Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Daemonos είπε Απο το 2020 αυτά Ναι,δυστυχως για μενα το ξεφτιλισαν και σε αυτη την γενια 7ετια παμε .
Daemonos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ναι,δυστυχως για μενα το ξεφτιλισαν και σε αυτη την γενια 7ετια παμε . Εντάξει δεν ήταν άσχημη, αλλα δεν ήταν και καλή -- όμως όλα τα "καλά" games βγαίνουν στο τέλος κάθε γενιάς αν το παρατήρησες, όπως και με το RDR στο ps3 βγήκε ενα χρόνο πριν το Ps4. Έτσι και τώρα RDR2, GoW, Anthem... οπότε σύμφωνα με αυτό εκτιμώ οτι σε ενα χρόνο απο τώρα δλδ Ιανουάριο Φεβρουάριο του 20 θα έχουμε Ps5 edit: όπου θεωρώ οτι και τα τελευταία games του ps4 να παίζουν και εκεί. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από Daemonos
kostiger Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ετσι θα γινει αν και υπαρχει εντονη φημολογια για ανακοινωση ακομα και κυκλοφορια εντος του 19.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, kostiger said: 900p στην καλυτερη. Κρίμα, αλλά δε βαριέσαι στο Χ1 θα το προτιμήσω κι αυτό.
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Prospector8 είπε Το εχει παει σε αλλο επιπεδο το interaction η Rockstar . 4
James. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kostiger είπε Προσωπικες εκτιμησεις θα καταθεσω. Για το πρωτο αμφιβαλλω πολυ, ενω για το 2ο 900p στην καλυτερη. Σε Xbox one X και 4K tv?
kostiger Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, James. είπε Σε Xbox one X και 4K tv? Για native 4K μιλουν, αλλά ειλικρινα δεν ξερω πως θα το καταφερουν αυτο και σε τι settings θα τρεχει το παιχνιδι για να βγει αυτη η αναλυση. Ιδωμεν.
Beerloah Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, kostiger είπε Για native 4K μιλουν, αλλά ειλικρινα δεν ξερω πως θα το καταφερουν αυτο και σε τι settings θα τρεχει το παιχνιδι για να βγει αυτη η αναλυση. Ιδωμεν. Ενδιαφέρον τοποθέτηση από την MS, αλλά για να δούμε και στην πράξη τα αποτελέσματα.
lak10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Daemonos είπε Εντάξει δεν ήταν άσχημη, αλλα δεν ήταν και καλή -- όμως όλα τα "καλά" games βγαίνουν στο τέλος κάθε γενιάς αν το παρατήρησες, όπως και με το RDR στο ps3 βγήκε ενα χρόνο πριν το Ps4. Έτσι και τώρα RDR2, GoW, Anthem... οπότε σύμφωνα με αυτό εκτιμώ οτι σε ενα χρόνο απο τώρα δλδ Ιανουάριο Φεβρουάριο του 20 θα έχουμε Ps5 edit: όπου θεωρώ οτι και τα τελευταία games του ps4 να παίζουν και εκεί. Το RDR βγηκε 3.5 χρονια πριν το PS4... Δεν αντεξα ακυρωσα την standard edition και πηγα στην ultimate για το αυτο το αριστουργημα ας πληρωσω και υπεραξια χαλαλι τους
4saken Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Τι να πω και γω Φωτη, που στα 38 μου θα αναγκαστω να αγορασω την πρωτη μου κονσολα με τα δικα μου λεφτα (η προηγουμενη ηταν το Gameboy circa 1990) ,καινουργια οθονη υπολογιστη ΚΑΙ να μαθω να παιζω με χειριστηριο αν δεν με βολεψει αυτο. https://www.ebay.com/itm/XIM-APEX-Precison-Mouse-Keyboard-converter-Adapter-for-Xbox-One-360-PS3-PS4-/281493914321 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, 4saken είπε Τι να πω και γω Φωτη, που στα 38 μου θα αναγκαστω να αγορασω την πρωτη μου κονσολα με τα δικα μου λεφτα (η προηγουμενη ηταν το Gameboy circa 1990) ,καινουργια οθονη υπολογιστη ΚΑΙ να μαθω να παιζω με χειριστηριο αν δεν με βολεψει αυτο. https://www.ebay.com/itm/XIM-APEX-Precison-Mouse-Keyboard-converter-Adapter-for-Xbox-One-360-PS3-PS4-/281493914321 Ποτε δεν ειναι αργα , ειμαστε πολυ κοντα ηλικιακα .Αξιζει το game . Παντως να ξερεις το χειριστηριο συνηθιζεται πολυ ευκολα ειναι ετσι σχεδιασμενο και αυτο και τα games που να βολευουν σε συντομο χρονικο διαστημα .Και εγω οταν εκανα την μεταβαση απο τα pc στην κονσολα τον ιδιο ενδοιασμο ειχα .Αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα . Μην χαλασεις λεφτα , δωστου χρονο πρωτα . 1
4saken Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Ποτε δεν ειναι αργα , ειμαστε πολυ κοντα ηλικιακα .Αξιζει το game . Παντως να ξερεις το χειριστηριο συνηθιζεται πολυ ευκολα ειναι ετσι σχεδιασμενο και αυτο και τα games που να βολευουν σε συντομο χρονικο διαστημα .Και εγω οταν εκανα την μεταβαση απο τα pc στην κονσολα τον ιδιο ενδοιασμο ειχα .Αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα . Μην χαλασεις λεφτα , δωστου χρονο πρωτα . Αυτο σκοπευω, πρωτα θα το παιξω σε εναν φιλο να δω αν παλευεται και μετα θα προχωρησω σε οποιαδηποτε αγορα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα