Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά. Στο σπίτι εχω δυο τηλεφωνικές γραμμές. Μια στο σαλόνι και μια στο δωμάτιο. Η του δωματίου παρουσίασε προβλημα και καταργήθηκε. Το ρουτερ συνδέεται τωρα στο σαλόνι. Ομως εγώ το PC το εχω στο δωμάτιο και χρειάζομαι το ρουτερ εκει. Μπορείτε να με βοηθήσετε πως θα γίνει να το εχω στο δωματιο; ο τεχνικός μου είπε κάτι για plc? Pelc? Δεν κατάλαβα καλά.
Γνωρίζετε για τι μιλούσε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

a.τραβας καλωδιο.οτι πιο φτηνο οτι πιο καλο.

β.Plc αλλιως Powerlines .ενα διπλα στο ρουτερ ενα στο δωματιο σου.καλο ειναι να ειναι Passthrough.μεταφερουν το ιντερνετ /δικτυο μεσα απο τις γραμμες του ρευματος.αν ειναι τριφασικο το ρευμα θες κανα καλο Powerline που να κανει για τριφασικο.

γ.να φτιαχτει το προβλημα στην πριζα που καταργηθηκε.

δ.repeater=θα χασεις σε ταχυτητα αλλα θα ενισχυσει το σημα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά. Στο σπίτι εχω δυο τηλεφωνικές γραμμές. Μια στο σαλόνι και μια στο δωμάτιο. Η του δωματίου παρουσίασε προβλημα και καταργήθηκε. Το ρουτερ συνδέεται τωρα στο σαλόνι. Ομως εγώ το PC το εχω στο δωμάτιο και χρειάζομαι το ρουτερ εκει. Μπορείτε να με βοηθήσετε πως θα γίνει να το εχω στο δωματιο; ο τεχνικός μου είπε κάτι για plc? Pelc? Δεν κατάλαβα καλά.

Γνωρίζετε για τι μιλούσε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το ρουτερ δεν μπορεις να το πας στο δωματιο! Πρεπει να ειναι κοντα στην πριζα με μικρο καλωδιο!

1) Καλωδιο LAN απο το ρουτερ μεχρι το δωματιο

2) Powerline http://www.skroutz.gr/c/913/network-plc/f/553127/Kit.html (αυτο εννοούσε ο τεχνικος)

3) WIFI http://www.skroutz.gr/c/2002/network_adapters/f/548018/%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF.html

Δημοσ.

Το ρουτερ δεν μπορεις να το πας στο δωματιο! Πρεπει να ειναι κοντα στην πριζα με μικρο καλωδιο!

1) Καλωδιο LAN απο το ρουτερ μεχρι το δωματιο

2) Powerline http://www.skroutz.gr/c/913/network-plc/f/553127/Kit.html (αυτο εννοούσε ο τεχνικος)

3) WIFI http://www.skroutz.gr/c/2002/network_adapters/f/548018/%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF.html

το ρουτερ μπορει να το παει στο δωματιο.απλα αντι για μεγαλο τηλεφωνικο που δεν ειναι οτι καλυτερο μπορει να βαλει ενα ζευγαρι απο τα 4 που εχει μεσα το καλωδιο δικτυου.δηλαδη το καλωδιο δικτυου να το κανει σαν τηλεφωνικο.και παιζει μια χαρα .

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Να φτιάξω τη πρίζα μπελάς μεγάλος. Δεν θελω να τραβήξω καλώδιο να περνάει απο όλο το σπίτι... αν όλα δεν βοηθήσουν, το καλώδιο στην τελική.

Δημοσ.

Μπορείς να περάσεις ethernet μαζί με τα καλώδια του ρεύματος.Καλώδιο στην χαλασμένη πρίζα,έτοιμος.

Επίσης,wi fi.10 ευρώ μια κάρτα pci.

Δημοσ.

Μπορείς να περάσεις ethernet μαζί με τα καλώδια του ρεύματος.Καλώδιο στην χαλασμένη πρίζα,έτοιμος.

Επίσης,wi fi.10 ευρώ μια κάρτα pci.

ethernet+καλωδια ρευματος δεν πανε μαζι. Εκτος αν εννοεις μαζι με τα παλια καλωδια του τηλεφωνου.

Δημοσ.

το ρουτερ μπορει να το παει στο δωματιο.απλα αντι για μεγαλο τηλεφωνικο που δεν ειναι οτι καλυτερο μπορει να βαλει ενα ζευγαρι απο τα 4 που εχει μεσα το καλωδιο δικτυου.δηλαδη το καλωδιο δικτυου να το κανει σαν τηλεφωνικο.και παιζει μια χαρα .

στα ποσα μετρα το τηλεφωνικο καλοδιο δεν θεωρειται καλο ?

Δημοσ.

ethernet+καλωδια ρευματος δεν πανε μαζι. Εκτος αν εννοεις μαζι με τα παλια καλωδια του τηλεφωνου.

και δυστυχως ποσα ατομα το κανουν αυτο.κανουν που κανουν την βλακεια για οποιοδηποτε λογο βαλε και κανα σωστο utp να ειναι μονομενο τουλαχιστον (sftp/ftp) μπας και καλυψεις λιγο την βλακεια που κανες.

στα ποσα μετρα το τηλεφωνικο καλοδιο δεν θεωρειται καλο ?

ακριβως κανονας δεν υπαρχει,.μπορει να εχεις 10 μετρα και να παιζει οκ μπορει να ειναι 2 μετρα και να κανει θεματα.γενικως προσπαθεις  μικρο καλωδιο.αν θες τηλεφωνικο πολλα μετρα τοτε καλο θα ειναι να παρεις ethernet και απλα να βαλεις rj11 σε ενα ζευγαρι απο τα τεσσερα ωστε να παιξει σαν τηλεφωνικο.ετσι εχεις τα πλεονεκτηματα του utp.πιο καλο καλωδιο,μονοκλονο,συστροφη κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...