Daemonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Tα σπαει το volcanic pistol απο τα αγαπημενα μου ,καντου και τα customization . Δεν έχεις πάρει ακόμα τα καλά Revolvers...
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Daemonos είπε Δεν έχεις πάρει ακόμα τα καλά Revolvers... Eχω παρει 2 rare δεν θυμαμαι τα ονοματα τους τωρα schofield νομιζω to falcos kai to mauser .Εχει και αλλα πιο δυνατα ε? 2
InfinitySurfer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλό το Volcanic... μέχρι τώρα ήμουν ή με το Granger ή με το Falco απο τους gunslingers... αλλα τα άλλαξα τώρα για το Volcanic. Και για καραμπίνα χρησιμοποιώ το Lancaster πιο πολύ, γιατι ειναι το κλασσικό western rifle και μου αρέσει το look, αλλά βαράει και καλά. ok... μόλις είδα οτι δουλεύουν τώρα για τα φτιάξουν ta bugs για τα άτομα που χάνονται από το camp. Γιά να δούμε.
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, InfinitySurfer είπε Καλό το Volcanic... μέχρι τώρα ήμουν ή με το Granger ή με το Falco απο τους gunslingers... αλλα τα άλλαξα τώρα για το Volcanic. Και για καραμπίνα χρησιμοποιώ το Lancaster πιο πολύ, γιατι ειναι το κλασσικό western rifle και μου αρέσει το look, αλλά βαράει και καλά. ok... μόλις είδα οτι δουλεύουν τώρα για τα φτιάξουν ta bugs για τα άτομα που χάνονται από το camp. Γιά να δούμε. εγω παιζω με duals στα πιστολια το ενα ειναι το volcanic .Απο rifle και εγω το Lancaster repeater τις περισσοτερες φορες .Ολα full upgrade . Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 2
Daemonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε εγω παιζω με duals στα πιστολια το ενα ειναι το volcanic .Απο rifle και εγω το Lancaster repeater τις περισσοτερες φορες .Ολα full upgrade . Αργότερα θα βρεις κάποια τούμπανα, στο ίδιο quest με τους Gunslingers. Στην Valentine κάτι παίζει με τον Γιατρό... ψάξε' το το λίγο... Κατά τα άλλα repeating shotgun και rifle -- Γιατί μ' αρέσει το Shoot to Kill -- με το Lancaster θέλουν 2-3 σφαίρες να πέσουν οι O' Driscolls
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Daemonos είπε Αργότερα θα βρεις κάποια τούμπανα, στο ίδιο quest με τους Gunslingers. Στην Valentine κάτι παίζει με τον Γιατρό... ψάξε' το το λίγο... Κατά τα άλλα repeating shotgun και rifle -- Γιατί μ' αρέσει το Shoot to Kill -- με το Lancaster θέλουν 2-3 σφαίρες να πέσουν οι O' Driscolls το εχω παρει αυτο απο τον γιατρο της Valentine .
Daemonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε το εχω παρει αυτο απο τον γιατρο της Valentine . Ρίχτου αναβαθμίσεις να δεις οτι τουμπανιάζει Μα ακόμα και τα απλά Scofield είναι δυνατα Σου έχω και τούμπανο αλογάκι αν θέλεις!! Πες μου να στο στείλω σε μήνυμα 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Daemonos είπε Ρίχτου αναβαθμίσεις να δεις οτι τουμπανιάζει Μα ακόμα και τα απλά Scofield είναι δυνατα Σου έχω και τούμπανο αλογάκι αν θέλεις!! Πες μου να στο στείλω σε μήνυμα Eχω το αλογο απο την ultimate τερμα αναβαθμισμενο νομιζω σαν τον λευκο ειναι .
Daemonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Eχω το αλογο απο την ultimate τερμα αναβαθμισμενο νομιζω σαν τον λευκο ειναι . Ναι ίδια stats έχουν με το δικό σου. 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, postfire είπε τελος απο μενα ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΟΣ!! Σαφης και περιεκτικος ! 1 1
LSZ1988 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παίδες . Μολις πήρα το παιχνίδι . Έχω ps4 slim και οθόνη 4Κ την Samsung mu 9000 που είναι μια αξιοπρεπής οθόνη 4κ . Άνοιξα το παιχνίδι και μου φαίνεται πολύ χλωμό . Ξέρω πως δεν έχει πραγματικό hdr αλλα έχει κάποιος εμπειρία στο calibration ή που να το ρύθμισε σωστά χωρίς να ξεθωριάζουν τα λευκά ή να είναι τόσο μουντό ; Στο 100 μου φαίνεται τελείως άχρωμο . Την βοηθεια σας .
polakis21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ειμαι 49% και chapter 4. Το παιχνιδι ειναι επος 1 2
postfire Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, polakis21 είπε Ειμαι 49% και chapter 4. Το παιχνιδι ειναι επος τωρα να δεις τι εχει να γινει απο δω και περα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα