Daemonos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 ΤΕΛΟΣ η παιχνιδάρα!!!! τι ταξίδι ήταν αυτό ρε μάγκες?!!? Για εμένα GOTY και τα δυο, rdr2 και gow. 4
Fotis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Daemonos είπε ΤΕΛΟΣ η παιχνιδάρα!!!! τι ταξίδι ήταν αυτό ρε μάγκες?!!? Για εμένα GOTY και τα δυο, rdr2 και gow. Τυχερε σε ζηλευω ! Εγω με βλεπω να το τελειωνω απο τον καινουριο χρονο με τον ρυθμο που παιζω 2
Masma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Daemonos είπε ΤΕΛΟΣ η παιχνιδάρα!!!! τι ταξίδι ήταν αυτό ρε μάγκες?!!? Για εμένα GOTY και τα δυο, rdr2 και gow. Ωραίος ! Και εγώ με το νέο χρόνο με βλέπω. Είναι και μεγάλο game εδώ που τα λέμε αλλά δεν βιάζομαι 2
Daemonos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 πάντως είναι πολύ πιο μεγάλο σε διάρκεια και το "χορταίνεις" -- σε αντίθεση με το GOW που είναι πιο μικρό και "γραμμικό" δλδ όχι καθαρό Open World.
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Το gow ρε παιδια δεν ακολουθας εναν δρομο που σου χαραζει το gameplay; οπως tomb raider η uncharted?μπορεις να πας οπου θες; δεν το εχω παιξει γιαυτο ρωταω.
Daemonos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Το gow ρε παιδια δεν ακολουθας εναν δρομο που σου χαραζει το gameplay; οπως tomb raider η uncharted?μπορεις να πας οπου θες; δεν το εχω παιξει γιαυτο ρωταω. Είναι κάτι ενδιάμεσο σε αυτά τα δύο. Έχει και αρκετό backtracking
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Παιχνιδια στυλ uncharted tomb raider που πρεπει να περασεις αναγκαστικα απο ενα σημειο και να ανεβεις εναν τοιχο πχ και αυτον απο συγκεκριμενο σημειο και συγκεκριμενη κινηση δεν τα συμπαθησα ποτε και τα παρατησα στο μισαωρο.αντιθετως αυτο το επος με την ελευθερια κινησεων μαζι με το ζελντα το θεωρω goty για μενα.και καπως ετσι πρεπει να εξελισονται ολα τα games. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δηλαδή με λίγα λόγια δεν σου αρέσουν τα linear και προτιμάς open-world games, δυστυχώς όμως ελάχιστα open-world games έχουν story που μπορεί να σε κρατήσει μέχρι το τέλος. Τουλάχιστον τώρα υπάρχει ακόμα ένα Βασικά ήταν έξυπνοι και δεν βάλαν ηλίθια side-quests με άσχετο περιεχόμενο και το κράτησαν σχετικό. 1
babality Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 τελος στο 93.2% θα προσπαθησω να το ανοιξω κι αλλο. μερικα challenges ειναι ακραια οπως και κανα-δυο sides 3
ADHD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Το gow ρε παιδια δεν ακολουθας εναν δρομο που σου χαραζει το gameplay; οπως tomb raider η uncharted?μπορεις να πας οπου θες; δεν το εχω παιξει γιαυτο ρωταω. Φαντασου το καπως σαν metroidvania, ανοίγει ο χάρτης αλλα πρέπει να εχεις συγκεκριμενα abilities για να προχωρήσεις παρακάτω. Δεν ειναι εντελώς open world δηλαδή αλλά ούτε και linear. 1
bvb7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Την εκανα την *** μου κλασικα και αναγκαστηκα να κανω στην κονσολα φορματ. Ερωτηση κρισεως ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ???
Eddy_Gordo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, bvb7 είπε Την εκανα την *** μου κλασικα και αναγκαστηκα να κανω στην κονσολα φορματ. Ερωτηση κρισεως ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ??? Αν έχεις συνδρομή ps plus και έχει ανέβει στο cloud το save σου δεν θα χεις θέμα. Μπαίνεις το κάνεις αντιγραφή στην κονσόλα σου και συνεχίζει
bvb7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Αν έχεις συνδρομή ps plus και έχει ανέβει στο cloud το save σου δεν θα χεις θέμα. Μπαίνεις το κάνεις αντιγραφή στην κονσόλα σου και συνεχίζει Μαλλον την πατησα με το update δεν εδινε σημα καθολου, νομιζα οτι κολλησε και το εβγαλα απο την πριζα. Φτου κι απ την αρχη κλαιω σε εμβρυικη σταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα