάθε μέρα. 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Λιγες μερες εμειναν αδερφια για να κηρυξουμε επισημα την εναρξη του ολοκαυτωματος ! 3 1
optimus prime Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Bλεπω δεν ειμαστε καθολου hyped εδω.. Παμε να παρουμε την Πολη .
babality Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε τους καημενους ρε γαμωτο τους λυπαμαι.
di maria kun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 παιδες το game ειναι καταδικασμενο να βαρεσει μεσο ορο 9,5-10,το γνωριζει ολη η πιατσα και οι ριτειλερς βαρανε,απλα μαθηματικα 1
THE GG GAMER Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Βγήκε ένα μικρό gameplay από το rdr 2 : 1 1
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Βγήκε ένα μικρό gameplay από το rdr 2 : Γραφικαρες εχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα