Moderators Malthador Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 34 minutes ago, markoliaz said: το ποιο απαισιο παιχνιδι που εχει βγει ποτε, αιματα σκοτωμοι, απαισιο πραγματικα..ανωμαλο παιχνιδι, ο δημιουργος του εχει προβλημα σοβαρο ειναι εγκληματιας...μην μου πειτε για mortal kombat και τα σχετικα, δεν συγκρινετε..ο,τι χειροτερο εχω δει ποτε σε video game.. Hatred παίξε φίλε. Το RDR2 είναι Mario μπροστά του. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μάλλον ο φίλος ξέχασε πια εταιρία βγάζει το game 1
markoliaz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από markoliaz
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, markoliaz είπε το ποιο απαισιο παιχνιδι που εχει βγει ποτε, αιματα σκοτωμοι, απαισιο πραγματικα..ανωμαλο παιχνιδι, ο δημιουργος του εχει προβλημα σοβαρο ειναι εγκληματιας...μην μου πειτε για mortal kombat και τα σχετικα, δεν συγκρινετε..ο,τι χειροτερο εχω δει ποτε σε video game.. last time I checked... https://pegi.info/search-pegi?q=red+dead+redemption+2&op=Search&filter-age[]=&filter-descriptor[]=&filter-publisher=&filter-platform[]=&filter-release-year[]=&page=1&form_build_id=form-no6DmQHi-ZPlopyasrHQxUti74Kl9MGEs8edZidCZXo&form_id=pegi_search_form 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πηρα και το τελευταιο ρεβολβερ απο το Q των gunslingers .Αλλα μου αρεσει περισσοτερο το shooting με τα τουφεκια . Eχουμε και την εναρξη της Beta του mp οπου θα εχουν προσβαση σημερα μονο οι κατοχοι της ultimate edition . https://www.rockstargames.com/newswire/article/60711/Red-Dead-Online-Beta?fbclid=IwAR3dIFc20oh5-YQPVikbW3vu07tqlAhk_KTtyLRvkEBsVVQ1RFymx6IWzAY Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 2 1
fr4ntic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 To Red dead online (BETA) ανοίγει απο σήμερα early για τους ultimate edition. Μέχρι Παρασκευή θα ανοίξει για όλους. https://www.rockstargames.com/newswire/article/60711/Red-Dead-Online-Beta?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=reddeadonline-11262018&utm_content=newswire
ileos10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, fr4ntic είπε To Red dead online (BETA) ανοίγει απο σήμερα early για τους ultimate edition. Μέχρι Παρασκευή θα ανοίξει για όλους. https://www.rockstargames.com/newswire/article/60711/Red-Dead-Online-Beta?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=reddeadonline-11262018&utm_content=newswire το μεγιστο καραγκιοζλικι!!!!!!!αυτοι που γεννηθηκαν σαββατο ποτε μπορουν να παιξουν???? εγω που το πηρα τεταρτη ποτε μπορω να παιξω???? η μηπως επρεπε να το παρω παρασκευη??
Daemonos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, ileos10 είπε το μεγιστο καραγκιοζλικι!!!!!!!αυτοι που γεννηθηκαν σαββατο ποτε μπορουν να παιξουν???? εγω που το πηρα τεταρτη ποτε μπορω να παιξω???? η μηπως επρεπε να το παρω παρασκευη?? ?? Δηλαδή τα ίδια προνόμια περιμένεις να έχεις εσύ που έδωσες 60ε για την απλή έκδοση με τον άλλο που έσκασε 100άρικο να πάρει την Ultimate? Και μην τρελαίνεσαι, Beta είναι, μια δυο μέρες δεν έχει διαφορά. 4
ileos10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ποια προνομια να παιξω μια μερα πριν? αυτος που πηρε ultimate πηρε και τα bonus που πληρωσε αυτα τα καραγκιοζλικια με τις μερες κτλπ δεν τα καταλαβαινω και δεν με νοιαζει για τις μερες....η νοοτροπια με χαλαει Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από ileos10
sndev Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 ε στα bonus ειναι και το να παιξει 2 μερες νωριτερα μη τρελενεσαι βασικα αντι να μπουν ολοι μαζι ειναι τεστ κ για αυτους να μπαινουν λιγοι λιγοι και να τεσταρουν σερβερς bugs k το προμοταρουν μεσω της ultimate οτι ειναι extra bonus επειδη τα σκασανε 2
fr4ntic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Πιστεύω πως είναι περισσότερο για λόγους stress-testing των server παρά προνόμια των εκδόσεων. Relax boah
ileos10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 παιδες μαζι σας απλα ολη η φαση ειναι ξεφτιλικι σε λιγο θα μας λενε παρε το game και αμα γουσταρουμε θα παιξεις κ κανα mission extra παρε κ ενα αλογο δωρο που εχει κ permadeath!!!!!!!!!!!!
fr4ntic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Είναι το cancer του industry τα τελευταία χρόνια..MTs - Preorder bonuses - lootboxes κτλ. Κρατάμε όσο μπορούμε τα μπόσκα, αλλά παίζει πολύ χρήμα ακόμα και στο πιο ασήμαντο extra που θα δώσει μια πιο ακριβή έκδοση. Το fun part θα αρχίσει όταν και το rdr καταντήσει unplayable αν δεν σκάσεις χρήμα για το εικονικό συνάλλαγμα βλ. GTA Online
ileos10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, fr4ntic είπε Είναι το cancer του industry τα τελευταία χρόνια..MTs - Preorder bonuses - lootboxes κτλ. Κρατάμε όσο μπορούμε τα μπόσκα, αλλά παίζει πολύ χρήμα ακόμα και στο πιο ασήμαντο extra που θα δώσει μια πιο ακριβή έκδοση. Το fun part θα αρχίσει όταν και το rdr καταντήσει unplayable αν δεν σκάσεις χρήμα για το εικονικό συνάλλαγμα βλ. GTA Online ακριβως
Daemonos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε μάγκες ώπα λίγο. Οκ σεβαστή η γνώμη σας αλλα ποτέ η R* δεν υποχρέωσε κανένα να αγοράσει τίποτα, οτιδήποτε το έκανες και με in game currency, ούτε θυμάμαι να είχε ποτέ lootboxes. Πέρα απο αυτό, εγω καταλαβαίνω την γκρίνια σας απο την μεριά του αγοραστή κτλ... Αλλα το σύγχρονο Marketing έτσι δουλεύει, τι να κάνουμε τώρα? αυτοί που φωνάζουν (και το δίκιο τους) είναι λίγοι! Αλλα ο πιτσιρικάς στο GTA θα σκάει τα 10ευρα να αγοράζει πράγματα. Ε εκεί εστιάζουν και μας παίρνει και εμάς η μπάλα, τουλάχιστον δεν σε υποχρεώνει να δίνεις λεφτά, σου δίνει την εναλλακτική του in game συνναλάγματος. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Daemonos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα