Fotis13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, dinos234 είπε Το επόμενο μεγάλο παιχνίδι που θέλω να αγοράσω φαίνεται εκπληκτικό πάντως. Και ειναι ,απλα μεγαλειωδες .
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Spoiler Έχει πάει κανείς armadillo;Τώρα τελείωσα το main story και περνάω μια βόλτα από τα νοτιοδυτικά.Πρωτα θα ξεκινήσω με τις περιοχές κοντά στο ράντσο
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
tolstoy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Το τελείωσα κι εγώ πριν λίγες μέρες. Σίγουρα θα το ξαναπαίξω!! Απίστευτο παιχνίδι. Και μόνο η ηρεμία όταν στέκεσαι σε κάποιο μέρος και απλά ακούς την φύση, είναι ανεπανάληπτη αίσθηση. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως την εμμονή της Rockstar για παρανομίες. Γιατί δεν έβαλαν δύο οικογένειες ας πούμε, να μάχεται παρανόμους; (με ιστορία αγάπης απαγορευμένη μέσα και βεντέτες και διάφορα εννοείται). Τέλος πάντων είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tolstoy είπε Δεν μπορώ να καταλάβω όμως την εμμονή της Rockstar για παρανομίες. Γιατί είναι outlaw gang?! Γιατί η παρανομία έχει την γλυκα της, ειδικά σε μια τόσο boring af εποχή?! Γιατί είναι game και μονο σε game μπορείς να κανεις safe τέτοια πράγματα?! Γιατί η βία από αρχαία χρονια είναι entertainment? Γιατί, γιατί, γιατί... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 3
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, tolstoy είπε Δεν μπορώ να καταλάβω όμως την εμμονή της Rockstar για παρανομίες. Σε Sequel με τιτλο Red Dead redemption τι ακριβως δηλαδη περιμενες να δεις και σε χαλασε το παραπανω?
tolstoy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Σε Sequel με τιτλο Red Dead redemption τι ακριβως δηλαδη περιμενες να δεις και σε χαλασε το παραπανω? Γενικά μιλάω. Δεν περίμενα βέβαια κάτι άλλο. Ξέρω την σειρά. Αν και στο πρώτο ο Μάρστον είναι με τους καλούς.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 5 hours ago, tolstoy said: Γενικά μιλάω. Δεν περίμενα βέβαια κάτι άλλο. Ξέρω την σειρά. Αν και στο πρώτο ο Μάρστον είναι με τους καλούς. lol Το πρώτο RDR δεν έχει καλούς. Μόνο κακούς. Εκτός κι αν έπαιξες άλλο game.
spartan29gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, tolstoy είπε Γενικά μιλάω. Δεν περίμενα βέβαια κάτι άλλο. Ξέρω την σειρά. Αν και στο πρώτο ο Μάρστον είναι με τους καλούς. Στην αγρια δυση δεν υπαρχουν καλοι η κακοι
tolstoy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Malthador είπε lol Το πρώτο RDR δεν έχει καλούς. Μόνο κακούς. Εκτός κι αν έπαιξες άλλο game. Ο Μάρστον στο πρώτο πάει αποστολές με τον σερίφη και στο Μεξικό με τον στρατό.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, tolstoy είπε Ο Μάρστον στο πρώτο πάει αποστολές με τον σερίφη και στο Μεξικό με τον στρατό.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 6 hours ago, tolstoy said: Ο Μάρστον στο πρώτο πάει αποστολές με τον σερίφη και στο Μεξικό με τον στρατό. Στο Μεξικό ο στρατός ήταν οι «καλοί»; Αυτοί που βούταγαν χωριατοπούλες και τις βίαζαν; Έχεις περίεργη άποψη περί «καλών», αλλά οκ δεν κρίνω!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα η Rockstar με ελάχιστες εξαιρέσεις αφιερώνεται στο έγκλημα, βια, κτλ. GTA, Manhunt, RDR, Max Payne, etc. Είναι σαν να βγαίνεις στην βροχή και να μην περιμένεις να βραχείς Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
Fotis13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Εντυπωσιακα νουμερα για το game of the year της καρδιας μας https://www.enternity.gr/Article/Games/News/23-εκ.-αντίτυπα-του-Red-Dead-Redemption-2-στα-ράφια-των-καταστημάτων/51683.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα