{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, bvb7 είπε Μαλλον την πατησα με το update δεν εδινε σημα καθολου, νομιζα οτι κολλησε και το εβγαλα απο την πριζα. Φτου κι απ την αρχη κλαιω σε εμβρυικη σταση Δεν πειράζει τώρα ξέρεις να μην fuck everything up στην αρχή και να χρωστάς 2000$ bounties όπως εγώ Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
babality Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν πειράζει τώρα ξέρεις να μην fuck everything up στην αρχή και να χρωστάς 2000$ bounties όπως εγώ δεν πειραζει παιδια να χρωστατε εχει και achievement Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από babality 1
panos_0079 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 God of War πολυ ανωτερο απο τον εξομοιωτη βοσκης.... 1 1
babality Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, panos_0079 είπε God of War πολυ ανωτερο απο τον εξομοιωτη βοσκης.... ενταξει man 1
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, babality είπε ενταξει man Ισως ετσι αντιδρουσες και εσυ αν ειχες pc.ειναι ενα ειδος ξεσπασματος😭 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από chrisgewrgi
TitanX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, panos_0079 είπε God of War πολυ ανωτερο απο τον εξομοιωτη βοσκης.... Καλα οκ μας έπεισες 2
Mr_Terror Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Το τερματισα και εγω.Τωρα ειμαι με ζαναξ γιατι στη σκεψη οτι δεν εχει αλλο να παιξω, σκεφτομαι σοβαρα την αυτοκτονια. 1
katman2000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Το τερματισα και εγω.Τωρα ειμαι με ζαναξ γιατι στη σκεψη οτι δεν εχει αλλο να παιξω, σκεφτομαι σοβαρα την αυτοκτονια. εγο γιαυτο το αφησα στο 70% με επιασε μια μελαγχολια για οταν το τελιοσω και κανω διαλειμα με battlefield
babality Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καινουριο update απο rockstar κατεβαινει αυτη τη στιγμη μετατρεποντας τη προχτεσινη version 1.04 σε 1.05. Πηρε φορα η rockstar και φτιαχνει το online. Patch notes δεν υπαρχουν ακομα. edit: ανεβηκαν τα patch notes μολις. Red Dead Online Beta General / Miscellaneous – PS4, Xbox One General improvements to fix game stability, save data and to address exploits. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από babality 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Eγω τι να πω..πανω που ειχα αποφασισει να το αγορασω μεσα στη βδομαδα ακουω απο αλλους οτι ειναι βαρετο και αργο,αλλοι λενε οτι αντι να παιζεις κανεις δουλειες και κυνηγας και αλλοι τα εχουν βαλει με το συστημα μαχης και την κινηση του πρωταγωνιστη. Ισχυουν ολα αυτα η ειναι απλα υπερβολες?
Alejandro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Ισχυουν ολα αυτα η ειναι απλα υπερβολες? Υποκειμενικές απόψεις. Για εμένα είναι αστεία αυτά όταν μιλάμε για ένα από τα αρτιότερα παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ. 4
Fotis13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Eγω τι να πω..πανω που ειχα αποφασισει να το αγορασω μεσα στη βδομαδα ακουω απο αλλους οτι ειναι βαρετο και αργο,αλλοι λενε οτι αντι να παιζεις κανεις δουλειες και κυνηγας και αλλοι τα εχουν βαλει με το συστημα μαχης και την κινηση του πρωταγωνιστη. Ισχυουν ολα αυτα η ειναι απλα υπερβολες? Γιαti δεν ακουσες τους αλλους που ειναι απειρως περισσοτεροι και εχουν εκ διαμετρου αντιθετη εμπειρια για το πονημα της R* ? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Fotis13 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Alejandro είπε Υποκειμενικές απόψεις. Για εμένα είναι αστεία αυτά όταν μιλάμε για ένα από τα αρτιότερα παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ. Καταρχην να πω οτι δεν ανηκω πουθενα ουτε μπηκα να τρολαρω η οτιδηποτε.Ενα ps4 pro εχω και περναω την ωρα μου. Οσον αφορα το υποκειμενικο πιο ακριβως ειναι,γιατι στο μετακριτικ γραφονται οτι για μια απλη δουλεια για την ομαδα σου π.χ να κυνηγησεις κλπ σε παιρνει ενα 2ωρο-3ωρο σε πραγματικο χρονο συν οτι γραφονται μισαωρα ταξιδιου με το αλογο παλι σε πραγματικο χρονο σε καποια mission αυτο δεν ειναι υποκειμενικο οταν μιλαμε για gaming να υποθεσω. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από FromDusk_TillDawn 2
Alejandro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Καταρχην να πω οτι δεν ανηκω πουθενα ουτε μπηκα να τρολαρω η οτιδηποτε.Ενα ps4 pro εχω και περναω την ωρα μου. Οσον αφορα το υποκειμενικο πιο ακριβως ειναι,γιατι στο μετακριτικ γραφονται οτι για μια απλη δουλεια για την ομαδα σου π.χ να κυνηγησεις κλπ σε παιρνει ενα 2ωρο-3ωρο σε πραγματικο χρονο συν οτι γραφονται μισαωρα ταξιδιου με το αλογο παλι σε πραγματικο χρονο σε καποια mission αυτο δεν ειναι υποκειμενικο οταν μιλαμε για gaming να υποθεσω. Όχι δεν σου παίρνει ένα 2ωρο το κυνήγι. Αλλά ο χειρισμός είναι ρεαλιστικός και βαρύς. Αν θέλεις Run 'n' gun τότε άστο. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Alejandro είπε Όχι δεν σου παίρνει ένα 2ωρο το κυνήγι. Αλλά ο χειρισμός είναι ρεαλιστικός και βαρύς. Αν θέλεις Run 'n' gun τότε άστο. Oχι ρε αδερφακι δεν θελω black ops 4,αλλα θελω τις 3-4 ωρες που θα κατσω να βγαλώ 2-3 αποστολες βασικες να δω λιγο ουσια της ιστοριας. Τι να κανουμε θα το παρω και το πολυ πολυ το βαζω αγγελια .... Παντως με τη rockstar πρωτη φορα στα χρονικα μου εκατσε στο μυαλο να κοιταξω κριτικες κλπ...συνηθως της τα εσκαγα χωρις δευτερη σκεψη. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από FromDusk_TillDawn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα