metallica 13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι στις 35 ώρες και ακόμα να με βάλει η ιστορία μέσα...Είχαν δίκιο κάποια παιδιά που μίλαγαν για βαρετή αρχή...αν δεν ήταν το συγκεκριμένο παιχνίδι από την συγκεκριμένη εταιρία θα είχε φάει πολύ κράξιμο για αυτό το πράγμα!Είμαι στο 50 τις εκατό τις ιστοριας και μέχρι Στιγμής είναι να χαμε να λέγαμε και πήγαινε εδώ και κει..ελπίζω να αλλάξει κάτι! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από metallica 13
tolstoy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι έχει ΤΟ σενάριο (είμαι στο 75%). Συγκίνηση, χιούμορ, διάλογοι, εξέλιξη ήρωα, ανατροπές και ένα σωρό στοιχεία που το κρατούν ενδιαφέρον και φρέσκο.
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Εξελιξη χαρακτηρων και κυριως του Arthur εχει. Για τον John Marston παλι(και την μεταβαση του και καλα στο Red Dead 1)οχι και τοσο,κρυα πραγματα. Κριμα παντως που δεν εχω xboxOne να ξαναεπαιζα στα καπακια το Red Dead 1 μολις τελειωσα το 2,ψιλο ξενερα.
Fotis13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Αν ειναι να παιξω 2 ωρες μονο δεν μπαινω καν στην διαδικασια! Sto RDR2 το σερι μου ειναι 9 ωρες νομιζω .
DimosMcLaren Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά να ρωτήσω η χρονολογική σειρά των παιχνιδιών είναι πρώτα το 2 και μετά το 1 ; Έχει καμία σημασία ή είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο; Υ.Γ. πήρα το PS4 PRO μαζί με το RDR2 αλλά δεν έχω παίξει το πρώτο γι'αυτό ρωτάω αν είναι να παίξω πρώτα το 1. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από DimosMcLaren
Alejandro Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε Παιδιά να ρωτήσω η χρονολογική σειρά των παιχνιδιών είναι πρώτα το 2 και μετά το 1 ; Έχει καμία σημασία ή είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο; Υ.Γ. πήρα το PS4 PRO μαζί με το RDR2 αλλά δεν έχω παίξει το πρώτο γι'αυτό ρωτάω αν είναι να παίξω πρώτα το 1. Το 2 είναι prequel. 1
JTRGamer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 O John Marston είναι ο γιός του Arthur ?
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, JTRGamer είπε O John Marston είναι ο γιός του Arthur ? Οχι.
JTRGamer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οχι. Τι σχέση έχουν τότε μεταξύ τους; Υπάρχει κάνα λινκ που να το εξηγεί;
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Τι σχέση έχουν τότε μεταξύ τους; Υπάρχει κάνα λινκ που να το εξηγεί; http://reddead.wikia.com/wiki/Arthur_Morgan/Relationships 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, JTRGamer είπε O John Marston είναι ο γιός του Arthur ? Σοβαρά thanx έλιωσα, να είσαι καλά
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Όλα skip τα κάνει σιγά μη διαβάσει και wiki 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα.Το έχει λύσει κάνεις; Επίσης ένα άλλο ερώτημα ...σκοπός του rdr2 online(free roam) ποιος είναι;Θέλω να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη άποψη στο story και μετά να μεταπηδησω στο online.
Alejandro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, CallMeRp είπε Καλησπέρα.Το έχει λύσει κάνεις; Επίσης ένα άλλο ερώτημα ...σκοπός του rdr2 online(free roam) ποιος είναι;Θέλω να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη άποψη στο story και μετά να μεταπηδησω στο online. Ναι, κάνε αναζήτηση στο Google για serial killer στο RDR2.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Alejandro είπε Ναι, κάνε αναζήτηση στο Google για serial killer στο RDR2. Να σαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα