fr4ntic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Πραγματικά το εύχομαι απο μια τόσο μεγάλη εταιρία όπως η R* να πάει ενάντια σε κάθε πολιτική "αρμέγματος" με το RDR. Αλλά όλοι ξέρουμε οτι στο τέλος θα ενδώσει. Χωρίς να έχω ασοληθεί με το GTA Online, ας με διορθώσει κάποιος, αλλά έχω ακούσει και διαβάσει οτι το game είχε καταντήσει "unplayable" αν κάποιος δεν αγόραζε ingame currency.
katman2000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 ρε παιδια να κραζουμε αλλες και αλλες εταιριες που φτιαχνουν παιχνιδια με 10 ωρες gameplay συνολο και ζητανε λεφτα μεχρι και για το χρωμα στις καλτσες οκ αλλα να κραζουμε κε ροκσταρ που σου παραδιδει ενα campaign με 100+ ωρες και προσεγεμενο μεχρι και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ side quest ?? 4
fr4ntic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, katman2000 είπε ρε παιδια να κραζουμε αλλες και αλλες εταιριες που φτιαχνουν παιχνιδια με 10 ωρες gameplay συνολο και ζητανε λεφτα μεχρι και για το χρωμα στις καλτσες οκ αλλα να κραζουμε κε ροκσταρ που σου παραδιδει ενα campaign με 100+ ωρες και προσεγεμενο μεχρι και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ side quest ?? Δεν ξέρω αν αναφέρεσε σε μενα..Εγω μιλάω καθαρά για το online του θέματος και τι πολιτικές έχει ακολουθήσει στον αμέσως προηγούμενο τίτλο της (πάλι στο onlike κομμάτι). Το single player το έχω ξεζουμίσει..Δεύτερο playthrough είμαι και πάω για 100% (πολλές η ώρες) 😜
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, fr4ntic είπε Χωρίς να έχω ασοληθεί με το GTA Online, ας με διορθώσει κάποιος, αλλά έχω ακούσει και διαβάσει οτι το game είχε καταντήσει "unplayable" αν κάποιος δεν αγόραζε ingame currency. δεν ισχυει κατι τετοιο...λεφτα βγαζεις απλα πρεπει να ασχοληθείς... 1
ADHD Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, fr4ntic είπε Πραγματικά το εύχομαι απο μια τόσο μεγάλη εταιρία όπως η R* να πάει ενάντια σε κάθε πολιτική "αρμέγματος" με το RDR. Αλλά όλοι ξέρουμε οτι στο τέλος θα ενδώσει. Χωρίς να έχω ασοληθεί με το GTA Online, ας με διορθώσει κάποιος, αλλά έχω ακούσει και διαβάσει οτι το game είχε καταντήσει "unplayable" αν κάποιος δεν αγόραζε ingame currency. Μπα οσο επαιζα GTA online (κανα χρονο σχεδον) λεφτα εβγαζες απο activities σχετικα ευκολα, επισης τιποτα δεν ηταν υποχρεωτικό, τωρα αν ηθελες να εχεις το καθε καινούργιο supercar/jet/we εβγαζαν σε καθε update και δεν επαιζες τακτικα μπορει να μη σου εφταναν οκ. Παντως πολυ μακρια απο το unplayable που λες.. 2
sndev Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Τι ωρα ανοιγουν οι servers οεοεοεο? πρεπει να χοθν ανοιξει γτ παρακολουθω εναν τυπο που παιζει live 1
katman2000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 βλεπω και εγω live απο twitch με μια πρωτη ματια θα λεγα οτι ειναι σχεδον ιδιο με gta online 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, sndev είπε πρεπει να χοθν ανοιξει γτ παρακολουθω εναν τυπο που παιζει live Ε τωρα μπαλες δεν μπορω να παιξω ...
spartan29gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Added support for Red Dead Online Beta. Added fixes for crashing issues with Red Dead Redemption 2 version 1.03. Added fixes for stuttering/lag issues. Red Dead Redemption 2 1.03 for PS4 has fixed some glitches. Added fixes for framerate drop and freezing issues. Added performance and stability improvements. Gameplay improvements added with Red Dead Redemption 2 1.03. Added other minor fixes and changes with Red Dead Redemption 2 version 1.03. Μαζι με την προσθηκης της μπετας(βγαινει και update που διωρθωνει αρκετα προβληματα,απο το single player κομματι του παιχνιδιου Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από spartan29gr 2 2
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Added support for Red Dead Online Beta. Added fixes for crashing issues with Red Dead Redemption 2 version 1.03. Added fixes for stuttering/lag issues. Red Dead Redemption 2 1.03 for PS4 has fixed some glitches. Added fixes for framerate drop and freezing issues. Added performance and stability improvements. Gameplay improvements added with Red Dead Redemption 2 1.03. Added other minor fixes and changes with Red Dead Redemption 2 version 1.03. Μαζι με την προσθηκης της μπετας(βγαινει και update που διωρθωνει αρκετα προβληματα,απο το single player κομματι του παιχνιδιου Τι μεγεθος εχει ξερουμε ?
spartan29gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Τι μεγεθος εχει ξερουμε ? Αν δεν κανω λαθος 5,6gb 1
jon_pallis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Γνωρίζουμε αν θα βγει το RDR Online και ως stand alone ?
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, jon_pallis είπε Γνωρίζουμε αν θα βγει το RDR Online και ως stand alone ? Δεν υπαρχει καποια τετοια πληροφορια ουτε ως φημη . 1
jon_pallis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Δεν υπαρχει καποια τετοια πληροφορια ουτε ως φημη . Κρίμα, είχα ελπίδες και συνάμα πολλη φαντασία μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα