Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δοκίμασε με δεξί κλικ σε άλλο φόντο και ορισμός ως φόντο επιφάνειας εργασίας. Θεωρητικά θα μπορέσεις.

Πολύ περίεργο να έχει τόσο μεγάλο εσωτερικό bezel.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η νομοθεσία της ΕΕ σε καλύπτει νομικά. Θα πας και θα απαιτήσεις ή επιστροφή των χρημάτων σου ή να σου κάνουν έκτπτωση με την αιτιολογία ότι "το προιόν δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά".

http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Εάν εμπόρευμα που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο πωλητής οφείλει είτε να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει αυτό το εμπόρευμα δωρεάν είτε να σας μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

Ακους'εκεί 22άρι μόνιτορ να είναι 20.5 τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα έτσι είναι απο μαμα αυτό το μοντέλο απαραδεκτο . το.είδα.και σε αλλά βίντεο.με.άλλους.χρήστες.κάλεσαν καο την lg

έστω ότι είναι 21.5 πάλι τα bezel με ενοχλούν

post-120148-0-19419600-1476795694_thumb.jpg

Δημοσ.

Η νομοθεσία της ΕΕ σε καλύπτει νομικά. Θα πας και θα απαιτήσεις ή επιστροφή των χρημάτων σου ή να σου κάνουν έκτπτωση με την αιτιολογία ότι "το προιόν δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά".

http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Εάν εμπόρευμα που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο πωλητής οφείλει είτε να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει αυτό το εμπόρευμα δωρεάν είτε να σας μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

Ακους'εκεί 22άρι μόνιτορ να είναι 20.5 τελικά.

Δε νομίζω ότι θα είναι 20.5. Λογικά είναι 22άρι, +τα μαύρα bezel. Οπότε η λογική λέει ότι δεν μπορεί να το επιστρέψει.

Δημοσ.

Μαύρη μπάρα .την πάω πλαίσιο απλα προσέχετε με τις lg τα νέα μοντελα

+ μπεζελ τόσο είναι ναι

Η αλλαγή έγινε ευτιχος πήρα την 23 lg χωρίς τόσο χοντρό μπεζελ

Δημοσ.

δεν μπορώ να αλλάξω φόντο - τα windows ζητάνε ενεργοποίηση- μου αρέσει που το πήγα και σε ειδικό τεχνικό για το install και πλήρωσα αλήτες όλοι τους

Εδωσες την 32αρα που ειχες,ρωταγες για 1440p και ελεγες στο αλλο θεμα για budget 300-350ευρω και τελικα πηγες σε οθονη των 100ευρω?

Επισης και οι Ultrawide της LG ετσι ειναι και απο την δικια μου δεν εχω θεμα.Ισα ισα που ειναι και πιο ωραια στο ματι.

Μαύρη μπάρα .την πάω πλαίσιο απλα προσέχετε με τις lg τα νέα μοντελα

+ μπεζελ τόσο είναι ναι

Η αλλαγή έγινε ευτιχος πήρα την 23 lg χωρίς τόσο χοντρό μπεζελ

Δηλαδη στο καταστημα δεν την ειχε την LG να την δεις απο κοντα?

Δημοσ.

Η αλλαγή έγινε δεν το έχουν ξαναδεί αυτό το φαινόμενο ουτε στο πλαίσιο αισχος

Ναι το μηχάνημα μου δεν σηκώνει 1444/και τα βίντεο μου όλα είναι 1080/αρα δεν έχει νόημα δεν σκορπαω χρήματα έτσι εγω

Δημοσ.

Η αλλαγή έγινε δεν το έχουν ξαναδεί αυτό το φαινόμενο ουτε στο πλαίσιο αισχος

Ναι το μηχάνημα μου δεν σηκώνει 1444/και τα βίντεο μου όλα είναι 1080/αρα δεν έχει νόημα δεν σκορπαω χρήματα έτσι εγω

10000 φορές στο είπα, κανονικά μπορεί να γίνει αλλαγή στο Πλαίσιο, χρήμα δεν δίνουν πίσω, η πιστωτικο η αλλαγή με κάτι καλύτερο και ακριβότερο.

Αντε τσέκαρε τωρα κ αυτήν μην τρέχεις πάλι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...