voltmod Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μετά την κατάργηση του Galaxy Note7, η ερώτηση που βρισκόταν στο μυαλό των περισσότερων ήταν η εξής: ποιο άλλο κινητό μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών του Note7 και της Samsung; Αρκετοί στην βιομηχανία της τεχνολογίας πρότειναν το LG V20 ως μία αντάξια συσκευή ή ενδεχομένως το Pixel XL της Google. Για τον μέσο καταναλωτή πάντως, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της εταιρείας KGI -που έχει πολύ καλό ρεκόρ προβλέψεων και εκτιμήσεων- εκτιμάει ότι οι πελάτες της Samsung που αναμένεται να αλλάξουν σε iPhone φέτος αναμένεται να βρίσκονται μεταξύ 5 και 7 εκατομμυρίων. Από αυτά τα εκατομμύρια, πολλοί που θα αλλάξουν επειδή θα χάσουν την εμπιστοσύνη τους στην Samsung έχουν “την τάση να τους αρέσει το iOS και τα χαρακτηριστικά της κάμερας του iPhone, καθιστώντας την συσκευή της Apple μία ελκυστική αγορά”. Περίπου 12 εκατομμύρια ήταν οι παραγγελίες για το Galaxy Note7, με την εταιρεία KGI να εκτιμάει ότι τουλάχιστον το 50% από αυτές θα μετατραπούν σε πωλήσεις για το iPhone 7 ή το πιθανότερο για το iPhone 7 Plus, που είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, έχει το dual-camera setup και βρίσκεται σε παρόμοιο επίπεδο τιμής. Αρκετοί, και όσοι θέλουν να παραμείνουν στο Android θα προτιμήσουν κατά πάσα πιθανότητα το LG V20 ή το Google Pixel XL. Site: GSMArena
rose21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Γιατι πουλαει 7 εκατομυρια galaxy s/note η samsung ???? Δηλαδη πλεον θα συγκρινουμε τις πωλησεις των galaxy s/note με την turbo x ???
MontzOlee Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Victory!! Εγω παντως πιστευω οτι ηρθε η ωρα να αγορασω μετοχές της Samsung! Αν κ iPhoneαξίας τέτοιες αυτοκρατορίες δεν πέφτουν τόσο εύκολα... 2
rose21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Victory!! Εγω παντως πιστευω οτι ηρθε η ωρα να αγορασω μετοχές της Samsung! Αν κ iPhoneαξίας τέτοιες αυτοκρατορίες δεν πέφτουν τόσο εύκολα... Oντως , ειπαμε η samsung δεν ειναι μονο smartphone ....αν και εχει πλακα η ατακα οτι καταστραφηκε σαν εταιρια ... και το τμημα smartphone της να κλεισει δραστηριοποιειται σε τοσους πολλους τομεις που για να καταστραφει πληρως πρεπει να προσπαθησει πολυ για να το πετυχει .. 4
Venisk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μακάρι, ώστε να πέσουν οι τιμές και να πάρουμε σε καλύτερη τιμή το s8 edge 3
panosveto12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω ότι το insomnia παρά ασχολείται με το θέμα τις sumsung . 11
Βασιλης 123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω ότι το insomnia παρά ασχολείται με το θέμα τις sumsung . Δεν ειναι μονο το insomnia και αλλα πολυ γνωστα forums και σαιτ ασχολουντ + οτι το θεμα εφτασε μεχρι να παιχτει και στα μεγαλα καναλια αρα και η γιαγια μου το ξερει. 2
filter_bubble Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ελλλααα να σμπρωξουμε τωρα που τσουλαει 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μακάρι, ώστε να πέσουν οι τιμές και να πάρουμε σε καλύτερη τιμή το s8 edge Μα το ανάποδο θα γίνει!
thepoint Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Η samsung αν ήθελε θα μπορούσε εκτός από ότι κάνει τώρα να πιστώσει τους αγοραστές που την τίμησαν στο note 7 και στο επόμενο note με ένα 50% έκπτωσης έτσι θα είχε κίνητρο ο αγοραστής να δαγκώσει πάλι το πενάκι της. 2
Venisk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μα το ανάποδο θα γίνει! Δλδ θα ναι ποιο ακριβό το s8 ώστε να διώξει κ άλλο κόσμο? Αν θέλει να κάνει περισσότερη ζημιά δεν με πειράζει καθόλου 1
russianpa50 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σύμφωνα με εκτιμήσεις μέχρι και 7 εκατομμύρια πελάτες της Samsung θα αλλάξουν σε iPhone κακως μαγκες .... (ειμαι κ απλ φαν ) λοιπον ολο βλακιες κανουν ...οκ ολα πηγαν στραβα ναι ηταν ακρως επικυνδυνα ναι και μπλα μπλα κλπ κλπ κλπ... ε περιμενετε και μολις βγει το αλλο και θα ναι ολα καλα παρετε το τι δηλαδη ετσι τα παρατατε ??? (αποψη μου) δεν αλλαζουμε στρατοπαιδα ετσι ... ειπαμε ...τουλαχιστον βγασει κι αυτη τουμπανα συσκευες και πολυ πιο ομορφα ...τα αηφον συγκεκριμενα ειναι 6 κ 7κακασχημα κατ εμε ..τελος
andreasmiky Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 insomnia πολύ ύποπτα φέρεσαι! και το mega έτσι έκανε και έκλεισε. το νού σου! 7
D.Luffy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μακάρι, ώστε να πέσουν οι τιμές και να πάρουμε σε καλύτερη τιμή το s8 edge Με ποια λογική θα πέσουν οι τιμές στο s8 edge? (που είναι μάλιστα και διαφορετική συσκευή άλλης κατηγορίας) Μήπως θα ρίξουν και τις τιμές στις τηλεοράσεις τώρα? Το συγνώμη για το φιάσκο το είπε ήδη δημόσια ο ceo και τέλος, πάνε για άλλα τώρα. Σιγά μη δώσει και κοψοχρονιά τη νέα ναυαρχίδα για να πάρει πίσω κόσμο. Ο κόσμος θα ξαναέρθει μια χαρά εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις νέες συσκευές. 2
mourouzis2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 "Τι δηλαδη ετσι τα παρατατε ??? (αποψη μου) δεν αλλαζουμε στρατοπαιδα ετσι ... ειπαμε ...τουλαχιστον βγασει κι αυτη τουμπανα συσκευες και πολυ πιο ομορφα ...τα αηφον συγκεκριμενα ειναι 6 κ 7κακασχημα κατ εμε ..τελος" Αυτο ειναι το σχολιο ενος "αππλ φαν". Μην αλλαξετε στρατοπεδα ρε σαμσουνγκηδες, να διασταυρωνετε τα ξιφη σας στα φορουμ ποιος την εχει μακρυτερη (τη συσκευη...). Οποιος κανει λαθος το πληρωνει και τελος. Κινητο που κανει εκρηξεις? Μα ειστε σοβαροι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα