Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλές οι προβλεψεις, αλλά δε δείχνουν ολη την ιστορια. Δύο γνωστοι μου, φανατικοι της apple που τιμουσαν το νεο iphone καθε χρόνο, σταμάτησαν στο 6 plus. Μολις βγηκε το 7 Plus, πηραν S7 Edge γιατι ειπαν πως ήθελαν πραγματικές αλλαγες στα νεα τους τηλεφωνα. Το point μου είναι οτι η Samsung μπορει να χασει 7 εκατομμύρια, αλλα και η apple με την πολιτικη της, επισης θα χάσει κοσμο. Οσοι θα επαιρναν το note για το πενάκι, θα μείνουν στο παλιό note τους ή θα πανε στο S7 edge. Σιγουρα καποιοι θα το αγοραζαν απο μουρη, αλλα οι μισοι, θα περιμεναν ενα εξαμηνο για να πεσει η τιμη. Η περιπτωση αυτη δε συμβαίνει ομως με τα iPhone. Απο τα 500-600 ευρω, που φτανουν σε 2-3 τα samsung, να πας στα 900-1000 δεν ειναι απλή υπόθεση. Και σιγουρα το να κουνήσει καποιος το δάχτυλο στη samsung, δεν αξίζει 400 ευρω.

• Like 2
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιαυτό πάντα έλεγα ότι ό μέσος καταναλωτής είναι σαν το μέσο ψηφοφόρο...δλδ .πρόβατα προς σφαγή...άκου θά πάνε από note7 σε iphone7 ?!?! ήμαρτον !

γιαυτό και οι πολυεθνικές όπως κ οι πολιτικοί μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας κ μας πουλάνε φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες..!

• Like 1
Δημοσ.

και καλά θα κάνουν. όταν μπορείς να διαθέσεις τόσα λεφτά θες και το καλύτερο, και όταν η samsung δίνει εκρηκτικά μοντέλα οι λιγότεροι ριψοκίνδυνοι θα πάνε σε jet black. βασικά θα μπορούσαν να πάνε στα pixel αν δεν είχαν τόσο άθλιο design που κάνει τα Lumia να δείχνουν καλύτερα. 

Δημοσ.

Το point μου είναι οτι η Samsung μπορει να χασει 7 εκατομμύρια, αλλα και η apple με την πολιτικη της, επισης θα χάσει κοσμο. 

Νομίζω ότι αυτό που ήθελε να κάνει η Apple φέτος (με ρίσκο) είναι να χτίσει πολύ μεγάλο momentum για την αλλαγή του design του χρόνου. Αν αυτό όμως θα της βγει σε καλό θα δούμε.

Πάντως ο τριετής κύκλος ανανέωσης design είναι πάρα πολύ μεγάλος. Ο κόσμος βαριέται. Εγώ ελπίζω να τα φάνε τα μούτρα τους με το 7άρι (δεν έχει σχέση που σαν συσκευή είναι άριστη) μπας και γίνουν πιο τολμηροί με τις ανανεώσεις. Να θάψουν τη σειρά "S" και να πάνε σε πιο ουσιαστικές αλλαγές. 

Αυτό που έγινε με τη Samsung πάντως εκτός από τον προφανή κίνδυνο ατυχημάτων, είναι και πλήγμα για τον ανταγωνισμό της βιομηχανίας.

• Like 2
Δημοσ.

και καλά θα κάνουν. όταν μπορείς να διαθέσεις τόσα λεφτά θες και το καλύτερο, και όταν η samsung δίνει εκρηκτικά μοντέλα οι λιγότεροι ριψοκίνδυνοι θα πάνε σε jet black. βασικά θα μπορούσαν να πάνε στα pixel αν δεν είχαν τόσο άθλιο design που κάνει τα Lumia να δείχνουν καλύτερα. 

Δε χρειάζεται να είσαι ο MacGyver για να διαλέξεις...δε σκάνε κι άλλα μοντέλα. Υπάρχουν συσκευές ευκαιρίες, για τα λεφτά τους. Η σειρά note για αυτούς που θέλουν πενάκι, είναι θρησκεία. Από note μόνο σε note πας. Τα λέμε του χρόνου πάλι. 

• Like 1
Δημοσ.

Βλακείες. Αν το πρόβλημα το πάθαινε το S7 να το καταλάβω. Το Note απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Το να πας σε iPhone απο Note είναι σαν να πηγαίνεις σε τρακτερ απο F-16. Απλά πράγματα. 

• Like 2
Δημοσ.

καλά ας κάνει όνειρα η apple !!! είμαι πολύ περίεργος να μάθω ποιος είναι αυτός που κάνει αυτες της στατιστικές ...και απο που αντλεί αυτα τα αποτελέσματα !!! μπορει οντος να χασει μερικους πελατες αλλα γιατι να πανε στην apple λογο του οτι ειναι ποιο σοβαρή εταιρεία ?? η γιατί εχει καλύτερο προϊόν ????εγώ από όσους ξέρω περιμένουν πάλι το νέο μοντέλο της samsung και ας μην το λένε note , και δεν εχουν κανένα ενδοιασμό   να κρατήσουν το ηδη υπάρχον note 7 

Δημοσ.

.

Σκεψου μονο ποσα flame wars εχουν γινει απο τετοια τρολο-πλακατζιδικα σχολια οπως λες και εσυ. Γεμιζουμε σελιδες ολοκληρες με ασχετα σχολια.

Στα δικα μας τωρα!! Μ φαινεται δυσκολο ή μαλλον σχεδον αδυνατο να φυγει καποιος απο το Note και να παει σε iPhone. Αυτο γιατι το μονο κοινο που εχουν ειναι η μεγαλη οθονη. Ειναι δυo τηλεφωνα διαφορετικης φιλοσοφιας και οι φαν του Note δυσκολα θα συμβιβαστουν με ενα iPhone. Πιο πιθανο ειναι να καταφυγουν σε ενα παλιοτερο Note ή σε κανενα s7.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...