Fotis13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ας ερθουν λοιπον στην μεγαλη οικογενεια της apple να συμβαλουν ετσι στην ποιοτικη και κυριως αισθητικη αναβαθμιση τους .Τουλαχιστον θα βλεπουν σοβαρα events και οχι το τσιρκο Medrano που ειναι τα κορεατικα . 2
ScorpioX777 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω ότι το insomnia παρά ασχολείται με το θέμα τις sumsung . Και με τι να ασχοληθει, αν η Καινουργιου τα βρηκε με την Ηλιακη.Τεχνολογικες ειδησεις βαζουν οι ανθρωποι. Μακάρι, ώστε να πέσουν οι τιμές και να πάρουμε σε καλύτερη τιμή το s8 edge Ουτε πανω, ουτε κατω.Οσο ειχε το S7 στην κυκλοφορια του τοσο θα εχει και το S8.
thomasG4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Nαι ειδικα στο pixel που ειναι και πολυ ομορφο .......To 90 % των κατοχων σμαρτφον δεν εχει ιδεα τι ειναι το pixel Στην Ελλάδα. Γιατί στη Αμερική έχει πέσει πολύ διαφήμιση και μόνο που έχει το όνομα της Google είναι μεγάλο plus για τους Αμερικάνους. Βέβαια με τιμή ίση με το iphone δεν ξέρω άμα μπορεί να το χτυπήσει στα ίσια.
jimakos00 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Τα iphone δηλαδή που στράβωναν κατέστρεψαν την εταιρεία και έσπρωξαν τον κόσμο προς Samsung;
ScorpioX777 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα iphone δηλαδή που στράβωναν κατέστρεψαν την εταιρεία και έσπρωξαν τον κόσμο προς Samsung; Στραβωναν, αλλα δεν αποσυρθηκαν απο την αγορα οπως το Note 7(δεν μπορει βεβαια να καταστρεψει την Samsung αλλα αυτοι που ειχαν σκοπο να το αγορασουν θα πανε αλλου και η λυση του iPhone ειναι μια απο αυτες ειτε σε καποιους αρεσει ειτε οχι.) Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2016 από ScorpioX777
rose21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Στην Ελλάδα. Γιατί στη Αμερική έχει πέσει πολύ διαφήμιση και μόνο που έχει το όνομα της Google είναι μεγάλο plus για τους Αμερικάνους. Βέβαια με τιμή ίση με το iphone δεν ξέρω άμα μπορεί να το χτυπήσει στα ίσια. Ειναι τοσο μεγαλο που το 50 % + αγοραζει iphone ... 1
thomasG4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ειναι τοσο μεγαλο που το 50 % + αγοραζει iphone ... Λογικό. Tο iphone έχει χτίσει ένα brand τόσα χρόνια. Το Pixel brand της Google είναι καινούριο. Τι περίμενες δηλαδή;
Noreak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Nαι ειδικα στο pixel που ειναι και πολυ ομορφο .......To 90 % των κατοχων σμαρτφον δεν εχει ιδεα τι ειναι το pixel Μα δε μιλαμε για το 90% των κατοχων smartphone αλλα για κατοχους Note κυριως.
Drazil7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ενταξει τα αρθρα που κυκλοφορουν τελευταια σχετικα με την samy και to note 7 και οι διαφορες εκτιμησεις τεινουν να αγγιξουν το γελοιο !!! Το οτι θα επερναν το θεμα οι ανταγωνιστες και θα το εκαναν σημαια ηταν αναμενομενο αλλα ενταξει ας βαλουν και καποια ορια τα οποια θα μας κανουν να σταματησουμε να πιστευουμε οτι μας θεωρουν ηλιθιους !!! Στο κατω κατω μιλαμε για συσκευες τοσο τεχνολογικα συμπιεσμενες που ειναι λογικο να υπαρξουν τετοιου ειδους αστοχιες !!! Δεν προσπαθω να δικαιολογησω την samy , ας προσεχε λιγο παραπανω , αλλα απο την αλλη δεν μπορω να υιοθετησω αρθρα σαν το συγκεκριμενο ή αλλα που μιλανε για τελος της σειρας note και αλλα πολλα...δηλ με λιγα λογια εαν παρουσιαστει αναλογο προβλημα σε καποια s7 η samy θα σταματησει να κατασκευαζει κινητα; Καμια σειρα note δεν θα σταματησει και κανενας androidακιας δεν θα καταφυγει σε συσκευη ios...το πολυ-πολυ να δοκιμασει καποια αλλη συσκευη android...αν και σχεδον απιθανο αυτο να γινει απο τους εραστες της σειρας note (εγω προσωπικα, κατοχος ολης της σειρας note 2 και μετα, το δοκιμασα μετα την απιθανη αποφαση της samy να μην εισαγει το 5 και το μετανιωσα) !!!! Και συγνωμη κιολας, επειδη μου ειναι απιθανο να καταλαβω , για ποιον ακριβως λογο αυτοι που πηραν το note 7 νιωθουν αδικημενοι - εξοργισμενοι - αηδιασμενοι ή δεν ξερω εγω τι αλλο και θα χαιρετισουν την samy; Δημιουργηθηκε μια αστοχια και πηραν τα χρηματα τους πισω ή καποια αλλη συσκευη...ειμαι σιγουρος οτι ο μονος εκνευρισμος τους προερχεται απο το γεγονος οτι θα επρεπε να αποχωριστουν την κινηταρα που τοσο καιρο περιμενανε (ειδικα εμεις στην Ευρωπη) !!!!! Δηλ. τι θα επρεπε να κανουν οι οπαδοι της lg με το g3-g4 και το boot loop μετα την αναβαθμιση σε marshmallow που η ολη διαδικασια οχι μονο δεν αντιμετωπιστηκε με ανακληση αλλα και πολλοι κατοχοι που δεν ειχαν προμυθευτει το κινητο απο εξουσιοδοτημενα σημεια πωλησεις (ετσι μας ειπε η επισημη lg ) υπηρξε φοβος να μην αναγνωριστει η επισκευη και πηρανε μεχρι και 2 μηνες αναμονη (πραγματικο-οικογενειακο το παραδειγμα) !!!
dreamkiller777 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ναι μωρέ επειδή βγήκε ένα μοντέλο της σκαρτο εκτός ότι θα αλλάξουν εταιρία θα αλλάξουν και os αλλά και συνήθειες ελευθερίας που προσφέρει το Android. Ο dreamkiller777 που πέφτει πάντα μέσα λέει πως ο κόσμος θα παραμείνει ως έχει και το iPhone θα χάνει πελάτες από Android συσκευές.Καντε το είδηση. 1
darkphantomggr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ποσο non bias μπορει να ειναι ενα site οταν κανει redirect μια ειδηση που βγηκε απο site της apple? https://9to5mac.com/2016/10/17/kgi-apple-to-benefit-from-samsung-note-7-recallcancellation-estimated-5-7-million-users-to-switch-to-iphone-7/ δηλαδη οκ ρε Insomnia κανε κρατει λιγο εισαι τοσο bias που δεν βλεπεις τι γινεται μπροστα σου
ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Φυσιολογικη εξελιξη......θα περασουν χρονια ωστε να ξαναμπει samsung στο σπιτι μου....ουτε για φορτιση δε θα αφησω κανανα να βαλει στη πριζα! Για φαντασου να μου καψει το σπιτι.....δε ρισκαρω.....
stratus.stratus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ναι μωρέ επειδή βγήκε ένα μοντέλο της σκαρτο εκτός ότι θα αλλάξουν εταιρία θα αλλάξουν και os αλλά και συνήθειες ελευθερίας που προσφέρει το Android. Ο dreamkiller777 που πέφτει πάντα μέσα λέει πως ο κόσμος θα παραμείνει ως έχει και το iPhone θα χάνει πελάτες από Android συσκευές.Καντε το είδηση. η ελευθερία είναι κάτι όπως το πόσο επαγγελματικά είναι τα blackberry κλπ δε λέω παντού υπάρχει ένας μύθος ο καθένας αγοράζει ότι του αρέσει αλλιώς όλοι θα αγόραζαν Datsun που δεν χαλάνε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα