Daemonos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Εγώ πήγα για την Special καθώς στο MP μαρέσει να ξεκινάω απο το 0
papeipa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Malthador είπε Πώς θα συμπεριφέρεται σε FHD TV το Χ; Θα τρέχει σε 1080p60 ή @@; Επίσης, στο Χ1S σε τι ανάλυση θα τρέχει; Κανείς δεν ξέρει ,αλλά δοκιμάζεται συχνά στους τελευταίους τίτλους του Χ να έχει 2 modes ,1 visual και 1 performance......για να δούμε .
babality Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Daemonos είπε Το ψήνω πολύ αυτό με το minimap... ναι hardcoριά ακούγεται ταιριαζει στην εποχή δεν είχαν gps ούτως η άλλως :p 1
Daemonos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, babality είπε ναι hardcoριά ακούγεται ταιριαζει στην εποχή δεν είχαν gps ούτως η άλλως 😛 Μας βλέπω με μολύβι και χαρτί να σχεδιάζουμε κάκτους και βουνά Man μου 1
babality Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Daemonos είπε Μας βλέπω με μολύβι και χαρτί να σχεδιάζουμε κάκτους και βουνά Man μου η rockstar σε κάνει ότι θέλει εδώ και χρόνια μου είπε ο συνάδελφός μου σήμερα (κι αυτός gamer) 1
Daemonos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, babality είπε η rockstar σε κάνει ότι θέλει εδώ και χρόνια μου είπε ο συνάδελφός μου σήμερα (κι αυτός gamer) Value for money λέγεται. Το κάνει και η CDPR
babality Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Daemonos είπε Value for money λέγεται. Το κάνει και η CDPR αχαχαχα ετσι 2 ώρες πριν, Prospector8 είπε απο το twitter της rockstar INFO: Arthur will adjust the buttons on his shirt or undo them all completely depending on the temperature. You can view his body temperature in the options menu, and it can alter his core health. τα'παμε... 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Wtf?! Τρελή λεπτομέρεια και όσες περισσότερες τόσο καλύτερα αλλα whats the point?! Καλά άμα δίνουν τόσο σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες τότε ελπίζω να μην δω ολοκάθαρο clipping η να βγάζει αντικείμενα από τον πάτο του
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Βρηκε ευκαιρια να τραβηξει τα φωτα της δημοσιοτητας ...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Βρηκε ευκαιρια να τραβηξει τα φωτα της δημοσιοτητας ... Έξυπνοι imho, ακόμα και μούφα να είναι θα πουλήσει γιατί ο κόσμος θα διψάει για παραπάνω Wild West αφού τελειώσει το RDR2.
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έξυπνοι imho, ακόμα και μούφα να είναι θα πουλήσει γιατί ο κόσμος θα διψάει για παραπάνω Wild West αφού τελειώσει το RDR2. Ισχυει σιγουρα ειναι στοχευμενη κινηση, δεν ειναι τυχαιο το timing . Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13
Beerloah Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Βρηκε ευκαιρια να τραβηξει τα φωτα της δημοσιοτητας ... Νταξει παλιό παιχνίδι, που βρήκαν ευκαιρία να το διαφημίσουν. Σε λίγες μέρες, θα έχουν την ευκαιρία να "μάθουν" από τους δασκάλους της Rockstar. Το RDR2 θα είναι πραγματικό έπος. 1
ison Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, 4saken είπε Αυτο σκοπευω, πρωτα θα το παιξω σε εναν φιλο να δω αν παλευεται και μετα θα προχωρησω σε οποιαδηποτε αγορα... Εγω ειμαι στο αλλο ακρο πλεον...δεν μπορω ουτε fps να παιξω με keyboard/mouse...για καποιο λογο προτιμω το dualshock!
Daemonos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, Beerloah είπε Νταξει παλιό παιχνίδι, που βρήκαν ευκαιρία να το διαφημίσουν. Σε λίγες μέρες, θα έχουν την ευκαιρία να "μάθουν" από τους δασκάλους της Rockstar. Το RDR2 θα είναι πραγματικό έπος. Man, Τα Call of Juarez ήταν παιχνιδάρες όλα! Ο Silas Greaves και ο Reverend Ray McCall ελιναι απο τους πιο αγαπημένους badass χαρακτήρες! 1
jerry banana Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Daemonos είπε Man, Τα Call of Juarez ήταν παιχνιδάρες όλα! Ο Silas Greaves και ο Reverend Ray McCall ελιναι απο τους πιο αγαπημένους badass χαρακτήρες! Συμφωνω κριμα που δεν βγηκε νουμερο 2.Το καταευχαριστηθηκα.Το humour ηταν ολα τα λεφτα και η αφηγηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα